Horoscop
Înapoi la

3 zodii care își cunosc sufletul-pereche în luna martie

3 zodii care își cunosc sufletul-pereche în luna martie

Alexandra Dragoi

Luna martie este luna femeilor, luna in care primim mai multă atenție și suntem foarte răsfățate. În acest context, parcă și noi prindem mai multă încredere în noi și ne lăsăm mai ușor cucerite de bărbați. Cupidon continuă să își facă treaba chiar dacă luna iubirii a trecut și sunt mari șanse să se formeze noi cupluri reușite din toate punctele de vedere.

Descoperă în articolul de mai în jos care sunt cele 3 zodii care își cunosc marea dragoste în luna lui Mărțișor.  

Dragoste în luna lui Mărțișor! 

Pești- Singurătatea pare să ia sfârșit luna aceasta. Deși ești de mult timp single și te-ai obișnuit cu situația, soarele o să iasă și pe strada ta. Mai devreme decât te aștepți o să îți întâlnești sufletul pereche! Inițial nu vor zbura inimioare în aer, iar prima întâlnire nu va fi ca în filme. Este posibil ca în prima parte a relației să existe ceva neînțelegeri.

femeie iimă

Nu trebuie să fii dezamăgită, pentru că lucrurile se vor liniști când vă veți obișnui unul cu celălalt. Apoi, o să fiți tentați să credeți că sunteți făcuți unul pentru celălalt. Și chiar așa este! 

Capricorn - La întâlnirea cu tipul care o să te invite în oraș, să mergi cu tragere de inimă. Știm că ai suferit din dragoste foarte mult, dar nu înseamnă că de acum nu mai trebuie să îți deschizi sufletul în fața niciunui bărbat. 

Astrele au pregătit pentru tine un traseu liniștit și plin de dragoste pentru o perioadă lungă de acum înainte. Prinde curaj și lasă-te purtată de valurile iubirii! 

Balanță - Mai ții minte acel băiat simpatic din școală de care erai îndrăgostită lulea? Destinul ți-a pregătit o întâlnire cu el și este posibil ca rolurile să se schimbe, și el să fie cel care aleargă după tine. Chiar dacă și ție îți place de el, ai tendința să te lași greu și să pari că nu ești interesată.

Te joci cu focul și s-ar putea ca el să nu accepte ifosele tale. Dacă te comporți ca o lady, ai toate șansele să formezi o pereche minunată cu bărbatul vieții tale! 

Dacă tot vorbim despre cupluri, vezi aici dacă ești norocoasa care o să îmbrace anul acesta rochia de mireasă! 

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Ce luna a anului te reprezinta?
Incepe quiz
Ce luna a anului te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.