Horoscop
Înapoi la

3 zodii care își petrec sărbătorile singure. Nimeni nu le calcă pragul

3 zodii care își petrec sărbătorile singure. Nimeni nu le calcă pragul

Lorena Teacă

Sărbătorile înseamnă reunirea familiei, pace și armonie, dar și dragoste împărtășită. Cu toate acestea, unele zodii nu vor simți pe deplin spiritul Crăciunului, deoarece nimeni nu le calcă pragul casei. Fie că se află la distanță de cei dragi sau că sunt certate cu familia, 3 native ale zodiacului petrec singure Crăciunul, lucru care le demoralizează și întristează foarte tare.

Iată care sunt cele 3 zodii care vor fi singure de sărbători:

Berbec

Familia se află departe de tine, iar în noul oraș în care locuiești nu ai reușit să-ți faci prieteni, fapt pentru care anul acesta de sărbători vei sta singură în fața bradului, cu un pahar de vin în mână. Îi suni pe cei dragi, dar nimic nu poate să-ți acopere dorul de casă și tristețea provocată de singurătatea de care ai parte. Fii optimistă, fiindcă anul viitor un bărbat afectuos își va face apariția în viața ta, iar sărbătorile anului 2019 vor fi pline de dragoste și fericire.

Femeie cu mâna la bărbie

Fecioară

Anul acesta vei fi într-o delegație în preajma  Crăciunului, așa că nu vei avea parte de compania celor dragi. Tristețea și nostalgia vor pune stăpânire pe tine, dar trebuie să ții capul sus, deoarece Revelionul te va prinde acasă, împreună cu cei dragi. Anul viitor va fi mult mai bine, fapt pentru care trebuie să te gândești că acesta este doar un impas peste care trebuie să treci cu brio, pentru a-ți dovedi în primul rând ție cât de puternică poți fi!

Femeie cu mâinile întinse

Capricorn

Ți-ai fi dorit foarte mult să fii acasă de sărbători, dar distanța mare și veniturile mici nu îți permit să te bucuri de prezența celor dragi în ziua de Crăciun. Nu te întrista, deoarece următorul an se anunță unul cu venituri considerabile și îți vei permite să faci o vizită familiei în preajma sărbătorilor de iarnă. 

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.