Horoscop
Înapoi la

3 zodii care își ratează iubirea pentru că aleargă după aparențe

3 zodii care își ratează iubirea pentru că aleargă după aparențe

Alexandra Dragoi

Ai auzit vreodată expresia „stă cu ea/el din interes”? Dacă da, poți să îți dai seama că dragostea nu este ca în filme și, din nefericire, oamenii aleg uneori bunăstarea materială sau aspectul fizic, în detrimentul celui mai frumos sentiment din lume: iubirea. 

Mai devreme sau mai târziu, adevăratele interese ies la iveală și oamenii parșivi sfârșesc prin a rămâne singuri. Ți-am pregătit pentru astăzi un articol despre 3 nativi din zodiac care își ratează iubirea pentru că aleargă după interese sau aparențe. 

Zodii care își ratează iubirea 

indragostiti

Pești 

Nativii din zodia Pești sunt foarte atrași de persoanele frumoase fizic. Sunt foarte atente la orice detaliu. De la dantură până la unghii, totul trece prin filtrul acestei zodii, care nu vrea să dea greș în alegerea partenerului. Chiar dacă se înțelege bine cu un bărbat, femeia din zodia Pești nu va trece la pasul următor, dacă nu este atrasă 100% de aspectul fizic. 

Va repeta de multe ori această greșeală și, în final, își va da seama că sentimentele trec dincolo de bariera unui trup frumos, iar o relație stabilă și de lungă durată cere mai mult de atât. 

Vărsător 

Vărsătorul este o zodie foarte materialistă și nu se ferește să recunoască asta. Totuși, când este vorba să își aleagă partenerul, femeia Vărsător se preface atrasă de el, dar gândul îi este la portofel, la cardurile pline și la viața de lux pe care o va avea. 

Sentimentele sunt o necunoscută pentru această nativă, chiar dacă uneori simte nevoia să fie alintată și iubită. Vărsătorul trăiește în iluzia banilor și crede că bancnotele pot cumpăra iubirea. Când adevărul iese la iveală, va fi părăsită și va rămâne singură și falită. 

Săgetător 

Săgetătorul ocupă locul fruntaș în topul zodiilor care își ratează iubirea pentru că aleargă după aparențe. Pentru această zodie nu există frumusețe interioară. Este convinsă că aspectul fizic este cel mai important într-o relație și merge pe principiul că „nu trebuie să îți fie rușine pe cine ții de mână”. 

La fel de importantă este și... grosimea portofelului. Când se asigură că va duce o viață fără griji, Săgetătorul va fi cel mai bun partener, până când încep să intervină sentimentele. Cu toate acestea, Săgetătorul este una dintre cele mai inteligente zodii și știe să gestioneze situațiile dificile. După câteva încercări nereușite, nativul va reveni cu picioarele pe pământ. 

Așadar, te regăsești printre aceste zodii? Dacă nu, citește aici care sunt zodiile ghinioniste în dragoste și vezi cum poți să remediezi acest aspect. 

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Ți-ai întâlnit iubirea vieții până acum?
Incepe quiz
Ți-ai întâlnit iubirea vieții până acum?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (13)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.