Horoscop
Înapoi la

3 zodii care îşi vor trăda prietenii în această vară. Fură iubiţi şi atenţie

3 zodii care îşi vor trăda prietenii în această vară. Fură iubiţi şi atenţie

Roxana Dumitrica

Este minunat să te bazezi pe cei dragi și să ai prietenii mereu aproape, dar de multe ori aceștia nu-și arată adevăratele intenții. În fața interesului propriu, prietenia va păli, iar ei vor trăda fără rușine chiar și prieteni de-o viață. Acești nativi vor trăda fără milă și în spatele anilor de prietenie se vor ascunde doar minciuni. Iată care sunt nativii care nu se gândesc nicio clipă la cei apropiați.

Berbecii nu suportă să împartă atenția

Nativii Berbec nu suportă să vadă că altcineva o duce mai bine, așa că, de câte ori vor avea ocazia, vor încerca să te pună într-un con de umbră. Dacă ieși în oraș cu prietena ta Berbec și tu primești mai multă atenție, ea va încerca să-ți scoată în evidență defectele și să te facă să te simți nesigură, acest lucru arătând, de fapt, cât de complexată este. Dacă îți vei face un iubit nou, îi va găsi defecte și va încerca să-ți acapareze timpul, pentru a te distanța de el. Fire ambițioasă, nu se va lăsa până nu vei face ca ea, iar singura șansă ca prietenia voastră să funcționeze este să accepți să trăiești în umbra ei.

Fecioarele se vor folosi de tine

Fecioarele se gândesc în permanență la binele propriu și se folosesc de fiecare persoană din viața lor în acest scop. Le vei fi prietenă doar câtă vreme vor obține avantaje, iar când vor considera că nu mai au nimic de câștigat, te vor abandona fără remușcări. La început, vei primi sfaturi bune și veți petrece timp de calitate împreună, dar nu te lăsa păcălită. Ești doar un pion în viața lor, așa că nu investi prea mult în această prietenie. Ele vor privi cu detașare prietenia voastră, în timp ce tu vei încerca să găsești mereu soluții.

Balanțele vor flirta cu iubitul tău

Dacă vei vrea să-ți faci o relație, stai departe de prietena ta Balanță. Va părea că se bucură pentru tine și va dori să petreacă timp în compania ta și a iubitului tău, până vor deveni apropiați. Apoi vor fi confidenți și, indirect, îi va face curte. Iar când vă veți despărți, ea va fi prima care îl va consola folosind orice metodă. Mai mult, îi va lua apărarea și va începe să-i spună toate defectele tale, ca să fie sigură că nu vă veți împăca. Dacă vei încerca să discuți cu ea, va nega tot și se va simți lezată. Nu o lăsa să fie prea implicată în relația sau în viața ta.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Ce vor prietenii tai sa schimbe la tine?
Incepe quiz
Ce vor prietenii tai sa schimbe la tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.0 (38)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.