Horoscop
Înapoi la

3 zodii care mint când spun „Te iubesc”

3 zodii care mint când spun „Te iubesc”

Lorena Teacă

„Te iubesc” înseamnă emoție, așa încât aceste cuvinte trebuie rostite din suflet, în momentul în care simți cu adevărat acest lucru față de iubit. Cu toate acestea, există 3 zodii de femei care rostesc aceste două cuvinte chiar și atunci când atașamentul față de partener nu există.

Aceste native ale zodiacului consideră că acest lucru trebuie făcut pentru ca partenerul să se simtă bine, nu pentru că sunt cu adevărat îndrăgostite de acesta.

Iată care sunt femeile zodiacului care mint atunci când îți spun că te iubesc:

Femeie si barbat la masa

Gemeni

Nativele Gemeni sunt recunoscute pentru indiferența și detașarea lor față de relații, deoarece acestea nu se implică 100%, sunt independente și deschise către noi oportunități. Astfel, atunci când partenerul va auzi aceste două cuvinte din gura unei femei Gemeni, trebuie să știe că o spune doar pentru a-i răsplăti fidelitatea și grija purtată față de el. În plus, alături de această femeie există întotdeauna posibilitatea de a interveni... infidelitatea.

Leu

Leoaicele adoră să fie iubite și ocrotite, motiv pentru care aceste native își declară deseori dragostea doar pentru ca iubitul să se implice mai mult. Prin urmare, atunci când o nativă Leu îi spune partenerului că-l iubește, o va face doar pentru ca acesta să-i ofere mai multă grijă și atenție. Această femeie se îndrăgostește cu adevărat după multe luni de relație, abia după ce bărbatul i-a demonstrat de numeroase ori că o merită și că face tot posibilul ca ea să fie fericită.

Brbat si femei cu buchet de flori in brate

Scorpion

Nativele Scorpion nu se îndrăgostesc niciodată. Ele intră în relații doar pentru a primi susținere și ajutor necondiționat în atingerea succesului mult visat. Aceste femei își urmăresc cu hotărâre scopul și intră în relații doar cu bărbați care le pot oferi o rampă de lansare sau lucruri materiale. O femeie Scorpion nu va rosti niciodată din suflet cele două cuvinte, urmărind doar obținerea unor foloase.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Ce iubesc ceilalți cel mai mult la tine, dar nu-ți spun! Află de aici!
Incepe quiz
Ce iubesc ceilalți cel mai mult la tine, dar nu-ți spun! Află de aici!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (39)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.