Horoscop
Înapoi la

3 zodii care nu vor avea parte de iubire în 2018

3 zodii care nu vor avea parte de iubire în 2018

Redactor Divahair.ro

Mai sunt câteva zile până la noul an. Acest lucru nu are cum să nu ne facă să ne gândim ce ne va aduce 2018 și care vor fi schimbările din viața noastră. Cu toții ne dorim o situație financiară mai bună, succes profesional, dar și fericire și multe bucurii. Împlinirea emoțională este foarte importantă și de aceea se află pe lista de priorități.

Deși majoritatea zodiilor vor avea parte de transformări și de schimbări pozitive în relația de cuplu, vor fi trei nativi ocoliți de iubire în 2018. Aceștia vor fi prea ocupați cu cariera, dar vor avea și alte priorități. Mai mult, vor respinge orice persoană care le va ieși în cale, deoarece nu vor fi pregătiți emoțional pentru a începe o nouă relație. Ești curioasă despre cine este vorba? Află mai jos!

femeie care se uita pe geam

Iată care sunt cele 3 zodii care nu vor avea parte de iubire în 2018!

Scorpion

Bărbații cu care te vei întâlni în 2018 vor avea impresia că se află într-o călătorie de coșmar. Spui adevărul în față oricui, fără nicio ezitare. Ești dură chiar și cu persoana iubită, iar acest lucru îi îndepărtează pe toți din jurul tău. Deși iubești cu toată inima, unele persoane nu sunt pregătite să afle adevărul. Tocmai din acest motiv vei rămâne singură în 2018.

Fecioară

Într-o relație, ești extrem de conștiincioasă. Îți consumi toată energia în construirea relației. Deși faci acest lucru, uneori ai impresia că nu ești destul de bună pentru cel drag. Începi să fii foarte dură cu tine și să te critici. Această nesiguranță te va face să ai multe episoade de gelozie, ceea ce va alunga toți potențialii parteneri. Astfel, ai șanse mari să rămâi singură în 2018.

femeie trista pe marginea lacului

Berbec

Iei decizii în doar o fracțiune de secundă și te bazezi pe instinct, ceea ce îi sperie pe cei din jur, mai ales pe partenerii tăi. Ești impulsivă și vrei să grăbești lucrurile, chiar și într-o relație. Acest lucru poate fi destul de supărător pentru perechea ta, deoarece uneori nu vă aflați pe aceeași lungime de undă. Îți place să îți controlezi jumătatea și să o domini. Persoana iubită se va simți copleșită și de aceea va alege să pună punct relației.

Cele 3 zodii care vor rămâne singure în 2018 trebuie să învețe să își controleze temperamentul pentru a avea o relație fericită, dar și pe cineva alături pentru toată viața.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Câte iubiri vei avea în vara 2024?
Incepe quiz
Câte iubiri vei avea în vara 2024?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (43)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.