Horoscop
Înapoi la

3 zodii care se îndrăgostesc de cel mai bun prieten până de Crăciun

3 zodii care se îndrăgostesc de cel mai bun prieten până de Crăciun

Lorena Teacă

Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar lumea din jurul nostru a început să-și deschidă din ce în ce mai mult sufletul, fiindcă spiritul acestei sărbători deja a început să se simtă, odată cu lăsarea frigului.

Trei native ale zodiacului își dau frâu liber sentimentelor până de Crăciun, motiv pentru care descoperă că s-au îndrăgostit de cel mai bun prieten. Fie că mărturisesc sau nu, cele 3 femei sunt cuprinse de sentimente profunde, cărora cu greu le pot face față.

Iată cele 3 zodii care se îndrăgostesc până la Crăciun de prietenul lor cel mai bun:

Berbec

Femeia Berbec este extrem de introvertită și misterioasă, dar de această dată nu-și mai poate ține ascunse sentimentele. După lungi momente de meditare profundă, descoperă că prietenul ei cel mai bun începe să îi facă inima să tresalte de bucurie. Datorită sentimentelor extrem de intense, își face curajul să mărturisească acest lucru, în ciuda fricii de eșec. Vestea bună este că acest bărbat are aceleași sentimente pentru femeia Berbec și totul se termină cu o frumoasă poveste de dragoste, în care amândoi sunt peste măsură de fericiți și împliniți sufletește.

Femeie și bărbat care se uită la stele

Fecioară

Pare greu de crezut că o fire atât de critică precum Fecioara poate să se îndrăgostească de prietenul cel mai bun, în ciuda faptului că îi cunoaște toate defectele. Nativa Fecioară îi face ochi dulci celui mai apropiat prieten, dar, din păcate, sentimentele nu sunt reciproce. Chiar dacă este foarte sigură pe sine și uită de timiditate, are parte de momente profunde de uimire și dezamăgire în momentul în care prietenul ei cel mai bun reacționează negativ și începe să se distanțeze de ea, pentru a nu-i răni sentimentele.

O femei care ia în brațe un bărbat

Pești

Femeia Pești este emotivă, sensibilă și foarte timidă. Până la Crăciun, nativa din Pești își dă seama că nutrește sentimente profunde față de cel mai bun prieten și realizează că s-a îndrăgostit de el. Chiar dacă nu are curajul să recunoască aceste sentimente, din cauza timidității exagerate, se pare că prietenul ei cel mai bun preia inițiativa, deoarece simte același lucru pentru ea. Astfel, relația de prietenie dintre cei doi se concretizează într-o intensă poveste de dragoste.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cine e cel mai bun prieten al tau?
Incepe quiz
Cine e cel mai bun prieten al tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.