Horoscop
Înapoi la

3 zodii care se îndrăgostesc de Halloween

3 zodii care se îndrăgostesc de Halloween

Lorena Teacă

Halloweenul este pe cale să-și facă apariția și multe dintre noi de-abia îl așteptăm pentru a ne demonstra abilitățile în makeup. Anul acesta însă, Halloweenul va fi pentru 3 zodii ceva mai mult decât o simplă seară de deghizare în personaje cât mai înfricoșătoare.

Trei native ale zodiacului se vor îndrăgosti iremediabil în noaptea groazei și vor fi încântate peste măsură de noua cucerire. Stomacul va fi inundat de fluturași, ochii vor sclipi mai tare decât stelele căzătoare, iar inima va bate cu putere, pentru că sufletul le va spune că el este alesul inimii lor.

Vrei să afli dacă numeri printre ele? Iată care sunt acestea:

Gemeni

Noaptea de Halloween se anunță a fi plină de surprize pentru femeia Gemeni. Dintre toate, cireașa de pe tort o reprezintă noua ta cucerire. Un bărbat galant, înalt și chipeș îți va face curte și te va face să te îndrăgostești iremediabil de felul lui de a fi. Deștept, cu vorbele la el și glumeț, îți va înmuia firea puternică cu doar două cuvinte, iar tu vei rămâne mută de uimire. Fii deschisă și privește spre viitor. Ar putea fi chiar alesul inimii tale!

Femeie cu coroană pe cap ține de gât un bărbat

Rac

Vremea singurătății pleacă și se duce cât de departe poate. Noaptea de Halloween îți aduce dragostea în fața ochilor și nu vei mai avea scăpare. Deschide-ți inima și acceptă noi provocări. Nu te mai teme de eșec sau de posibilitatea de a fi rănită și mergi cu încredere alături de noua ta cucerire. Lasă-l să te cucerească și nu te opune sentimentelor care te vor lua prin surprindere! Fii caldă și primitoare și gândește-te că nimic nu este întâmplător în viață!

Femeie și bărbat care se țin în brațe

Scorpion

Multă lume ți-a zis de-a lungul timpului că din cauza caracterului tău vei rămâne singură pentru toată viața. Iată că a sosit momentul tău de glorie, fiindcă noaptea de Halloween îți va aduce în brațe bărbatul la care ai visat toată viața ta. Lasă-te purtată de val și simte din nou sentimentele pe care le-ai dat uitării cu mult timp în urmă. Încearcă să nu mai fii rigidă și reticentă în privința tuturor bărbaților care apar în viața ta și învată să-ți urmezi inima.

Surse foto: iStock, Unsplash

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
De ce se indragostesc barbatii de tine?
Incepe quiz
De ce se indragostesc barbatii de tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.