Horoscop
Înapoi la

3 zodii care se vor întoarce la fostele relații în această iarnă

3 zodii care se vor întoarce la fostele relații în această iarnă

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Știm cu toții că o relație care se termină nu mai are șanse să fie la fel ca înainte dacă încercăm să reluăm legătura cu fostul partener. Odată ruptă frânghia, niciun nod nu o mai poate face să reziste, oricât ar fi el de puternic. În ciuda acestui fapt, există și persoane care decid să se întoarcă la fostele relații pentru că nu își găsesc fericirea lângă un altcineva. Acest lucru se întâmplă din cauza lipsei de încredere în propria persoană și din obișnuința de a fi mereu în preajma acelui partener. Pe mulți îi sperie noile începuturi pentru că se gândesc cât este de greu să o ia de la zero lângă cineva nou, pentru că trebuie să îl cunoască, să învețe să îl accepte și să se sprijine reciproc. Este greu să găsești pe cineva pe placul tău și care să te placă și el în egală măsură, nu-i așa? Dar ți se pare mai ușor să reiei o legătură care la un moment dat nu a mai mers? Ar trebui să te gândești de două ori dacă vrei îi dai voie trecutului să se joace din nou cu mintea și cu sufletul tău.

Doi foști care încearcă să repare o relație

Trei nativi ai zodiacului vor avea parte de o revedere cu foștii parteneri și depinde doar de ei dacă le mai dau o șansă, mai ales că nimic nu poate garanta reușita. Dacă descoperi și zodia ta în rândurile de mai jos, ai grijă să iei decizia corectă, astfel încât să fie drumul cel bun pentru tine, fără suferință și speranțe deșarte.

Iată care sunt zodiile care vor interacționa din nou cu foștii parteneri:

Taur
În următoarea perioadă vei simți o energie incredibilă și vei avea o stare extrem de bună. Te vei simți atrăgătoare și asta înseamnă că vei atrage totul ca un magnet, nu doar binele, fericirea și iubirea, ci și răul, tristețea și trecutul. Trebuie să ai în vedere că această stare a ta l-ar putea aduce înapoi și pe fostul partener. Încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ și să nu te lași din nou vrăjită de persoana care te-a amăgit cu ceva timp în urmă. Acesta va vrea să revină în viața ta ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, pentru că îi este dor de tine și a realizat că nu poate trăi cu altcineva. Poate credeai că l-ai uitat și că îți vei reface viața, iar dacă nu ai reușit să te apropii de altcineva, te vei simți tentată să te apropii din nou de el. Adu-ți aminte de momentele în care te-a rănit și de motivul despărțirii. S-ar putea să nu mai fii la fel de convinsă că îl vrei înapoi după ce realizezi că nu erai fericită în relație. Deschide ochii și conștientizează că ești Taur, că ai ambiție și că nu trebuie să accepți ceva ce nu este bun pentru tine.

Gemeni
Fostul tău se va întoarce când te aștepți mai puțin și îți va da din nou lumea peste cap. Traversezi acum o perioadă cu încărcătură emoțională puternică și s-ar putea să îți arăți vulnerabilitățile în fața lui și să îl lași să te convingă să reluați legătura. Tocmai când credeai că ai trecut peste, viața îți va arăta că nu este așa și că ești dispusă să îl primești oricând înapoi. Ai mare grijă să nu o pățești și a doua oară, așa că dacă vrei neapărat să vorbești cu el, lasă-l să îți arate prin fapte că îi pare rău și că s-a schimbat. Stați de vorbă foarte mult înainte să vă declarați din nou un cuplu și în timp o să îți dai seama singură dacă merită o nouă șansă sau nu. Poți să recunoști că ți-a fost și ție dor de el, dar acest lucru nu este echivalent cu „te vreau înapoi”. Este alegerea ta dacă te întorci la trecut și la vechea ta versiune sau dacă îți dai voie să evoluezi lângă un nou partener.

Fecioară
Dacă ai renunțat la o relație, ai făcut-o pentru că nu te mai regăseai și pentru că ai simțit că partenerul îți anulează personalitatea. Acum că ai redevenit persoana atractivă și energică din trecut, fostul tău va încerca să se apropie din nou de tine pentru că și lui îi este dor de cum erai la început. Probabil nu vrei să repeți greșeala și să suferi iar din aceleași motive, dar euforia pe care ți-o transmite acel om este mai presus de orice și ai mari șanse să cedezi. S-ar putea să fie mai convingător decât de obicei și să te facă să cedezi din prima, dar nu uita că la tine este cheia inimii tale și nu ar trebui să o dai oricui. Desigur, există și posibilitatea ca oamenii să se schimbe și acum să fie diferit, dar șansele sunt minime, așa că analizează-i bine comportamentul înainte să îi oferi o a doua șansă. Fostul partener știe că te grăbești, că nu aștepți niciodată să vezi rezultate concrete și va profita de slăbiciunea ta pentru a te convinge să îi rămâi alături.

Indiferent de semnul tău zodiacal, trebuie să știi că relațiile cu foștii nu au întotdeauna șanse de supraviețuire și că vă veți aminti mereu motivul pentru care v-ați despărțit prima dată. Resentimentele nu dispar atât de ușor și nici problemele nu se șterg cu buretele. Dacă aveați neînțelegeri atunci, le veți întâmpina și acum pe aceleași pentru că nimic nu se schimbă peste noapte, iar problemele nerezolvate rămân nerezolvate.

Citește și: Ce lecție de viață ți-a dat fosta relație, în funcție de zodie

Surse articol: ZodiacshineClairEva

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
Ce fost se va întoarce la tine?
Incepe quiz
Ce fost se va întoarce la tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.