Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

3 zodii care trăiesc o iubire interzisă luna aceasta! Riscă tot pentru o aventură fierbinte și păcătoasă

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Printre nebuniile la care ne îndeamnă Venus retrograd în luna iunie, unele sunt cât se poate de delicioase. Planeta dragostei are influențe neașteptate atunci când se află în mișcare retrogradă și ne predispune să facem lucruri suprinzătoare și să încălcăm limitele. Iar, cum pe 3 iunie se va afla în cuadratură cu Marte, amantul său pasional, n-ar fi rău să ne păzim inimile de tentații, dacă nu cumva visăm pe ascuns la ele. 

Lucrurile sunt cu atât mai încurcate cu cât și vicleanul Mercur se va afla în mișcare retrogradă de pe 18 iunie, iar pe 5 iunie va fi în sextil cu Uranus, cel care aduce uneori haos și transformări șocante în viețile noastre.

Acestea fiind spuse, nu este de mirare că trei zodii vor cădea pradă ispitei în luna care urmează și vor risca orice pentru a-și trăi pasiunea până la capăt. Dacă v-am trezit curiozitatea, iată care sunt cele trei semne care vor fi ademenite de iubiri interzise în luna iunie.

Gemenii

Cu Venus în semnul tău până pe 7 august, predispoziția ta spre iubire este mai mare ca oricând. Vei face din dragoste o prioritate în luna iunie, indiferent că este vorba de partenerul tău oficial sau de o pasiune ascunsă, pe care o ții doar pentru tine. Tendința ta de a risca totul pentru o aventură fierbinte este cu atât mai puternică, cu cât protectorul tău, Mercur, intră în mișcare retrogradă din 18 iunie și îți cam sucește mințile. Ești cu atât mai expusă dacă faci o călătorie, pentru că vei întâlni o persoană căreia nu-i poți rezista. 

Fecioara

Și pe tine te ademenește Mercur, zeitatea care te tutelează, și îți scoate în cale fel de fel de ispite. Reziști la început, pentru că ești mult prea ocupată, dar nu vei putea ocoli tentația când cel care îți face o propunere fierbinte este chiar bărbatul la care visezi de ceva vreme. În plus, simți nevoia ca ceva să se schimbe în viața ta, să scapi de rutină, să trăiești mai intens și mai năvalnic. De aceea lași la o parte precauțiile specifice zodiei tale și te arunci cu toată ființa într-o poveste de dragoste mistuitoare. Ești conștientă că s-ar putea să pierzi stabilitatea pe care o ai în viața ta, dar măcar știi că vei trăi din plin.

Scorpionul

senzuala

Să trăiești aventuri fierbinți, chiar și pentru o singură noapte, nu este ceva neobișnuit pentru zodia ta. Erotismul tău necenzurat te face să cauți pasiunea cu orice preț și să găsești mereu prilejuri de a-ți răsfăța simțurile. Cu toate acestea nu vei face nici un pas greșit dacă te afli înt-o relație stabilă și nu vrei să-l rănești pe partenerul tău. Fidelitatea este esențială pentru tine și nu te abați de la ea decât dacă ai o miză importantă. Însă, dacă relația ta actuală șchioapătă, nu vei avea nici o inhibiție de a gusta din plăcerile interzise. Începutul aventurii tale sau punctul ei culminat pot fi chiar pe 3 iunie, când Venus și Marte sunt în sextil, trimițând vibrații pasionale în Univers. 

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta