Horoscop
Înapoi la

3 zodii care trebuie să urmeze calea şarpelui

3 zodii care trebuie să urmeze calea şarpelui

Ionelia Olteanu

Societatea în care trăim ne determină să fim, de cele mai multe ori, altfel decât cum ne-ar plăcea. Situaţiile pe care le întâmpinăm nu ne permit să tratăm întotdeauna subiectul cu bunătate sau calm. Răutatea din jur strică echilibrul care există.

În acest caz este recomandat să urmezi calea şarpelui. Se ştie despre acesta că este un animal care deţine tainele vicleniei. Este un mare cuceritor de inimi şi, aşa cum a încântat-o pe Eva din vechime, tot aşa reuşeşte să-i facă pe cei din jur să îşi piardă capul.

femeie cu serpi

Îți spunem care sunt cele trei zodii care trebuie să dea dovadă de tărie şi, uneori, de răutate, pentru a echilibra balanţa şi pentru a reuşi să ajungă acolo unde îşi doresc. Știm că răul nu are nicio justificare, însă oamenii nedrepți merită, uneori, să guste din propria lor otravă.

Fecioară

Se ştie despre nativii zodiei Fecioară că sunt cei mai timizi. Nu se simt în largul lor decât alături de persoanele pe care le cunosc foarte bine, de aceea li se pune eticheta de introvertiţi ori retraşi. Nu au încredere nici măcar în propriile forţe şi emană slăbiciune. Fiind o zodie de pământ, Fecioara este foarte practică. Caută perfecţiunea în toate şi nu abandonează până nu are certitudinea lucrului bine făcut. Are o personalitate puternică, așa că îi este recomandat să urmeze calea şarpelui şi să îşi însuşească cele mai bune caracteristici de la acesta, pentru a nu fi călcată în picioare de oamenii răi care există în jur.

Taur

Nativii din Taur suferă foarte mult dacă le sunt scoase în evidenţă defectele sau dacă sunt jigniţi. Încrederea în sine le scade de la primele insulte pe care le primesc şi toată viaţa încearcă să se accepte pe ei aşa cum sunt şi să nu mai ia în seamă criticile celor din jur. Aceştia ar trebui să fie mai încrezători în ei şi să îşi dezvolte abilitatea de a se strecura printre obstacole, aşa cum face şi şarpele. Sunt indivizi foarte valoroşi, au cu ce să se laude şi ce să demonstreze.

Balanţă

Din cauza lipsei de încredere, Balanţele au diverse cicatrici şi traume. Consideră că perfecţiunea este un statut la care nu vor reuşi niciodată să ajungă şi, chiar dacă sunt conştienţi de acest lucru, ei aleargă neîncetat către acest miraj. Oamenii agresivi din jurul lor vor contribui la continua lor stare de agitaţie şi incertitudine. Uneori ar trebui să dea dovadă de aceeaşi agresivitate pentru a nu profita nimeni de ei. Nedreptatea cu care s-ar putea confrunta îi va determina să îi trateze pe cei din jur cu aceeaşi monedă.

Dacă te regăseşti printre cei trei nativi, încearcă să iei exemplul şarpelui care nu se lasă doborât de nimic şi care îşi vede de drumul lui, indiferent de obstacole.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Ce sta in calea fericirii tale?
Incepe quiz
Ce sta in calea fericirii tale?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (48)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.