Horoscop
Înapoi la

3 zodii care vor avea inima frântă până la finalul primăverii

3 zodii care vor avea inima frântă până la finalul primăverii

Redactor Divahair.ro

Mercur a fost retrograd de pe 22 martie până pe 15 aprilie. Această planetă a haosului și a distrugerii și-a încheiat această perioadă cu multe probleme pentru zodii. Dacă nu știi cum te-a afectat acest fenomen, putem doar să te întrebăm dacă ai fost nevoită să anulezi niște planuri cu perechea ta de curând, dacă ai avut neînțelegeri și probleme de comunicare în relația de cuplu sau dacă ai simțit o oarecare tensiune ciudată. Te-ai regăsit în cel puțin unul dintre scenarii? Ei bine, atunci fii sigură că a fost din cauza planetei Mercur!

Acest fenomen nu se va încheia doar cu câteva probleme de comunicare, ci și cu inimi frânte. Mercur retrograd va aduce multă suferință! Însă această durere este de fapt o binecuvântare deghizată. Zodiile care vor avea inimile frânte până la finalul primăverii nu trebuie să se simtă nedreptățite de astre, ci să fie ușurate că această relație s-a sfârșit. Ești curioasă despre cine este vorba? Află mai jos!

femeie gânditoare

Iată care sunt zodiile care vor avea inima frântă până la finalul primăverii!

Rac

Racul nu reacționează prea bine la schimbările planetei Mercur și de obicei se retrage în cochilia sa. În acest proces, nativul din Rac poate să îndepărteze persoanele care l-ar putea ajuta să treacă peste aceste stări. Dacă acest lucru se va întâmpla și cu partenerul de viață, atunci fii sigură că va avea loc o ruptură în relație. Totuși, nu trebuie să dai vina pe tine. Persoanele dragi trebuie să știe că există anumite granițe pe care uneori nu le pot trece. Dacă nu pot respecta acest lucru, atunci este mai bine să te detașezi de acestea.

Balanță

Balanței nu îi place atunci când nu există un echilibru, iar acesta este exact primul lucru pe care Mercur îl distruge. Este posibil ca acest nativ să aibă parte de mult stres în acest sezon. Mercur îl va face pe acest nativ să se simtă privat de confortul de care are nevoie. Situațiile inconfortabile vor duce la anxietate și iritabilitate. Din acest motiv, este posibil să aibă parte de multe discuții în contradictoriu cu persoana iubită, care pot duce în cele din urmă la inimi frânte.

femeie care sta pe iarba

Scorpion

Unii învață mai repede decât alții, iar Scorpionul cu siguranță face parte din a doua categorie. Ești genul de persoană care evoluează extrem de încet, iar presiunea planetei Mercur te va face să explodezi. Nu vei fi părăsită în această primăvară, ci tu vei hotărî să pui capăt acestei relații. Vei simți să există o presiune asupra ta care te îndeamnă să te schimbi, iar acest lucru nu îți va conveni deloc. Deși tu îți vei părăsi perechea, vei ajunge să suferi mai mult decât cel drag în acest proces.

Ține cont de aceste informații și nu lăsa planeta Mercur să îți influențeze relația de cuplu în această primăvară!

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Câți bărbați vor plânge după tine?
Incepe quiz
Câți bărbați vor plânge după tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (17)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.