Horoscop
Înapoi la

3 zodii care vor începe o aventură amoroasă în noiembrie, din dorința de a simți fiorii unei relații interzise care sfidează toate regulile

3 zodii care vor începe o aventură amoroasă în noiembrie, din dorința de a simți fiorii unei relații interzise care sfidează toate regulile

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

În perioada 3-5 noiembrie avem Luna în Scorpion, iar acest fapt va influența parcursul amoros al zodiilor. Luna în Scorpion naște în nativii zodiacului spiritul aventurier și dorința de a-și asuma anumite riscuri. Este momentul în care trei zodii vor fi tentate să intre în aventuri secrete, din dorința de a simți fiorii unei relații interzise care sfidează toate regulile. Aceste persoane se simt incitate de gândul că pot fi prinse de parteneri în timp ce se întâlnesc cu un alt partener.

Partener prins în timp ce înșela

Care sunt zodiile care vor începe o aventură în noiembrie?

BERBEC

S-ar putea să simți nemulțumiri față de relația pe care o ai, poate că partenerul nu îți satisface nevoile sau nu te mai regăsești în actuala postură.
Adevărul este că nu ești chiar atât de nefericit, aceasta este doar o scuză ca să justifici faptul că îți dorești o aventură.
Îți dorești atenție mai mult ca orice, vrei complimente, laude, vrei să te simți din nou atrăgător. Ai nevoie să simți fiorii unui început de relație, dar la o intensitate ridicată în cazul în care va fi o relație extraconjugală.

SCORPION

Nu vei putea rezista tentației! Scorpionul în Soare și Luna în Scorpion, reprezintă o forță care te va împinge să te simți stăpânul lumii și să crezi că poți face orice.
Regulile nu sunt pentru tine sau mergi pe ideea că sunt făcute pentru a fi încălcate.
Vei avea o aventură în această lună pentru că te va face să te simți puternic, să domini și să deții controlul asupra vieții tale. Când iei decizii riscante, te simți și mai fericit.

SĂGETĂTOR

De multe ori te-ai lăudat cu loialitatea de care dai dovadă și nu concepi ideea de a-ți înșela partenerul. Dar Luna în Scorpion va produce un dezechilibru în mintea ta și îți va trezi partea mai întunecată.
Te vor cuprinde tot felul de gânduri și vei repeta obsesiv întrebarea „Ce ar fi dacă?”, până vei ajunge să comiți o abatere de la propriile norme. Ești conștient că la un moment dat vor apărea și remușcările, dar odată intrat într-o aventură, vei vedea că nu te poți opri prea ușor.

Chiar dacă nu este etic să ne înșelăm partenerii sau să ne implicăm în două relații, astrele se vor alinia în așa fel încât ne vor face să comitem aceste greșeli. Cele trei zodii vizate vor avea probleme cu partenerii actuali dacă nu vor ști să gestioneze situația.

Citește și: De ce vei fi înșelată anul acesta, în funcție de zodie

 Sursă articol: Yourtango

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Care vor fi ultimele tale cuvinte înainte de moarte?
Incepe quiz
Care vor fi ultimele tale cuvinte înainte de moarte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.