Horoscop
Înapoi la

3 zodii cu ghinion în dragoste în vara 2019

3 zodii cu ghinion în dragoste în vara 2019

Roxana Dumitrica

Vara nu aduce vești bune pentru toți nativii. Dacă pentru unii este motiv de bucurie și evoluție spirituală, alți nativi se vor confrunta cu dezamăgiri. Vor pune capăt unor legături amoroase, iar acest lucru le va frânge inima. Acești nativi vor fi nevoiți să învețe să o ia de la capăt și să renască din propria cenușă. Iată care sunt zodiile care vor suferi din dragoste în sezonul cald.

 

Racii trebuie să facă pace cu ei înșiși

Nevoia ta permanentă de a avea pe cineva alături este chiar motivul pentru care nu poți construi o relație. Te concentrezi mai mult pe ideea de a fi cu cineva decât pe partener, iar acest lucru este extrem de dăunător. Partenerul simte că încă nu ai făcut pace cu trecutul și se va izola, ca mai apoi să pună punct relației. Va trebui să nu te mai victimizezi și să accepți că ai greșit. Astrele îți recomandă să faci pace cu tine, în primul rând, chiar dacă asta înseamnă o perioadă de singurătate. Trebuie să fii complet vindecată, ca să nu-l rănești pe cel de lângă tine. Acordă-ți timp și pune-ți ordine în gânduri, iar atunci vei găsi și relația care să te facă fericită cu adevărat.

Balanțele vor fi puse în fața unor alegeri dificile

Personalitatea ta magnetică atrage pe oricine. Deși majoritatea femeilor și-ar dori să fie în locul tău, pentru tine, acest lucu este ca un blestem, deoarece nu știi ce să alegi. Partenerul tău nu mai este implicat în relație, dar tu ești înconjurată de bărbați care ar da orice să te facă fericită. Va trebui să pui punct relației actuale, din care nu mai ai nimic de câștigat, și să le dai o șansă celor care te apreciază cu adevărat. O vorbă spune că, atunci când ai de ales între două persoane, trebuie să o alegi pe a doua, deoarece dacă prima te-ar fi făcut fericită, nu ai fi ajuns în situația asta. Profită de farmecul tău natural și nu te mulțumi cu puțin!

Scorpionii vor învăța că merită mai mult

Din păcate, va trebui să pui punct unei relații care nu ți-a făcut bine. Ai stat mult timp să iei o decizie, dar astrele ți-au luminat mintea și acum știi ce vrei cu adevărat. Deși ai luptat, lucurile nu au ieșit așa cum ai fi vrut. Nu dispera, niciodată nu este prea târziu să o iei de la capăt și să fii tratată așa cum meriți. Rănile nu se vindecă ușor, iar să tragi de ceva ce nu merge te va afecta mai rău. Dă-ți șansa la fericire și nu te lăsa manipulată de rugămințile partenerului. Dacă îi păsa cu adevărat de tine, nu se ajungea în acest punct. Astrele îți vor da puterea necesară să faci ce este mai bine pentru tine și chiar au pregătit pe cineva care să te facă fericită mai repede decât crezi. Deși pare greu să lași trecutul în urmă, meriți mai mult!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Ce fruct de vara esti?
Incepe quiz
Ce fruct de vara esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.