Horoscop
Înapoi la

3 zodii de femei care cedează din prima seară

3 zodii de femei care cedează din prima seară

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Când vine vorba de dragoste, femeile din zodiac sunt foarte diferite. Prima noapte de iubire cu o persoană specială arată cu totul altfel, de la o zodie la alta. Unele semne vor să pară inabordabile și au nevoie de un întreg ritual înainte de a se lăsa conduse în dormitor. Altele însă sunt extrem de senzuale și abia așteaptă să se bucure de plăceri interzise. Dintre toate zodiile, trei semne nu au niciun fel de inhibiții și ajung adesea în patul bărbatului pe care-l plac încă de la prima întâlnire.

cuplu

Taur

Pentru că este guvernată de planeta Venus, femeia Taur este pasională, sexy și nu stă prea mult pe gânduri când vine vorba de plăcerile ei. Intimitatea este o adevărată recompensă pentru ea, iar un amant priceput este premiul la care visează cel mai mult. La rândul ei, o femeie Taur nu se dă în lături de la nimic pentru a-l satisface pe bărbatul iubit. Femeile Taur sunt convinse că cea mai bună comunicare între un bărbat și partenera sa are loc în pat, unde fiecare oferă plăcere celuilalt și toate cenzurile dispar. În general, femeile Taur nu-și fac prea multe scrupule când vine vorba de prima seară de dragoste. Pentru că sunt obișnuite să-și satisfacă pe loc orice dorință, femeile din zodia Taurului nu vor avea nicio ezitare să ajungă în dormitor încă de la prima întâlnire.

Săgetător

Femeia Săgetător este independentă și aventuroasă, astfel încât pentru ea nu înseamnă mare lucru să cedeze din prima seară unui bărbat pe care îl place. Femeile Săgetător caută persoane care să le semene, să fie deschise către plăcerile senzuale, care adoră noutatea când vine vorba de intimitate: a face dragoste în aer liber, pe plajă sau în lift, genul acesta de lucruri îi plac la nebunie. Săgetătorul iubește tot ce este neobișnuit, iar dorința de a câștiga experiențe noi îl aduce adesea în dormitor (sau în altă parte), încă de la prima întâlnire. Femeia Săgetător ajunge cu ușurință să aibă mai mulți amanți, pentru că i se pare natural să se bucure de orice plăcere la care visează. În plus, experimentele sexuale sunt pe gustul ei și nu ezită să încerce orice lucru, oricât de bizar.

Pești

iubiti

Femeile din zodia Peștilor sunt vestite pentru senzualitatea lor. Fără a fi ahtiate după sex, ele sunt înnebunite după pregătirile romantice care precedă episoadele intime. Preludiul este foarte important pentru ele și apreciază ritualul de seducție, dansul erotic, jocurile sexuale. Dacă îi place un bărbat, femeia Pești nu vede niciun motiv pentru a întârzia aceste momente minunate. Este gata să-i cedeze oricând, pentru că vrea să-l vadă satisfăcut, mai ales că astfel îl prinde în mrejele ei. Femeia Pești nu-și dezminte caracterul acvatic. Este o adevărată sirenă, feminină și misterioasă și nu duce lipsă de admiratori. Nimic nu o face mai fericită decât să aducă plăcere maximă iubitului ei în pat. De aceea, va ceda, cu siguranță, încă din prima seară, dacă este cu adevărat îndrăgostită de un bărbat.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Răspunde la câteva întrebări simple și află care e prima impresie pe care le-o lași celor din jur
Incepe quiz
Răspunde la câteva întrebări simple și află care e prima impresie pe care le-o lași celor din jur

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.