Horoscop
Înapoi la

3 zodii plătesc datorii karmice în dragoste în luna aprilie. Le așteaptă trădări și lacrimi

3 zodii plătesc datorii karmice în dragoste în luna aprilie. Le așteaptă trădări și lacrimi

Lorena Teacă

Karma se întoarce și te răsplătește pe măsura acțiunilor tale. Astfel, dacă o lungă perioadă ai fost aventurieră și nu ți-a păsat de sentimentele partenerilor, te poți aștepta oricând ca roata să se întoarcă.

Din această cauză, 3 native ale zodiacului vor avea de suferit în luna aprilie. Datoriile karmice își fac simțită prezența și le vor aduce doar lacrimi și suspine. Planul sentimental este cel care le pune bețe în roate, aducându-le trădări și despărțiri nemotivate.

Iată care sunt cele 3 zodii care vor suferi din dragoste în aprilie:

Fata care plânge și are nori cu ploaie deasupra capului

Berbec

Ți-a plăcut să te joci cu sentimentele bărbaților, să-i faci să te placă și să te dorească, dar doar cu scopul de a te distra pe seama lor. Acum, că te-ai îndrăgostit nebunește de partenerul tău, te va aștepta o surpriză de proporții, care te va face să regreți toată joaca de înainte. Astfel, în aprilie te vei lovi de infidelitatea iubitului, care te va face să suferi enorm. Vei încerca să găsești puterea de a-l ierta și de a-l aduce înapoi la tine, însă toate acestea în zadar. Va trebui să te obișnuiești cu ideea despărțirii și să încerci pe viitor să fii mult mai serioasă în relații.

Leu

Mereu ai fost înnebunită după atenția bărbaților, după flirt și complimente, motiv pentru care trecutul tău amoros este reprezentat doar de relații scurte și instabile. De îndată ce simțeai că iubitul nu-ți mai oferea aprecierea de care aveai nevoie, plecai mai departe, fără a sta pe gânduri sau a da explicații. Din acest motiv, în luna aprilie vei fi părăsită fără a cunoaște cu adevărat motivul. Vei trece prin clipe cumplite, vei suferi enorm după partener, însă tot ce va trebui să faci este să-ți ștergi lacrimile și să privești spre viitor.

Bărbat și femeie care stau pe jumătăți de inimă

Capricorn

Nu ai fost vreodată o persoană empatică și sensibilă, care să-și arate excesiv interesul pentru ca celălalt să fie fericit și bine, motiv pentru care următoarea lună de primăvară îți va aduce în prim-plan indiferența și răceala iubitului. Vei încerca de nenumărate ori să afli care este motivul schimbării sale comportamentale, însă nu vei putea afla un răspuns concret de la acesta. Va trebui să te obișnuiești cu ideea și să îți continui drumul în lipsa acestuia.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Încredere sau trădări? Pe ce se bazează relaţia ta?
Incepe quiz
Încredere sau trădări? Pe ce se bazează relaţia ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.