Horoscop
Înapoi la

3 zodii se îndrăgostesc de cel mai bun prieten al jumătății lor. Începe telenovela

3 zodii se îndrăgostesc de cel mai bun prieten al jumătății lor. Începe telenovela

Lorena Teacă

Tentațiile sunt mari, iar ochii văd, inima cere, indiferent dacă te afli într-o relație de dragoste sau nu. De multe ori se întâmplă ca aceste ispite să se afle chiar la un pas de tine, motiv pentru care te poți îndrăgosti de cine te aștepți mai puțin, deoarece inimii nu-i poți dicta.

Astfel, 3 zodii ale horoscopului se îndrăgostesc în mod neașteptat de cel mai bun prieten al iubitului lor. Află dacă ești una dintre nativele care vor trece prin momente dificile din această cauză și vezi ce decizie vei lua.

Rac

Ești o femeie foarte familistă, loială și sinceră, dar se pare că de această dată, prietenul iubitului tău ți-a furat inima și ochii, fapt pentru care uiți de loialitate și familie. Pentru că ești o fire extrem de sinceră, nu poți suporta gândul de a-ți minți iubitul, așa că te hotărăști să-i mărturisești partenerului întreaga poveste. În cele din urmă, vei rămâne alături de amant, iar iubitul tău va uita atât de tine, cât și de prieten. Ceea ce contează e faptul că vei întemeia o familie alături de amant.

O femeie care face cu mâna altui bărbat, iar iubit o bate pe umăr

Leu

O perioadă foarte lungă de timp ai primit tot felul de complimente și atenții din partea prietenului iubitului tău, care te-au făcut să te îndrăgostești nebunește de el. Dai uitării relația cu iubitul tău și pornești la drum alături de amant. În ciuda faptului că la început totul pare roz și frumos alături de noul iubit, pe parcursul relației, începi să regreți decizia luată. Indiferența, jignirile și orgoliul noului partener te fac să te întorci plângând la fostul iubit.

Femeie și bărbat în pat care se ceartă

Vărsător

Îți place foarte mult să iubești și să te simți iubită, dar relația ta nu te mai împlinește ca la început. Din cauza acestui fapt, ajungi să te îndrăgostești de prietenul partenerului tău, lucru care nu te mai lasă să dormi liniștită noaptea. O mie de griji și de scenarii îți faci în minte, te zbați să rămâi în relația actuală și datorită voinței și dorinței de a nu-ți înșela iubitul, renunți la amant. Astrele te răsplătesc pentru loialitate, fapt pentru care ți se pregătesc momente unice alături de partener.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cine e cel mai bun prieten al tau?
Incepe quiz
Cine e cel mai bun prieten al tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (9)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.