Horoscop
Înapoi la

3 zodii se pregătesc să înșele de Halloween

3 zodii se pregătesc să înșele de Halloween

Redactor Divahair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Mai sunt câteva zile până la Halloween. Toată lumea se gândește la costumul unic pe care îl va alege, dar și la machiajul care o să îi îngrozească pe cei din jur. Cumpărăturile sunt pe ultima sută de metri, la fel și planificarea locației, strângerea găștii și rezervările.

Deși acestea sunt principalele preocupări de Halloween, unele zodii tind să se gândească la cu totul altceva. Acestea văd în Halloween ocazia perfectă pentru a întâlni oameni noi, pentru a-și înșela perechea sau pentru a pune încrederea celui drag la încercare. Ești curioasă despre cine este vorba? Află mai jos!

femeie costumata de Halloween

Iată care sunt  cele 3 zodii care se pregătesc să înșele de Halloween!

Fecioară

Întotdeauna suspicioasă și pusă pe teste și probe, Fecioara nu va pierde această ocazie pentru a-și pune la încercare perechea de Halloween. Ea va plănui o întreagă aventură, care să îi arate câtă încredere are în ea persoana iubită, dar și dacă o iubește cu adevărat. Astfel, va flirta toată noaptea cu un prieten bun doar pentru a vedea dacă cel drag este cu adevărat interesat de ea și dacă este gelos atunci când o vede în prezența unui alt bărbat.

Balanță

Sociabilă și deschisă, Balanța va dori să îi cunoască pe toți cei care vor participa la petrecerea de Halloween. Toată noaptea se va afla permanent în mișcare, discutând și râzând cu toți. Acest lucru va fi prost înțeles de perechea acestei femei. Persoana dragă va crede că nativa îl înșală chiar sub ochii lui și va face o adevărată scenă de gelozie. Femeia Balanță este sfătuită să îi acorde mai multă atenție iubitului și să nu ridice niciun semn de suspiciune. Șansele de despărțire sunt foarte mari în această perioadă!

femeie cu dovleac in mana

Scorpion

Relația cu cel drag nu mai merge de mult timp și tocmai din acest motiv te vei folosi de sărbătoarea importată de la americani pentru a pune capăt acestei legături toxice. Tentațiile vor fi la tot pasul, iar acum este momentul perfect pentru a cunoaște oameni noi și, de ce nu, sufletul pereche. Ai grijă însă să nu te lași condusă de impulsuri, deoarece este foarte probabil să dai peste o persoană care să te dorească doar pentru o aventură. Inima zburdalnică pe care o ai va fi rănită din nou, iar acest lucru trebuie neapărat evitat!

Zodiile care se pregătesc să înșele de Halloween sunt sfătuite să se gândească foarte bine la acțiunile lor, deoarece pot să le aducă multe consecințe neplăcute.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Ce costum de Halloween ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce costum de Halloween ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.