Horoscop
Înapoi la
Nu Skin

3 zodii care vor avea de câștigat pe toate planurile în 2019

Astrolog Vlad Daia

BERBEC

Saturn

Saturn se află și acest an în a zecea ta casă, zonă a carierei și a statutului social, unde îți va cere mai multă seriozitate și exigență, corectitudine în tot ceea ce faci la locul de muncă și în relația cu șefii sau autoritățile. Responsabilitățile și cerințele din partea superiorilor vin și ele avalanșă, dar acum este momentul de a depune efortul necesar, chiar dacă câteodată ai senzația că nu mai poți, pentru a ajunge la rezultate și la avansare în anii următori. Saturn fiind poziționat acum în zodia lui, oferă șansa de a construi temeinic statutul tău și pentru mulți ani de acum înainte. Și poziția ta în societate va fi pusă la încercare, corectitudinea fiind cerută de către astre de la tine anul acesta.

Jupiter

Planeta norocului se află și ea în zodia sa, în Săgetător și a noua ta casă, loc unde se simte cel mai bine. Pentru tine va activa tot ce ține de străinătate, călătorii, studii, specializări, filozofii de viață și spiritualitate. Acum ai șansa de a face unele călătorii care le vei ține minte o viață, călătorii care să aibă un impact major asupra convingerilor tale sau întâlniri cu străini care să lase un impact pozitiv asupra ta. Sunt șanse mari să începi să-ți dezvolți latura personală și spirituală, fiind tot mai curios de aflarea adevărului și poți înțelege mai clar că vezi viața prin niște lentile încețoșate, iar nevoia de a da această ceață la o parte crește pe parcursul anului 2019. Poți urma diferite cursuri, fie care să te ajute la locul de muncă, fie pentru proprile tale întrebări. Ideal este să-ți deschizi mintea și să nu rămâi agățat în gândiri învechite.

Uranus

Uranus mai revine în zodia ta pentru vreo două luni, după care îți părăsește semnul după șapte ani de tachinări. Dacă până acum simțeai că nu-ți găsești un echilibru, că lucrurile sunt într-o continuă schimbare și nu mai ai pauză de la o viață tumultuoasă, acum vei începe să simți că lucrurile se calmează, pământul de sub tine nu se mai mișcă atât de tare. Acum vine vremea resurselor tale să fie transformate de Uranus, resurse care vor începe să pară nesigur, este un proces lent și nu întotdeauna simțit, Uranus poposind șapte ani în Taur, dar va fi nevoie de schimbări când vine vorba de bani și resurse, fie la modul în care gestionezi banii, fie la modul în care percepi banii, dar cel mai probabil, ambele. Deci, tinde către echilibru când vine vorba de bani și resurse.

Eclipsele și nodurile lunare

Pentru tine, nodurile lunare se vor muta pe axa patru-zece, unde îți vor afecta statutul social și familia sau căminul. Și eclipsele vor avea loc în mare parte pe această axa, unde îți pot aduce începuturi noi când vine vorba de situația ta de la locul de muncă, poate fi un nou job, sau o schimbare când vine vorba de modul de operare, dar cel mai important este că atenția va fi centrată pe tine când vine vorba de carieră, deci respiră adânc și mergi înainte. Și familia poate suferi modificări, fie că te gândești să te muți, fie că relațiile cu membrii familiei se schimbă simțitor…ai un an în care poți pune lucrurile în ordine și poți să te strădui să pui familia pe primul loc, chiar dacă jobul îți va cere multă atenție, vei învăța să echilibrezi cele două sectoare.

TAUR

Saturn

Procurorul zodiacului va fi și anul acesta la el acasă, într-o zodie soră ție, Capricornul, de unde îți va restructura conceptele de viață, îți va pune la test credințele și îți va demasca toate teoriile ireale pe care le crezi, de aceea vei avea ocazia rară de a vedea mai clar ceea ce este real și ceea ce te ține într-o lume imaginară. De aceea ar trebui să tinzi să cauți adevărul, cu orice preț și orice risc și să ai un comportament just față de oricine și orice situație. Poți întâlni acum tradiții sau persoane de pe alte meleaguri care să-ți schimbe viziunea despre viață, dar atenție la călătorii, poți întâmpina complicății când vine vorba de ieșiri din țară. Este o perioadă bună să lucrezi și la informațiile exterioare, nu doar cele interioare, prin cursuri sau studii care să te ajute să aprofundezi unele domenii.

Jupiter

Marele benefic se mută din casa relațiilor în casa intimității, a resurselor exterioare și a transformării interioare. Pentru o parte din Tauri, această mutare poate însemna o căsătorie anul acesta, dar pentru majoritatea se întrevăd schimbări profunde atât la nivel pshiologic cât și spiritual. Adevărurile din adâncul tău fierb și anul acesta, dorind să iasă la lumină, iar tu să dai la o parte măștile care ți-au apăsat existența până acum, de aceea ai șansa ca în următorii doi ani să iasă adevăratul 'tu' la iveală și să lași în urma ta lucrurile irelevante. Și partea de moșteniri și resurse exterioare poate să-ți aducă beneficii, relația cu băncile fiind și ea foarte pozitivă, deci poate te gândeșt i să faci un credit pentru a investi în ceva ce îți dorești cu adevărat.

Uranus

Uranus intră definitiv în zodia ta anul acesta, și nu te mai părăsește timp de șapte ani. Este o perioadă de schimbări, de nesiguranță și de căutare a echilibrului interior. Acum poți observa mai clar ceea ce nu îți dă o stare de bine sau de echilibru, vei vedea pe ce te poți baza și pe ce nu te poți baza, de aceea este foarte important ca tu să reprezinți adevărul din viața ta, fără a te mai baza pe cei din jur. Comportamentul și ideile ți se vor schimba în toți acești ani destul de mult, inclusiv te poți gândi la schimbări fizice. Poți să te simți pierdut din cauza lui Uranus în semnul tău, dar te simți astfel pentru a fi impulsionat să cauți adevărul și echilibrul în viața ta, așa că, spor la curățenie, curățenie interioară.

Eclipsele și nodurile lunare

Nodurile lunare se mută pe axa Rac-Capricorn, axa pe care au loc și majoritatea eclipselor anul acesta, iar pentru tine vor avea în primul rând același impact ca și Saturn, în concepțiile de viață și în spiritualitate, aducându-ți din trecut situații care trebuie reglate și care pot avea o încărcătură emoțională destul de puternică sau care un impact major asupra vieții tale. Plus că Nodul Nord acționează în casa gândirii și a comunicării, ajutându-te să îți schimbi și modul de a te prezenta, în tandem cu schimbările interioare…deci toate acele schimbări interioare vor fi observate și de cei din jur.

GEMENI

Saturn

Pentru tine, Saturn activează o casă a intimității, casa a opta, de unde te va pune să îți înțelegi mai bine partea intimă și sexuală, să dai la o parte din inhibiții și din restricții aberante, iar astfel să schimbi destul de multe aspecte din adâncurile tale. Împreună cu Pluto și cu Jupiter din 2020 în această zonă, te va împinge spre moartea a ceea ce este vechi și spre renașterea a unui nou 'tu' , care va putea zice că a pătruns în cele mai adânci locuri iar acum a revenit la lumină. Poți avea de furcă și cu moștenirile sau cu documentele ce țin de taxe, impozite, imobile sau alte tipuri de documente importante, de aceea este indicat să pui în ordine în acești doi ani tot ce ține de birocrație. Relația cu băncile poate fi problematică, deci dacă nu ai credite, îți recomand ca situația să rămână tot așa cel puțin doi ani. Investește doar dacă ai banii deja, sau cel puțin mare parte din ei.

Jupiter

Spre norocul tău, Jupiter îți activează zona relațională, de unde te face să ieși în evidență, să fii observat de lume și oamenii să roiasca în jurul tău, în special cei interesați de relații sentimentale. Acum poți începe o relație foarte frumoasă de iubire, cu o persoană care o așteptai de mult, sau care nu credeai că există, de aceea, profită de acest an în materie de relații. Pentru cei aflați într-o relație există șanse mari de căsnicie, vom vedea mulți Gemeni anul acesta care se vor căsători. Și alte genuri de relații sunt pozitive, de exemplu cele de afaceri, iar cu Saturn în casa a opta, poți atrage fonduri din exterior pentru a-ți porni businessul mult visat.

Uranus

Uranus se mută în zodia dinaintea ta, în Taur…nu cea mai plăcută poziție, deoarece poate avea un efect practic neplăcut, anume lipsa somnului, deci pot începe insomniile pentru câțiva ani, sau visele să fie mult mai intense. Motivul pentru care se întâmplă acest lucru este din cauză că Uranus tulbură inconștientul tău, iar lucrurile nu au o stabilitate interioară. Tu nu vei conștientiza motivul pentru această neliniște subtilă, dar inconștientul va începe să se precipite, iar tu vei avea nevoie să-ți schimbi unele idei care nu ți se mai potrivesc. Atenție și la sănătate, deoarece pot să apară unele probleme care nu se prea văd sub microscop, sau probleme la nivelul picioarelor.

Eclipsele și nodurile lunare

Pentru cei din zodia Gemeni, nodurile se mută pe axa caselor doi-opt, axa ce ține de resurse proprii și resurse exterioare, deci veți primi lecții legate de bani, resurse, împrumturi sau moșteniri, taxe și impozite. Este un an bun în care să investiți mai mult în voi și pentru voi, să regândiți modul în care gestionați banii și să dați la o parte scurgerile ineficiente de bani. Datorii mai vechi pot reveni acum pe tapet, fie ele financiare fie de altă natură și va trebui să aduceți la zi toate aceste aspecte. Și valoarea de sine este în schimbare, posibilitatea de a fi remarcat la adevărata valoare este mult mai mare acum, iar voi trebuie să arătați aceste atuuri în viața de zi cu zi, nu mai stați în umbră și recunoașteți-vă calitățile.

Femeie care stă pe jos

RAC

Saturn

Pentru tine Saturn se află tot anul în zodia opusă ție, Capricornul, care are de-a face cu relațiile tale și cu exteriorul. Încă de anul trecut relațiile ți se schimbă constant, se face o curățenie pe acest palier, iar tu te eliberezi de povara unor persoane care nu-și mai aveau rostul în viața ta. Curățenia continuă…în caz că nu s-a terminat, dar concomitent apar oameni noi care îți pot oferi lecții prețioase, fie pozitive fie mai puțin pozitive, important este faptul că tu îți șlefuiești interacțiunea cu ceilalți și nu faci altceva decât să ieși maturizat din acest proces, care va continua până prin 2020. Relațiile sentimentale sunt și ele supuse schimbărilor, Saturn acționând în două ipostaze, dacă relația este potrivită pentru voi, lucrurile vor duce spre o construcție și mai stabilă, chiar căsnicie, dacă relația este nepotrivită, acum există șansa de a o elimina din viața ta, iar cu cât refuzi să admiți faptul că lucrurile nu sunt în regulă, cu atât vei avea mai mult de suferit.

Jupiter

Jupiter intră într-o zona foarte practica pentru tine, mai exact în casa muncii, a sănătății și a vieții cotidiene, de unde te susține în primul rând la forța necesară pentru a evolua în carieră, te poate ajuta în găsirea unui nou job, în avansare sau o mărire a veniturilor din propria muncă. Vei simți că prinzi energie anul acesta și circumstanțele câteodată neprielnice până acum, încep să se relaxeze iar soluțiile te caută ele pe tine. Și sănătatea este foarte importantă anul acesta, te poți axa mai mult pe stilul tău de viață și pe starea de spirit, poți găsi soluții la problemele de sănătate din trecut sau pur și simplu să adopți un stil de viață mai sănătos. Atenție însă că în unele cazuri Jupiter oferă exces, deci ai grijă la excesul în muncă și la excesul alimentar, există un risc crescut de îngrășare anul acesta.

Uranus

În cazul tău, Uranus intră în zona în care se simte cel mai bine, în casa a unsprezecea, aspect care îți va da puțin peste cap relațiile amicale, în sensul că poate mișca lucrurile când vine vorba despre social. Saturn oricum îți face ordine în această zonă, dar Uranus vine și face mai interesante aceste aspecte, aducând în viața ta oameni sau situații inedite, situații cu care nu te-ai mai întâlnit, noutăți de tot felul, deci fii deschis spre partea socială pentru că o dată cu ieșirile vor avea loc și intrări palpitante în viața ta. Poți avea o mai mare influență asupra maselor de oameni, sau mass-media și internetul pot fi de partea ta în acești șapte ani cât Uranus va poposi în Taur, deci încearcă să te faci văzut, vei avea doar de câștigat. Și grupurile organizate te pot ajuta mult, ca de exemplu te poți înscrie într-o organizație care se ocupă de filantropie sau de diferite teme dragi ție.

Eclipsele și nodurile lunare

În această zonă ești vedetă, deoarece Nodul Nord intră în semnul tău pentru un an și jumătate, aspect care te va ajuta să pui mai mult accent pe tine, să clarifici multe aspecte din viața ta, să te cunoști mai bine și să îți duci mai ușor la îndeplinire dorințele care le aveai de mult timp, dar din cauza faptului că ceilalți erau pe primul loc, nu aveai timp să le duci la bun sfârșit. Acum ai șansa de a întoarce atenția de la ceilalți către tine, către munca ta și către ceea ce îți dorești cu adevărat. Parte din eclipse vor fi în semnul tău, ceea ce reprezintă un nou start în viața ta, ca o resetare personală, împingându-te și ele să te axezi mai mult pe propria persoană, pentru a închide unele capitole și a începe altele noi.

LEU

Saturn

Și anul acesta Saturn se află în zona muncii tale și a sănătății. De aici îți va aduce mai multe responsabilități la locul de muncă, îți poate complica relațiile cu colegii, dar ideea este de a te face să evoluezi în acest sector, ori muncești acum pentru a fi avansat mai târziu, ori ești atenționat că este timpul să schimbi locul de muncă, sau chiar domeniul, asta în cazul în care nu ai făcut deja aceste schimbări în 2018. Poți să te simți mai constrâns în viața de zi cu zi, ca o atmosferă mai tensionată, fără a înțelege neapărat motivul, dar scopul este a te alinia pe drumul tău, în cazul în care nu te afli deja. Și sănătatea trebuie supravegheată, deoarece corpul îți poate da semnale că are nevoie de schimbări în alimentație sau în stilul de viață. Atenție și la munca excesivă sau la stresul din cauza muncii, deaorece poate avea repercursiuni asupra sănătății.

Jupiter

Marele benefic se află tot anul într-un semn de foc, ca tine, în Săgetător, de unde emană aspecte pozitive către tine. Poate avea influențe pozitive asupra vieții tale sentimentale, o relație nouă poate să apară la orizont, iar tu să fii mult mai curtat de cei din jur. Însă te mai poate ajuta în hobbyurile tale sau în afacerile personale, de aceea nu ar strica să aloci mai mult timp plăcerilor tale și afacerii tale,în caz că există, sau poți avea acum impulsul de a merge pe cont propriu, chiar dacă este nevoie de muncă asiduă, anul următor vei vedea rezultatele. Pentru cei care își doresc copii, acum au șansele cele mai bune de a aduce pe lume un nou membru al familiei, iar cei care au copii, relația dintre voi poate fi substanțial îmbunătățită, important este doar menținerea echilibrului între muncă și familie.

Uranus

Uranus trece în zona carierei tale și a statutului social, întărind schimbările aduse de celelalte două planete importante, ajutând la schimbarea ta în carieră, fie că este vorba de un nou job, fie că dorești să pornești ceva pe cont propriu. Atenție la relația cu instituțile de stat, deoarece pot exista încurcături, probleme de care nu știai sau chiar să fii indus în eroare de unele instituții, deci caută să verifici aceste aspecte de două ori înainte de a face un pas. Mai poți avea senzația că nu mai șții din ce grupuri faci parte, în ce categorie socială te încadrezi…ceea ce este normal, începi să trăiești mai nonconformist și simți nevoia să ieși din tiparele vechi.

Eclipsele și nodurile lunare

Anul acesta te părăsește Nodul Nord, care s-a aflat în semnul tău timp de un an și jumătate și trece pe axa șase-doisprezece, care are de-a face cu sănătatea, munca și subconștientul. Începi să îți pui anumite întrebări profunde, ce este dincolo de scopul vieții tale și ce te motivează cu adevărat. Anumite aspecte din subconștientul tău vor ține să iasă la iveală și trebuie să fii atent să nu-ți fie afectată sănătatea de anumite frustrări mai vechi. Este indicat să ții sub control stresul și să fii atent la boli mai vechi, care pot reveni în această perioadă.

FECIOARĂ

Saturn

Saturn se află și în 2019 în a cincea ta casă, într-o zodie de pământ, ca tine, în Capricorn, de unde îți pune la testare iubirea, relația cu copiii și proprile plăceri. Este o perioadă de maturizare în ceea ce ține de sentimentele tale, este timpul să faci câțiva pași în față și să lași în urmă aspectele infantile când vine vorba de viața ta sentimentală…din păcate, înainte să te maturizezi, vei căuta experiențe aparte, însă ele nu vor face decât să te adâncească și mai mult în iluzii, deci atenție la renunțarea la ceva stabil, pentru niște minute de iluzie. Este timpul să separi realitatea de iluzie și să cauți să vezi lucrurile dintr-o poziție superioară. Pentru cei care au copii, este un moment de transformare a relației părinte-copil, chiar dacă implică unele probleme, în final relația va trece la un alt nivel.

Jupiter

Marele benefic trece în casa familiei și a domiciliului, de unde te poate susține pentru vânzări sau cumpărări imobiliare, pentru schimbarea locuinței sau pentru transformarea locuinței actuale, deci ai un an la dispoziție pentru a te ocupa de astfel de aspecte și vei ieși în câștig. Relația cu părinții și familia se poate îmbunătății în 2019, ajutând la o mai mare sudare între voi, iar acum ai șansa să rezolvi probleme ce trenează de ceva timp. Tot în familie pot ieși acum la suprafață unele secrete, sau este momentul pentru a pune cărțile pe masă și a ajunge la o sinceritate care posibil să nu o fi avut niciodată cu familia ta. Pentru cei aflăți în străinătate, poate fi un an în care să-și dorească să se întoarcă, sau cel puțin să facă mai multe călătorii acasă.

Uranus

Și Uranus se află într-un semn de pământ, în Taur, adică în a noua ta casă. De aici, îți va crea o anumită instabilitate când vine vorba de conceptele tale de viață, de principiile după care îți conduci viața de zi cu zi și te va face să nu îți mai fie foarte clar ce crezi și ce nu mai crezi. Este un an în care gândirea îți poate fi dată peste cap într-o anumită măsură și să-ți dai seama că nu mai ești chiar atât de sigur pe ceea ce te poți baza și pe ce nu. Poți simți că ai ceva de căutat, niște răspunsuri de găsit, dar încă nu știi de unde să începi. Cei care studiază sau urmează să înceapă studii superioare este o perioadă de schimbare, în care poți să-ți dai seama că nu știi ce dorești să alegi sau moment în care îți dai seama că alt drum este pentru tine. Iar cei care locuiesc în străinătate sau au relații cu străinătatea, poate fi o perioadă mai tulburată, în care apar transformări și complicații, de aceea fiți pregățiți pentru a rezolva câteva situații neclare.

Eclipsele și nodurile lunare

Axa nodurilor lunare se mută pe casele cinci-unsprezece, case ce țin de relații, fie relații de iubire fie de prietenie. Când vine vorba de iubire, este un an de echilibrări ale destinului, pot reveni persoane sau probleme din trecut care trebui să le duci la închidere, sau să apară persoane noi care să îți dea anumite lecții importante legate de relații iar tu să rămâi cu niște învățăminte foarte importante. Prietenii pot să te susțină mai mult în 2019, pot să aibă soluția la unele probleme de-ale tale, sau pot interveni oameni noi în viața ta, cu care să legi prietenii pentru ani de zile, sau chiar o viață.

BALANȚĂ

Saturn

Aflat în 2019 în domiciliul sau, Saturn se află pentru tine în casa a patra, a familiei și a căminului. Aici Saturn te împinge să duci la un alt nivel relația cu familia, în 2019 pot veni mai multe lecții de rezolvat prin membrii familiei, deci depinde de tine să înțelegi ce ai de făcut și să cauți să îți înțelegi mai bine familia. Sigur, pot exista certuri, dezbinări și alte probleme, dar ideal ar fi să lăsăți orgoliile deoparte și să căutați să construiți împreună, nu separat. Și locuința ta poate fi un punct de interes anul acesta, poți căuta să transformi locuința după bunul tău plac sau chiar să te muți. Oricum, din 2018 și până la sfârșit de 2020 plutește în aer un iz de transformare pentru tine, când vine vorba de imobile.

Jupiter

Jupiter se află și el în domiciliul său în 2019, mai exact în Săgetător, unde îți activează comunicarea, gândirea și călătoriile scurte. Aici te poate ajuta când vine vorba de idei și de găsirea soluțiilor la problemele tale de zi cu zi, este ideal să-ți faci acum planuri și proiecte, pentru a le pune ulterior în practică. Comunicarea va fi la cote maxime și comunicându-ți nevoile, pot veni răspunsuri și soluții de la cei din jur. Și unele studii de scurtă durată sunt benefice anul acesta, așa că dacă dorești să înveți o nouă îndeletnicire, sau o nouă limbă, acum vei avea cel mai mare succes.

Uranus

Urnaus trece permanent anul acesta în casa ta a opta, un domeniu mai ascuns, ce ține de intimitate, moșteniri și alte resurse exterioare. Fiind activată și casa familiei de către Saturn, în următori doi ani ai șansele cele mai mari să primești o moștenire, niște cadouri venite de la alții, sau să fie nevoie să pui în ordine ceea ce ține de documente, fie că este vorba despre moșteniri, fie că este vorba de proprile tale imobile. Și relația cu banca sau creditorii poate fi dată puțin peste cap iar unele informații să nu fie tocmai reale, de aceea verifică de două ori tot ce ține de aceste instituții. Interiorul tău este și el activat, fie că este vorba despre intimitate fie că este vorba despre chestiuni adânci din subconștientul tău. Te poți simți mai pierdut la aceste capitole, dar lucrurile trebuie să se clarifice, iar înainte de asta, apare haosul…caută să dai la o parte lucrurile în care nu mai crezi și să tinzi către un echilibru interior.

Eclipsele și nodurile lunare

Axa nodurilor lunare trece pentru tine pe segmentele carierei și al familiei, acolo unde va trebui timp de un an și jumătate să cauți un anume echilibru și să înveți lecțiile venite din aceste sectoare. Poți primi câteva daruri când vine vorba de carieră, posibil chiar să realizezi că nu faci ceea ce-ți dorești, ci i-ai lăsat pe alții să aleagă pentru tine, iar acum începi să ai gânduri serioase despre ce ai putea schimba în cariera ta, fie că este vorba de o nouă carieră, fie că schimbi abordarea carierei în ansamblul ei. Din partea familiei vor veni câteva lecții importante și câteva echilibrări care trenează de ceva timp, ideal ar fi să încerci să observi care este lecția care ți se oferă. Trebuie să fii mai înțelegător cu membrii familiei și să corectezi atitudinea față de ei, acolo unde este cazul.

SCORPION

Saturn

Saturn pătrunde pentru tine în casa a treia, casă ce are de-a face cu gândirea, comunicarea și călătoriile. Aici, Saturn va tinde să scoată la suprafață gândurile tale mai puțin plăcute, mintea va funcționa într-una și din păcate poate să se axeze mai mult pe partea negativă a vieții, nu se întâmplă neapărat ceva negativ în mod practic, ci pur și simplu mintea are nevoie de tranformare în acești ani și de aia îți tot atrage atenția unde ar trebui să fii mai atent și să corectezi anumite lucruri, să induci stabilitate în modul tău de gândire. În același timp, dacă ai unele planuri practice de întocmit, logice, Saturn în zodia lui te poate ajuta foarte mult, în sensul că poți găsi acum mai ușor idei de construire a unei viziuni. Este un moment ideal să-ți structurezi modul de a gândi și de a transmite ideile celorlalți, chiar poți găsi metode care să te ajute în acest sens. Poți investi acum în cursuri, care să îți înrădăcineze mai bine ceea ce cunoști deja, sau să începi studiul a noi domenii.

Jupiter

Ți-a părăsit Jupiter zodia, la sfârșitul lui 2018, iar tot anul 2019 se va afla în zona banilor și resurselor tale. De aici se anunță un an foarte bun financiar, fie că vorbim despre un nou job, fie o mărire salarială, fie o altă sursă de venit. Acum ai șansa de a-ți îmbunătății simțitor starea materială, deci caută soluții pentru așa ceva, mai ales că și Saturn te susține, atâta timp cât ești serios și depui efortul necesar. Casa a doua mai reprezintă și valoarea de sine, ceea ce te poate duce la o mai mare apreciere a propriei persoane, iar acum ai șansa să pui în mișcare roțile care să te ducă spre persoana care aspiri să devii, deci, investește în tine, sub orice formă.

Uranus

Pentru tine, Uranus nu intră în cea mai plăcută zona, mai exact în zona parteneriatelor, în zodia ta opusă, de unde îți bulversează într-o anumită măsură relațiile, fie că este vorba de relația de căsnicie, sentimentală sau de prietenie cu cei apropiați ție. Relațiile se pot rupe fără să te aștepți, sau poți primi acum surprize din partea celor apropiați, ideea de surprize și răsturnări de situații poate fi destul de des întâlnită anul acesta. Nu vei mai știi pe cine să te bazezi și pe cine să crezi, dar aceasta este perioada de clarificare a relațiilor tale, dar înainte de a fi clare, sunt tulburate, pentru ca tu să vezi mai clar lucrurile. Poți fi împins mai mult către a te baza pe tine tot mai mult, ceea ce nu este un lucru rău…iar celelalte planete te susțin în acest sens, caută să te axezi pe tine și să devii un observator obiectiv al relațiilor din preajma ta.

Eclipsele și nodurile lunare

Nodurile lunare trec și ele pe axa gândirii și a conceptelor înalte, a filozofiilor de viață și a spiritualității, de unde te împing și ele spre transformarea modului de a gândi și de a vedea viața, în general. Acum ai posibilitatea să cureți acele viziuni care nu îți mai folosesc…să cauți cu mai mare îndârjire adevărul și să dai la o parte valul de pe ochi. Partea această materială, văzută, poate să înceapă să nu te mai satisfacă, să fii tot mai mult atras în lumea nevăzută a vieții, a misterelor și a adevărului. De aceea este ideal pentru tine să te axezi cât mai mult pe realitate și nu pe iluzile oferite de cei din jur.

Femeie care stă în copac

SĂGETĂTOR

Saturn

Tu ai fost părăsit de Saturn de mai bine de un an și părea că trebuie să respiri ușurat în 2018…dar n-a fost în totalitate așa, din cauza lui Jupiter în Scorpion…dar acum lucrurile se schimbă radical. Saturn trece în casa resurselor și a banilor, de unde te face mai cumpătat, te pune să strângi punga…iar dacă dai dovadă de logică și cumpătare când vine vorba de resurse, vei primi și unele recompense…ai șansa să construiești acum pe termen lung, dacă investești inteligent, dacă ești sârguincios și dai dovadă de seriozitate. Pentru cei cu mâna largă, Saturn vine și taie…cheltuitul irațional este pedepsit…de aceea te sfătuiesc să fii mai cumpătat, deoarece natura ta de Săgetător te face să fii darnic, dar acum este momentul să te gândești la tine și să investești în tine și pentru tine. Acuma ai șansa să îți redefinești modul de gestionare al banilor și să fii mai echilibrat când vine vorba de finanțe, ceea ce te poate ajuta pe termen lung.

Jupiter

Ce mai putem spune la acest capitol, decât că ești marele norocos al anului, deoarece Jupiter ajunge acasă la el, în zodia ta, lucru cu atât mai important pentru tine în 2019. Știu, aștepți de mult o pauză, aștepți de mult să mai primești și tu lucruri și vești pozitive…iar acum a venit acest moment, în special vor simți această eliberare cei cu ascendentul în Săgetător. Lucrurile încep să se miște pentru tine, nu mai pare totul blocat, iar acum ai un an la dispoziție să-ți pui planurile în acțiune, mai ales când planurile sunt despre tine sau pentru tine, este timpul să-ți acorzi întreaga atenție ție și doar ție. Este vremea să îți deschizi aripile și să zbori…să te extinzi în direcții la care te gândești de mult timp. Atenție trebuie avută când vine vorba de exagerări, de orice fel, de a nu pica într-un entuziams exagerat și la fel când vine vorba de greutate, există riscul de creștere în greutate în 2019. Caută să-ți umpli timpul cu planurile tale, cu punerea lor în aplicare, cu partea financiară și cu jobul tău și așa vei nimeri lozul câștigător, nu te pierde în detalii minore, privește imaginea de ansamblu.

Uranus

Uranus trece în casa muncii tale și a sănătății, de unde te poate pune pe gânduri pentru schimbarea jobului sau chiar a carierei…nu este obligatoriu să faci schimbări de anvergură, dar poți schimba acum ceea ce te deranjează la locul tău de muncă. Din păcate, poate interveni și puțin haos la locul de muncă și răsturnările de situații să apară când te aștepți mai puțin, dar nu poți controla aceste aspecte, ci doar să te adaptezi noilor condiții și tu chiar te poți mula mai ușor după chestiunile noi apărute. Nu te baza în totalitate pe ceea ce ți se spune la job, dacă ceva pare suspect, verifică personal totul, astfel scad neplăcerile din cauza greșelilor de informare.

Eclipsele și nodurile lunare

Axa nodurilor lunare trece pentru tine pe axa financiară, adică pe casele doi-opt, de unde vor pune și ele accentul, împreună cu Saturn, pe resursele tale, fie resursele proprii fie cele exterioare, venite prin alții. Un an și jumătate există riscul de a apărea plăți pe care le ai de făcut altora, fie materiale, fie de altă natură, dar acum ai șansa de a-ți plăți mare parte din aceste datorii și nu doar materiale. Cumva se echilibrează valoarea ta personală…plătești ce ai de plătit și iei ce ai de primit. Nodul Nord în casa resurselor exterioare îți poate aduce o moștenire, un cadou sau cel puțin clarificarea unor aspecte ce țin de moșteniri și resurse ce ți se cuvin, deci nu-ți fie teamă să recunoști valoarea pe care o meriți, acum este momentul plăților și încasărilor pentru tine.

CAPRICORN

Saturn

Saturn este de un an de zile în semnul tău, la el acasă mai exact, unde se simte cel mai bine…dar asta nu înseamnă neapărat vești bune. Saturn este planeta care constrânge, care impune reguli și disciplină…iar Saturn în casa întâi nu este prea plăcut, în orice zodie s-ar afla, pentru tine fiind în această casă până la finele lui 2020. Acesta îți va impune anumite restricții, dacă nu ești disciplinat, va veni cu limitări și cu lecția răbdării, care știm că nu o prea ai în sânge. Te poți simți mai blocat, ca și cum lucrurile nu se mișcă și oricât te-ai strădui, nu ies lucrurile cum ți-ai dori. Dar toate acestea sunt normale cu un astfel de tranzit, de aceea, singurul lucru care îl poți face este să ai răbdare, să te ocupi de tine și de structura vieții tale, în ansamblul ei. Acum este o perioadă de dărâmare a ceea ce nu-ți mai folosește, fie ele relații fie situații, toate vor pleca, deci nu te încăpățâna să le păstrezi. Va veni perioada de reconstrucție, dar întâi trebuie făcută curățenia generală. Toate acestea duc spre maturizarea ta, de aceea este necesar să pui accentul în special pe tine, nu pe exterior, nu pe lucruri irelevante, ci pe interiorul tău. Să nu mai zic de 2020 când vei avea trei planete importante în zodia ta…deci pregătește terenul de pe acum, pentru că doar tu ai de câștigat în următorii doi ani.

Jupiter

Nici Jupiter nu-ți aduce prea multe vești bune, deoarece el se află în a doisprezecea ta casă, chiar dacă este în zodia sa, în Săgetător, va lucra din umbră, va lucra la subconștinetul și inconștientul tău, deci nu-i vei simți atât de puternic prezența, ci mai degrabă vor fi aspecte care se petrec în spatele cortinei. Și Jupiter te îndeamnă la același lucru, la meditație, la retragere, la lucrul cu interiorul și la curățarea acelor aspecte din trecut care nu te lăsau să-ți găsești pacea, dar acum ai șansa de a curăța toate aceste aspecte, știu, este neplăcut, dar este spre binele tău. Nu-ți fie teamă să te arunci în adâncurile tale, deoarece acolo vei găsi soluțiile și salvarea, chiar dacă este întuneric, tu poți face acum lumină. Somnul îți poate fi afectat de această poziție a lui Jupiter, inclusiv să simți nevoia de mai mult somn ca de obicei, iar sănătatea trebuie supravegheată, deaorece pot apărea probleme mici, dar sâcâitoare, nu le lăsa să treneze.

Uranus

Uranus va trece pentru șapte ani în a cincea ta casă, de unde îți va influența viața amoroasă, relația cu copiii și plăcerile personale. Conceptele tale legate de iubire și de relațiile sentimentale sunt acum transformate, dar la început, te vei simți puțin pierdut în aceste gânduri, neștiind clar ce-ți dorești. De aceea și relațiile sentimentale pot fi cam răsfirate, neavând o stabilitate prea clară, iar dacă ești într-o relație, acum poți începe să realizezi că nu mai știi ce îți dorești și ai nevoie de timp pentru a-ți clarifica gândurile. Pentru cei care au copii, relația dintre voi poate suferi modificări în acești ani, sau te poți pricopsi cu surprize din partea copiilor, nu neapărat dintre cele mai plăcute, dar este și aici nevoie de o abordare diferită în relația voastră. Se poate să-ți schimbi acum gusturile, hobbyurile și plăcerile, să ai nevoie de clarificări și în aceste sectoare, sau dacă ai un hobby de mulți ani, să-ți dai seama că nu mai dorești să-l practici și să cauți ceva diferit de acum înainte.

Eclipsele și nodurile lunare

Dacă nu era suficeint să-i ai pe Saturn și Pluto în semnul tău, mai îți vine în vizită și Nodul Sud, care este un punct karmic în astrologie și care vine să îți aducă polițe din trecut care trebuie plătite. Este un fel de curățare karmică, iar acum ai șansa să-ți clarifici lucruri care te apăsau de ceva timp, sau dacă ai de dat ceva înapoi cuiva, acum ai șansa să te eliberezi de datorii. În același timp, Nodul Nord din zodia opusă îți va aduce ceea ce ai de primit de la alții, fie că este vorba de ceva fizic, fie că este vorba de persoanele potrivite pentru tine, pot apărea oameni care să aibă o altfel de conexiune cu tine, să simți că-i cunoșți de o viață, sau persoane care trec scurt prin viața ta, dar impactul lăsat să dureze ani de zile, un impact pozitiv. Pentru unii Capricorni, poate aduce o relație de lungă durată, sau chiar căsnicie.

VĂRSĂTOR

Saturn

Pentru tine, Saturn se află în casa a doisprezecea, poziție nu foarte confortabilă, loc unde îți va răscoli interiorul și subconștientul, este o zonă imaterială, de aici poți simți că nu prea găsești un teren concret pe care să te așezi, dar ai șansa de a-ți rezolva lucruri adânci, acum poate fi o perioadă de meditație, de retragere din lumina reflectoarelor, unde să forezi adânc, pentru a aduce la suprafață cât mai multe răni și să le vindeci, mergând ulterior mai departe mai ușurat. Atenție la dușmanii din umbră, pentru că este activat tot ceea ce este ascuns, deci vei simți mai clar ce se ascunde în întuneric, deci inclusiv oamenii te pot ataca din diferite motive, partea bună fiind că vei realiza cine trebuie tăiat de pe lista. Și sănătatea trebuie urmărită timp de doi ani, putând apărea probleme cronice în această perioadă.

Jupiter

Jupiter te susține pe zona socială, unde pot apărea prieteni noi, dar întâi vei face curățenie între persoanele apropiate, proces ce va dura câțiva ani, dar vin alții care îți sunt mult mai pe plac. Poți primi mai mult ajutor din partea prietenilor, deci caută să îți expui problemele, pentru că nu știi de unde poate sări ajutorul. Și grupurile organizate, pentru diferite scopuri, sunt anul acesta potrivite pentru tine, deci există șanse să te înscrii într-o asociație, pentru a ajuta diferite cazuri, sau a face bine sub orice formă. Deasemenea, poți culege roadele muncii din ultimii ani, chiar dacă și anul trecut a fost bun din punct de vedere al carierei, acum lucrurile se calmează și te poți bucura de munca depusă în ultimii ani.

Uranus

Planeta ta guvernatoare, Uranus, schimbă defintiv semnul anul acesta, trecând în Taur, schimbare care tu o simți în mod deosebit. Dacă în ultimii șapte ani ți-a modificat și transformat gândirea și comunicarea, acum ți se așează toate aceste aspecte și schimbările se mută pe partea de familie și de casă. Posibil să apară instabilitate când vine vorba de domiciliu, să nu te mai simți bine unde te afli, sau să simți subit nevoia de o schimbare, chiar dacă este doar o renovare. Relația cu membrii familiei, în special cu părinții, se poate schimba…fie că ei nu mai știu cum să te abordeze, fie că tu nu mai poți să-i înțelegi. Încearcă să găsești un punct de mijloc și evită discuțiile în contradictoriu, pentru că nici unii nu puteți fi convinși de ideile celuilalt, deci mai bine evită conflictele.

Eclipsele și nodurile lunare

Nodurile lunare trec pentru tine în sectorul sănătății și al muncii, de aceea este important să găsești un echilibru între muncă și odihnă și să nu tragi de tine până la extreme. Poți primi acum unele beneficii de la locul de muncă, sau condițiile să fie îmbunătățite, astfel să te simți mai în largul tău. Pot apărea întrebări în mintea ta legate de scopul tău, când vine vorba de muncă, dacă mai ești mulțumit cu ceea ce faci sau este vremea pentru a face ceva mai pe placul tău. Sănătatea este și ea un punct sensibil, deci fii cu ochii pe ea, mai ales legat de boli din trecut care pot reveni sau boli care pot fi moștenite din familie, de la părinți sau bunici.

PEȘTI

Saturn

Pentru tine, Saturn trece în casa a unsprezecea, unde se află sectoarele prietenilor și a grupurilor de oameni. Saturn vine și face o curățenie generală când vine vorba de prietenii și cunoscuții tăi, dar atenție și la trădări din partea lor, toate acestea vin în ajutorul tău, pentru a vedea mai ușor pe cine te poți baza. Așa că, prinde curaj și dă oamenii nepotriviți la o parte. În același timp, pot ieși la suprafață prietenii care îți au interesul la inimă și realizezi că te poți baza pe ei oricând, sau alte persoane noi pot să apară în viața ta, cu care realizezi că poți construi ceva stabil. Te poți ajuta și de grupuri organizate de oameni pentru a duce la bun sfârșit un plan de-al tău…nu ar strica să te implici mai mult în campanii de ajutorare a semenilor tăi.

Jupiter

Marele benefic te susține pe sectorul carierei anul acesta, deci profită la maxim de această poziție norocoasă. În 2019 ai șansa de a avansa în carieră, de a ți se recunoaște meritele, de a primi măriri salariale sau de ce nu, o schimbare de job, mult mai potrivit ție, deci fii cu ochii în patru și profită de ocaziile care ți se ivesc. Pentru unii dintre voi mai poate reprezenta o schimbare de statut social, cum ar fi o căsnicie sau a deveni părinte. Mai poate fi începutul unei noi afaceri cu un prieten sau cu un colaborator care ți-a demonstrat că poate fi de încredere. Jupiter în această poziție te mai poate face să cauți adevărul tău când vine vorba de carieră, de aceea poți deveni mai justițiar la locul de muncă sau pur și simplu să-ți pui tu întrebări dacă faci ceea ce dorești cu adevărat.

Uranus

Uranus pătrunde pentru tine în sectorul comunicării și al gândirii, de aceea te poți simți mai încărcat mental anul acesta, sau mai confuz. Este normal, aici Uranus îți provoacă unele șicane la nivel mental, de aceea este posibil să ai nevoie de mai mult timp decât de obicei să îți găsești ritmul. Ai răbdare, nu te impacienta și caută să dai la o parte gândurile inutile și să te focusezi pe ceea ce ai de făcut în momentul prezent. Și comunciarea este puțin scurcircuitată de această planetă, în sensul că mesajul tău poate fi perceput mai greu de ceilalți, sau să-ți fie câteodată mai greu să-ți găsești cuvintele. Scopul este de a-ți găsi tu stabilitatea și claritatea în gândire și să începi să dai dovadă de răbdare.

Eclipsele și nodurile lunare

Axa nodurilor lunare trece pentru tine pe casele cinci-unsprezece, acolo unde vor avea loc și majoritatea eclipselor anul acesta. Din nou, acest aspect te îndeamnă spre a-ți curăța viața de prietenii și cunoștințele nepotrivite, de a-ți plăti datoriile față de ei, fie fizice sau de altă natură și să mergi mai departe cu conștiința împăcată. Poți avea prieteni care vin să-ți ceară difeirte lucruri, câteodată poate nici tu nu îți explici cerințele lor, dar acestea pot fi datorii de-ale tale față de ei, fie că realizezi sau nu, deci oferă-le ceea ce consideră că au nevoie de la tine, iar tu te vei simți mult mai ușurat ulterior, mai ales în interiorul tău. Cei care doresc să aibă anul acesta un copil, este un an extraordinar pentru acest aspect, mai ales pentru femei.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta