Horoscop
Înapoi la

4 cupluri care se formează de Valentine's Day și rămân împreună pentru eternitate

4 cupluri care se formează de Valentine's Day și rămân împreună pentru eternitate

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Sărbătoarea internațională Valentine's Day poate fi un prilej bun pentru nativi pentru a-și găsi sufletul pereche. Atmosfera romantică ar putea fi o sursă de inspirație pentru zodii de a întâlni acea persoană alături de care vor rămâne pentru totodeauna.

Venus, planeta iubirii și a dorinței, va tranzita zodia Pești între 25 februarie - 20 martie, iar această perioadă poate reprezenta un moment bun pentru căsătorie sau pentru a începe nou capitol în relație. În ziua de 14 februarie 2021 Cupidon își va scoate arcul cel fermecat și îi va săgeta direct pe câțiva dintre nativi, care vor forma patru cupluri vedetă ale acestui sezon. Vor trăi emoții noi și vor realiza că legătura lor este puternică și are șanse mari să dăinuie pentru toată viața.

4 cupluri care se formează de Valentine's Day

Rac și Pești

Cele două Semne de Apă au instinctiv o conexiune cosmică masivă. Rezonează bine împreună, deoarece fiecare îl cunoaște foarte bine pe celălalt și se poate mândri cu acest lucru. Se pot cunoaște într-un cadru de prieteni sau la un eveniment restrâns, ambii fiind foarte axați pe discreție când vine vorba de socializare. Au trăsături individuale compatibile și se completează unul pe celălalt. Nativul Pești se aventurează, în timp ce Racul este ceva mai rezervat. Un duo de excepție, cu o legătură emoțională imbatabilă.

Citește și: 5 femei din zodiac care vor fi părăsite până la finalul anului

Leu și Săgetător

Ceea ce îi leagă pe acești doi nativi este pasiunea și dorința de a se bucura din plin de tot ceea ce le oferă viața. Ambii iubesc să exploreze cât mai mult și adoră să se susțină reciproc, mai ales atunci când vine vorba despre țeluri sau aspirații în carieră. Scenariul perfect de întâlnire a celor doi de Valentine's Day este la o petrecere tematică la care Leul este în centrul atenției, iar Săgetătorul îl admiră încântat dintr-un colț. Nativii formează un cuplu din care nu lipsește distrația, întrucât toată lumea se înghesuie să fie în preajma lor. Sunt populari și extrem de invidiați.

Balanță și Gemeni

O relație dintre o Balanță și un nativ Gemeni este bazată pe o conexiune intelectuală puternică. Sunt semne de Aer și sunt stimulate de latura mentală. Modul de gândire al partenerului este un aspect important pentru fiecare dintre ei. Cei doi vor profita de atmosfera magică a sărbătorii Valentine's Day pentru a se cunoaște mai bine. Este posibil ca înainte de a fi un cuplu să fie chiar amici sau să facă parte din aceeași gașcă de prieteni. Curiozitatea de a se descoperi este imboldul de care aveau nevoie pentru a-și da seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. 

Berbec și Vărsător

Nu va exista niciodată un moment de plictiseală în cuplul Berbec-Vărsător, ceea ce face ca relația lor să fie palpitantă în fiecare zi. Sunt aventuroși și mereu pregătiți pentru orice. Le place să încerce lucruri noi, mai ales în echipă. Acestea sunt și caracteristicile care îi vor aduce împreună în seara de Valentine's Day, pentru că sunt foarte mari șanse ca cei doi se se întâlnească pentru prima oară la o expoziție de artă sau la o degustare de vinuri. În timp ce în alte cupluri intervine destul de repede monotonia, nu este și cazul lor, pentru că rămân puternici împreună și își doresc să petreacă restul zilelor unul în compania celuilalt. 

Surse articol: EliteDaily / Ganeshaspeaks / Insider

Surse foto: IStock

Ce crede iubitul tau despre Valentine’s Day?
Incepe quiz
Ce crede iubitul tau despre Valentine’s Day?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.