Horoscop
Înapoi la

4 cupluri din zodiac care au cele mai urâte despărțiri

4 cupluri din zodiac care au cele mai urâte despărțiri

Roxana Dumitrica

Despărțirile, indiferent de motiv, sunt, de cele mai multe ori dureroase.  Oricât de greu ar fi să pui punct unei relații, de multe ori este singura soluție care, pe termen lung va face bine ambilor parteneri. Iată ce cupluri nu sunt deloc compatibile și își vor spune adio cu mare tam-tam, conform astrelor.

Pești-Scorpion

Deși compatibili la început, cei doi nu mai au ce să-și spună.  Comportamentul tot mai bizar al Scorpionului îi va afecta pe nativii din Pești, care vor deveni emotivi și vor căuta în altă parte fericirea. O separare nu va fi deloc ușoară între cei doi, mai ales că Scorpionul nu va recunoaște nici în ruptul capului ce îl determină să se comprte ciudat. În ciuda lacrimilor care vor curge la final, cei doi trebuie să își asume faptele și să găsească puterea să o ia de la capăt.

Rac-Berbec

Firea libertină a racului îi va da bătăi de cap nativului Berbec. Acesta, la rândul său, va încerca să-și controleze partenerul. Faptul că Racul nu a lăsat trecutul în urmă va contribui la motivele despărțirii dintre cei doi. Racul va încerca să își ascundă faptele, dar adevărul va ieși la iveală, în cele din urmă.  Din această experiență, nativul din Berbec va învăța să acorde spațiu și libertate partenerului, iar Racul, să facă pace cu trecutul înainte de a se implica într-o nouă relație.

Săgetător-Săgetător

Cei doi se vor împunge până se vor distanța, treptat. Amândoi vor încerca să evite un conflict iminent, dar evitarea unei discuții doar va agrava lucrurile și mai mult. Retrași în lumea lor, vor construi ziduri de nepătruns și singura soluție va fi separarea definitivă. Pentru ca viitoarele relații să meargă, se recomandă ca cei doi să învețe să comunice și să-și includă partenerul pe lista de priorități.

Gemeni-Leu

Firea duală a Gemenilor va enerva la culme pasionalul Leu. Va fi o despărțire zgomotoasă, cu farfurii sparte și lacrimi vărsate. Totuși, este singura soluție ca cei doi să se poată bucura de un trai liniștit pe viitor. Firi total opuse, cei doi sunt îndemnați să-și găsească parteneri potriviți cu personalitatea lor.

Tu te numeri printre cuplurile de zodii a căror despărțire este iminentă?

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!
Incepe quiz
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (41)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte subiecte care te-ar putea interesa

    Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte