Horoscop
Înapoi la

4 femei din zodiac care vor fi părăsite în această toamnă

4 femei din zodiac care vor fi părăsite în această toamnă

Ionelia Olteanu

Toamna acestui an vine cu o serie de schimbări pentru câteva dintre zodii, care vor fi afectate de evenimente mai puțin plăcute. Pe lângă aspecte legate de sănătate, carieră sau bani, viața amoroasă este în prim plan. Unele dintre zodii vor avea norocul să își cunoască jumătatea, iar altele vor trebui să facă față unor dificultăți în ceea ce privește viața de cuplu, lucru care va duce iremediabil la despărțiri.

Femeile au tendința de a fi mai implicate atunci când vine vorba despre o relație, iar acest lucru le poate determina să exagereze cu unele cerințe pe care le au față de partenerul lor. Deși intențiile lor sunt bune, vor fi înțelese pe dos, iar ele se vor trezi părăsite și fără cineva care să le fie alături în această toamnă. Cu toate că la prima vedere despărțirea nu este un eveniment fericit, mai ales pentru o femeie, ea nu trebuie privită ca o tragedie, ci ca pe o schimbare care poate să aducă beneficii.

femeie care plange

Uite care sunt cele patru femei din zodiac ce vor fi părăsite în această toamnă!

Rac

Nativa zodiei Rac vrea să aibă parte de sinceritate de la persoana de lângă ea, dar uneori duce la extrem această dorință care o orbește și o face să greșească. Suspiciunea va pluti permanent asupra partenerului ei, iar el va simți din plin tensiunea pe care i-o transmite. Oricât de multe sentimente frumoase i-ar purta, va lua serios în considerare o separare. Femeia Rac ar trebui să se gândească mai bine la ceea ce vrea, fiindcă riscă să rămână singură și nu se va simți bine dacă va trece prin despărțiri constante.

Leu

Femeia Leu vrea totul sau nimic într-o relație, așa că pretențiile ei sunt foarte mari. Partenerul s-ar putea simți deranjat de cerințele sale și se va sătura să îi facă toate poftele. Deși capabilă să ofere foarte multă dragoste, nativa zodiei Leu este foarte selectivă și va analiza de mai multe ori lucrurile înainte să se implice. Atitudinea ei extrem de arogantă îi va îndepărta pe cei din jur, de aceea femeia Leu se află pe lista celor care vor fi părăsite în această toamnă. Planurile pe care le are sunt total diferite de ceea ce își dorește bărbatul de lângă ea, așa că drumurile lor se vor despărți. E adevărat că va suferi, dar este suficient de puternică încât să treacă peste asta.

Scorpion

Atunci când se simte încolțită sau fără apărare, femeia Scorpion poate fi o scorpie. Nu se poate abține de la comentarii răutăcioase care să îi vizeze pe cei din jur și, mai ales pe partenerul ei. Va avea grijă să spună orice nu îi convine, oricât de tăioasă ar fi. Uneori este capabilă de crize, unele nejustificate, ce pot pune capac relației. Cel de lângă ea nu va mai reuși să o înțeleagă, așa că va sfârși părăsită. Ar trebui să nu se mai concentreze atât de mult pe propriul confort și să înceapă să îi pese și de cei din jur. Cu siguranță va avea doar de câștigat!

Pești

De cele mai multe ori, femeia Pești uită complet de faptul că are alături de ea pe cineva care o iubește. Acest lucru o determină să își facă planuri ce o includ doar pe ea, fără să îi pese de ceea ce crede partenerul ei. Se victimizează foarte mult dacă întâmpină vreo dificultate, lucru care nu va fi ușor de suportat. Toamna va reprezenta un moment de cumpănă pentru ea din cauza despărțirii prin care va trece. Ar trebui să se împace cu ideea că nu va fi iubită de toată lumea.

Toamna lui 2020 vine cu despărțiri pentru aceste patru zodii care vor suferi pentru început, dar, în același timp, vor conștientiza că nu e un capăt de lume. Sunt mai puternice decât cred!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Unde îți vei întâlni dragostea în această toamnă?
Incepe quiz
Unde îți vei întâlni dragostea în această toamnă?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.