Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

4 femei din zodiac rupte din Rai. Sunt nepământesc de bune!

Roxana Dumitrica

Unele femei au darul de a lumina o încăpere doar prin simpla lor prezenţă. Te copleşesc cu generozitatea şi bunătatea lor, iar în faţa lor te declari vrăjit. Aceste femei sunt iubite de toată lumea şi ar putea fi chiar îngeri sub acoperire. Iară care sunt nativele trimise din Rai pentru a le face viaţa mai frumoasă celorlalţi.

inger de piatra

Nativele Rac oferă iubire necondiţionată

Printre cele mai bune femei din zodiac se numără nativele din zodia Rac. Femeia Rac este o binecuvântare pentru toţi cei din jurul ei. Îndeplineşte cu succes orice rol - de mamă, de prietenă sau de soţie. În jurul ei domnesc pacea și armonia, e înţelegătoare şi mereu cu zâmbetul pe buze. Oricine poate apela la ea, iar ea îl va ajuta în cel mai scurt timp. Are nevoie de toată iubirea pe care o oferă şi merită ce e mai bun.

Fecioarele stabilesc armonia în viaţa celor dragi

Fecioara este singura din zodiac care poate prelua controlul în mijlocul unui dezastru. Îşi păstrează calmul şi este ca o călăuză pentru cei din jurul ei. Deşi pare autoritară, Fecioara doar este pragmatică şi găseşte soluţii atunci când toată lumea este depăşită de situaţie. În dragoste se dăruieşte total şi ridică pe oricine se află într-un impas. Firea ei calculată şi tolerantă este o binecuvântare pentru toţi cei din anturajul ei, care apelează la ea de fiecare dată.

Balanţele sunt învăluite de o aură magică

Femeia Balanţă atrage atenţia ca un magnet, nu doar prin frumuseţe, ci și prin blândeţea cu care a fost înzestrată. Se dedică total persoanelor din viaţa ei şi are principii de viaţă solide, de la care nu se abate. Îi este natural să fie în centrul atenţiei, dar nu pentru că îşi doreşte asta, ci pentru că are o aură plină de magie, care atrage pe toată lumea. E inteligentă şi nu-şi încalcă principiile bine definite. Dacă vrei să fii în preajma ei, trebuie să fii la fel de dedicat şi să îi oferi siguranţa de care are atâta nevoie.

Nativele Capricorn sunt mentori spirituali

Femeia Capricorn pare rece, dar, odată ce ajungi să o cunoşti, vei vedea că se dedică trup şi suflet persoanelor de lângă ea. Este extrem de profundă şi cei dragi vin la ea pentru sfaturi. Se dedică familiei şi vrea să le ofere o viaţă cât mai bună celor dragi. Este o persoană spirituală şi ai putea crede că este trimisă din Rai pentru a-ţi arăta calea cea dreaptă. Dacă îi vei urma sfaturile, vei vedea viaţa cu alţi ochi şi vei ajunge la un nou nivel de iluminare spirituală.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (62)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Miercuri, 28 iulie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (42679 vizite)
  2. Horoscopul lunii august: zodiile sunt în acord total cu Universul (34839 vizite)
  3. Andreea Bălan și George Burcea au îngropat, în sfârșit, securea războiului. Ultima declarație a Andreei ne-a lămurit! (27756 vizite)
  4. Prințesa Diana a fost asasinată? Ce a dezvăluit Michael Mansfield, avocatul familiei regale (22505 vizite)
  5. Venus în Leu: ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie (19774 vizite)
  1. Mama l-a aruncat la tomberon imediat ce l-a născut, iar el a devenit milionar, inventând tehnologii care salvează vieți! (nota 5)
  2. "Îmi iubesc fata, dar urăsc să fiu mamă!" Reacția dureros de sinceră a unei mame a devenit virală (nota 5)
  3. File de jurnal de călătorie: Namibia, deșertul de la marginea oceanului (nota 4.8)
  4. Secretul unui zâmbet ca de revistă. Ce produse trebuie să folosești vara asta (nota 4.6)
  5. Horoscopul lunii august: zodiile sunt în acord total cu Universul (nota 4.4)
  1. Veste șoc în televiziune! Cătălin Botezatu părăsește „Bravo ai stil! Celebrities”. Motivele sunt clare (0 comentarii)
  2. Răzvan Fodor, dezvăluiri incendiare, în premieră, despre relația dintre el și soția lui, Irina (0 comentarii)
  3. Smiley a împlinit 38 de ani pe 27 iulie! Ce mesaj emoționant a postat cu ocazia aniversării sale (0 comentarii)
  4. Mercur în Leu influențează viețile zodiilor vreme de 4 săptămâni: se anunță schimbări dramatice în viața nativilor. (0 comentarii)
  5. Ambițioasă de mică! Amalia Năstase avea nu mai puțin trei joburi în același timp în tinerețe. Ce a făcut ca să se întrețină (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!