Horoscop
Înapoi la

4 native din zodiac care vor rămâne însărcinate de Paște. Ce bucurie

4 native din zodiac care vor rămâne însărcinate de Paște. Ce bucurie

Roxana Dumitrica

Un copil este un motiv de bucurie, iar majoritatea femeilor abia așteaptă să devină mame. În această primăvară, patru native din zodiac vor fi binecuvântate cu un copil. Vezi dacă te numeri printre fericitele native care vor deveni mame.

femeie insarcinata

Femeia Berbec va fi entuziasmată peste măsură

Așteptarea a luat sfârșit, iar tu vei rămâne, în sfârșit, însărcinată. Deși nimeni nu se aștepta, vei avea copilul pe care ți-l dorești cu atâta ardoare. Partenerul tău este, de asemenea, extrem de încântat și nu știe cum să te răsfețe. Greața și stările de leșin nu te vor împiedica să fii fericită și aștepți cu nerăbdare venirea pe lume a micuțului. Deja ai întocmit o listă de nume și discuți cu prtenerul doar despre asta. Încă nu i-ai anunțat pe cei dragi, dar ești sigură că toată lumea se va bucura pentru tine și te va felicita.

Femeia Leu va fi luată pe nepregătite

Vestea că ai rămas însărcinată va fi un șoc pentru tine. Deși îți doreai un copil, nu credeai că asta se va întâmpla chiar acum. Este momentul să reorganizezi casa și să transformi camera pentru pantofi în camera micuțului. Partenerul este și el șocat, dar încearcă să-ți fie alături. Priviți noua direcție în care a luat-o viața voastră ca pe o aventură. Deși nepregătiți, vreți ca noul membru al familiei să fie răsfățat și să nu-i lipsească nimic. Pregătiți-vă pentru o etapă nouă a vieții, în care veți experimenta o formă nouă de dragoste.

Fecioarele vor ca totul să fie perfect

Când vei afla că ești însărcinată, vei întocmi un plan riguros de la care nu vrei să te abați. Ai început deja să decorezi camera copilului, ai cumpărat toate cărțile de parenting din librărie, iei suplimente și vrei ca totul să iasă perfect. Îți dorești să fii o mamă model și faci totul în acest sens. Ai putea să te relaxezi un pic. Deși ești entuziasmată, mama perfectă nu există, iar un copil are nevoie și de spontaneitate. Aproape că neglijezi restul aspectelor din viața ta și îți canalizezi toată atenția spre copilul pe care îl porți în pântece. Nu uita de alte aspecte ale vieții care te definesc.

Femeii Capricorn îi va fi greu să renunțe la carieră

Stările de rău cauzate de sarcină nu te vor împiedica să stai peste program la birou. Partenerul tău își face griji pentru sănătatea ta și nu vrea să te suprasoliciți. Consideri copilul un pas normal în relația voastră, care nu ar trebui să te perturbe din construirea unei cariere. Încearcă să te menajezi și să te relaxezi, pentru sănătatea ta și a celui mic. Din fericire, cei dragi deja s-au oferit să te ajute cu creșterea copilului, astfel încât tu să te poți concentra, în continuare, pe afacerile tale. Îți poți lua câteva zile libere, pentru a te bucura de această perioadă specială din viața ta.

Tu te numeri printre nativele care vor deveni mame în această primăvară?

Surse foto: iSock

Articolul urmator
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Cu cati prieteni vei ramane la batranete?
Incepe quiz
Cu cati prieteni vei ramane la batranete?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.