Horoscop
Înapoi la

4 zodii care au doar relații nefericite

4 zodii care au doar relații nefericite

Redactor Divahair.ro

O relație nu înseamnă doar clipe de bucurie și zâmbete de fericire. În construirea ei este nevoie de multă comunicare, dar și de compasiune și înțelegere. Doar în acest mod se trece mai ușor peste clipele tensionate, iar relația funcționează! Totuși, anumite zodii nu reușesc să dea dovadă de trăsăturile de mai sus, fapt ce le face să se simtă nefericite în relațiile pe care le au.

Cele 4 zodii despre care vei afla în cele ce urmează se pun pe primul loc, dar au și așteptări exagerate din partea persoanei iubite. Tocmai din acest motiv nu reușesc să se înțeleagă cu cel drag și să se bucure de fiecare clipă petrecută împreună. Ești curioasă despre cine este vorba? Află mai jos!

femeie cu floare in mana

Iată care sunt cele 4 zodii care au doar relații nefericite!

Capricorn

Capricornul este genul de persoană care își va pune întotdeauna nevoile pe primul loc și care își va petrece mult timp pentru a găsi noi modalități prin care să fie fericit. Totuși, acest lucru îl face, în mod ironic, să fie destul de nefericit într-o relație și să nu aprecieze micile detalii. Acest nativ visează la o dragoste ca în povești, ceea ce îl determină să irosească clipele de iubire pe fantezii.

Pești

Peștii sunt adesea nefericiți într-o relație deoarece au impresia că toată lumea trebuie să fie la fel de bună ca ei. Acestui nativ îi este foarte greu să treacă peste momentele în care încrederea îi este pusă la încercare, dar și peste clipele în care are parte de dezamăgiri. Peștii trebuie să învețe că într-o relație mai există și momente mai puțin plăcute și că doar dacă trec ușor peste acestea poate avea o relație fericită.

femeie nefericita

Gemeni

Gemenii iubesc să aibă o viață lipsită de griji, în care să se poată bucura de libertate. Nativul din Gemeni va dori întotdeauna ce este mai bun în viață, dar și într-o relație. De cele mai multe ori, perechea acestuia nu se va ridica la nivelul așteptărilor, fapt ce îl va face să fie extrem de nefericit. Acest semn zodiacal va fi mulțumit într-o relație doar atunci când va găsi o persoană care să îi ofere libertatea de care are nevoie, dar și care să îl surprindă plăcut în fiecare zi.

Balanță

Balanța vrea să aibă parte de noutăți în relația în care se află. Acest lucru poate fi destul de dificil, mai ales dacă partenerul său este înclinat spre stabilitate și rutină. Neîndeplinirea acestei nevoi o va face să se simtă ca și cum nu ar aparține niciunei persoane, iar din acest motiv nefericirea va fi de neocolit.

Acestea sunt zodiile care au parte doar de relații nefericite. Acești 4 nativi vor reuși să se bucure de povești frumoase de dragoste doar atunci când vor alege să se schimbe, dar și când vor găsi un partener care să îi înțeleagă.

Surse foto: Unsplash

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Testul de geografie pe care îl trec doar 4% dintre oameni
Incepe quiz
Testul de geografie pe care îl trec doar 4% dintre oameni

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (43)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.