Horoscop
Înapoi la

4 zodii care intră în relații din interes

4 zodii care intră în relații din interes

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Iubirea este cel mai frumos dar oferit oamenilor. Aceste sentimente pure ne fac mai buni, mai înțelegători și mai răbdători. Întreaga noastră ființă este schimbată atunci când inima ne este plină de dragoste.

Totuși unii oameni nu pun pe primul loc aceste sentimente. Pentru aceștia, banii sunt mult mai importanți. Cu cât mai mulți bani au în jurul acestora, cu atât mai împliniți se simt. Deoarece sunt materialiști, dragostea nu le oferă nicio satisfacție. Nimic nu îi impresionează în afară de bani, nici măcar sentimentele celorlalți.

cuplu

Iată care sunt cele 4 zodii care intră în relații din interes!

Scorpion

Deși mai sunt și câteva excepții în cazul acestei zodii, majoritatea nativilor din Scorpion profită de fiecare ocazie care li se oferă. Așadar, o relație înseamnă împărtășirea nu doar de emoții, ci și de bunuri materiale. La începutul unei relații, face orice pentru a obține cât mai multe beneficii de pe urma acesteia. Totuși firea materialistă a acestui nativ începe să se diminueze atunci când începe să aibă sentimente pentru persoana de lângă el.

Berbec

Pentru acest nativ, bunăstarea financiară contează mai mult decât sentimentele de iubire. Dragostea trece prin stomac în cazul lui, iar faptul că este iubit nu îl satisface. Dacă ai un astfel de nativ prin preajmă, fii sigură că îți va cere să îl ajuți ori de câte ori se va afla în impas, favorurile și banii fiind doar câteva exemple în acest sens. Pentru Berbec, o relație este o prietenie care îi aduce cât mai multe beneficii. Încearcă să păstrezi distanța față de acesta, deoarece în curând te va lăsa fără bani în portofel.

portofel euro

Leu

Un iubitor al luxului și al extravaganței, Leul va dori ca persoana de lângă el să îi satisfacă toate dorințele și poftele materiale. Sentimentele nu sunt suficiente pentru acest nativ, deoarece începe să se plictisească. Are nevoie de mult mai multe lucruri pentru a se simți apreciat și răsfățat. Excursiile la Paris, cadourile prețioase și ieșirile la cele mai scumpe restaurante sunt doar câteva exemple de gesturi de iubire pe care Leul le apreciază.

Săgetător

Deși ai crede că un Săgetător te iubește doar pentru ceea ce ești, să știi că nici buchetele imense și scumpe de flori pe care i le oferi nu îi displac. Acest nativ intră într-o relație din interes. Faptul că ești stabilă financiar și ai un loc de muncă bine plătit a cântărit destul de mult în decizia pe care a luat-o de a rămâne cu tine. De asemenea, cadourile și atențiile pe care i le oferi des sunt alți factori care l-au ajutat pe acest nativ să ajungă să te iubească la nebunie.

Articolul urmator
Fricile care te țin treaz noaptea, în funcție de semnul zodiacal
Fricile care te țin treaz noaptea, în funcție de semnul zodiacal

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (46)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.