Horoscop
Înapoi la

4 zodii care își întâlnesc sufletul pereche până la final de noiembrie

4 zodii care își întâlnesc sufletul pereche până la final de noiembrie

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Cauți zilnic iubirea, într-o formă sau alta, fie că este îmbrățisarea mamei, un sfat călduros din partea unui prieten drag sau o cană de cafea bună cu prietena ta. Însă ți-ai dori să trăiești o dragoste autentică, precum în filme, cu momente speciale și clipe de neuitat. Suntem mereu în căutarea acelui om care ne va da lumea peste cap și, iată că patru dintre zodii sunt norocoase în acest an, pentru că până la final de noiembrie o minune se va întâmpla și își vor găsi sufletul pereche. 

Taur. Venus este planeta care te guvernează, astfel că atragi iubirea ca un magnet. Și dacă până acum nu ai găsit persoana cu care să rezonezi 100%, toamna aceasta este momentul tău. Ai avut multă răbdare, ai cunoscut mulți oameni și i-ai testat pe fiecare în parte. Însă la finalulul lunii noiembrie viața ta va lua o turnură spectaculoasă, pentru că îți vei întâlni sufletul pereche și vei face tot ce îți stă în putere să păstrezi acea persoană lângă tine. Se va deschide cutia romantismului și de acolo vor urma doar clipe minunate alături de omul tău drag.

Fecioară. Și Femeia Fecioară se numără printre norocoasele hororscopului în această toamnă, în privința iubirii, pentru că vor reuși să găsească acea persoană alături de care vor avea o conexiune absolut perfectă. Deși îți este foarte greu să îți pui sufletul pe tavă și să te deschizi în fața cuiva, ba chiar ai tendința de a-ți reprima emoțiile și a-ți ascunde trăirile, de această dată vei întâlni omul căruia simți că poate să îi spui absolut orice. Faptul că vei reuși să te concentrezi mai mult pe latura amoroasă a vieții tale va fi de bun augur pentru tine, îți vei întâlni sufletul pereche și te vei simți în al nouălea cer.

Scorpion. În ultimul timp nu prea ai avut chef de legături amoroase și, știi bine că atunci când nu vrei ceva, chiar nu îl faci, nu-i așa? Dar în acestă toamnă lucrurile se vor schimba puțin pentru tine pentru că arde mocnit în tine o dorință de a fi iubită, așa cum n-ai mai simțit. Determinarea și un strop de noroc te vor ajuta ca până la finalul lunii noiembrie să îți găsești sufletul pereche, alături de care vei rămâne toată viața. Odată ce l-ai prins în mrejele tale nu vrei să îi mai dai drumul și alături de el vei simți că poți să muți munții din loc. Profunzimea sentimentelor și a hotărârii tale nu poate fi întrecute, mai ales la capitolul iubire.

Vărsător. Sunt puține persoane pe lume aceasta care chiar te înțeleg și probabil acest lucru te-a ofticat mereu, faptul că nu ai găsit pe cineva potrivit pentru tine, pentru că tu ai foarte multe lucruri de oferit. Vrei ca cineva să te iubească exact așa cum ești, fără să încerce să te schimbe sau să îți domolească încăpățânarea. Și visul tău va deveni realitate pentru că la finalul lunii noiembrie sufletul tău pereche își va face apariția în viața ta și vei experimenta lucruri inedite alături de el. Persoana aceea va reuși să treacă dincolo de furtuna ta interioară și va descoperi o femeie inteligentă, independentă și foarte originală în tot ceea ce face.

Articolul urmator
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
În ce anotimp s-a născut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
În ce anotimp s-a născut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.