Horoscop
Înapoi la

4 zodii care îşi pierd dragostea până de Paşte

Violeta Ieremie

Luna aprilie debutează cu planeta Venus care este în retrograd şi ne face să ne reevaluăm trăirile emoţionale în privinţa partenerului şi a ceea ce simţim faţă de el şi de relaţia în care suntem.

Leu

În ultima perioadă te-ai confruntat cu tot felul de certuri în relaţia cu partenerul, ignorând ceea ce este evident. Poate fi vorba despre o problemă care ţine de intimitate şi care se extinde şi în latura emoţională. Aveţi un blocaj la nivel de comunicare şi vă este frică să fiţi vulnerabili. Conexiunea dintre voi se rupe, există multă durere în suflet din partea amândurora, însă lucrurile nerezolvate ies la iveală şi trebuie soluţionate într-un fel.

probleme in cuplu

Săgetător

Planeta Venus a fost în retrograd în casa iubirii încă din 4 martie, scoţând în evidenţă lecţii dificile pe care le ai de învăţat în privinţa iubirii. De asemenea, a existat şi o luptă interioară între a aprinde din nou sau nu pasiunea dintre voi. Şi în această lună, Venus este în retrograd în casa iubirii şi introspecţia continuă în ceea ce priveşte latura romantică, ducând chiar la despărţire.

Scorpion

Venus în retrograd îţi aduce în prim-plan întrebări legate de viaţa ta amoroasă, condimentată cu certuri şi conflicte. Începi să ai dubii în ceea ce priveşte alegerea de a fi cu partenerul tău. Ai trecut cu vederea peste anumite lucruri care nu îţi sunt pe plac, sperând că se va schimba. Oricât ai încercat să crezi că totul va fi bine, situaţia este atât de evidentă, încât este imposibil să te prefaci că nu o vezi.

discutii de despartire

Din fericire, lucrurile care pun presiune pe tine ies la suprafaţă şi acum trebuie doar să decizi pe ce drum mergi, ce vrei să faci în continuare. Situaţia curentă duce inevitabil la despărţire, relaţia neavând o bază solidă, ci fiind alimentată doar cu iluzii.

Peşti

Perioada aceasta, cu Venus în retrograd, îţi scoate în faţă situaţiile romantice care te afectează pe plan emoţional şi care te fac să-ţi pui anumite întrebări în legătură cu persoana potrivită de lângă tine. Luna aceasta este despre tine şi despre relaţia ta.

Ai tot încercat să acoperi ceea ce nu este în regulă şi să speri că lucrurile se vor rezolva, dar a venit momentul adevărului. Sunt încă multe întrebări fără răspuns şi nu trebuie să ai toate răspunsurile acum, însă e bine să ai un dialog intern cu tine despre ce înseamnă cu adevărat o relaţie. Pe de o parte, ai avut parte de lucruri minunate, iar pe de altă parte, au existat şi momente care te-au deranjat şi peste care ai trecut fără să iei în considerare că ţi-au scăzut stima de sine.

Articolul urmator Top 3 zodii care nu cred în existența Lui Dumnezeu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (34)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.