Horoscop
Înapoi la

4 zodii care nu suportă să stea singure. Intră în relații doar ca să aibă companie

4 zodii care nu suportă să stea singure. Intră în relații doar ca să aibă companie

Lorena Teacă

Singurătatea reprezintă una dintre cele mai mari frici ale omenirii, motiv pentru care multe relații sunt formate superficial, de dragul de a avea companie. De cele mai multe ori, în relațiile bazate pe această nevoie, se găsesc doi oameni incompatibili, dar dornici de a face relația să funcționeze, doar pentru a nu rămâne singuri.

În aceeași situație se află și 4 native ale zodiacului, care nu suportă să-și petreaca timpul singure. Iată care sunt acestea:

Bărbat care ia în brațe o femeie

Rac

Femeile Rac se visează de mici mirese, mame devotate și soții iubitoare. Astfel, din dorința de a-și îndeplini visul și de a nu rămâne singure, aceste native au parte de numeroase relații, unele toxice, altele de scurtă durată și doar câteva stabile și serioase. Singurătatea le sperie peste măsură, motiv pentru care aceste native fac tot posibilul să aibă o relație de cuplu perfectă.

Leu

În ciuda narcisismului care o caracterizează, această nativă nu se mulțumește doar cu aprecierile și complimentele bărbaților, ci își dorește cu ardoare să împartă și bune, și rele alături de cineva. De cele mai multe ori, momentele de singurătate o îndeamnă pe Leoaică spre relații nepotrivite, menite eșecului, în care tristețea și dezamăgirea își fac loc zi de zi.

Femeie și bărbat într-o barcă

Balanță

Frica cea mai mare a Balanțelor este singurătatea, motiv pentru care de multe ori aceste native sunt prinse în relații superficiale, doar de dragul de a avea companie. Din această cauză, nativele se îndrăgostesc extrem de ușor și cad în brațele oricărui bărbat care le acordă atenție și le fac să se simtă dorite.

Vărsător

Datorită sociabilității și amabilității de care dau dovadă, nativele Vărsător sunt mereu înconjurate de foarte mulți prieteni, meniți să alimenteze pofta de distracție a acestora. Cu toate acestea, momentele în care nu au cu cine ieși în oraș le îndeamnă pe aceste native să formeze un cuplu doar de dragul de a avea pe cineva alături în mod constant. Din această cauză, femeile Vărsător nu dau frâu liber sentimentelor, păstrând o oarecare distanță și răceală față de partenerul de cuplu.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Ce animal de companie ti s-ar potrivi cel mai bine?
Incepe quiz
Ce animal de companie ti s-ar potrivi cel mai bine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.1 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.