Horoscop
Înapoi la

4 zodii care vor fi mințite în dragoste în primăvara asta. Începe coșmarul pentru ele!

4 zodii care vor fi mințite în dragoste în primăvara asta. Începe coșmarul pentru ele!

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Dacă toate cuplurile ar fi destinate să reziste până la adânci bătrâneți probabil că viața ni s-ar părea anostă și fără nuanțe de gri. Fiecare relație este țesută cu sentimente de iubire intensă, dar și cu clipe tensionate. Cert este că ne trezim de multe ori în situații neplăcute, ceea ce poate duce la decizia inevitabilă de despărțire.

În primăvara lui 2021 se anunță momente de coșmar pentru patru dintre nativii din zodiac. Influența astrelor le va aduce zile negre în cuplu, cu minciuni, trădări și multă suferință. Aceste zodii vor avea parte de multă dezamăgire în sectorul amoros, dar nu trebuie să se înece în lacrimi amare, ci mai degrabă să își adune puterile și să fie convise că evenimentele astrale viitoare vor avea o influență mult mai favorabilă.

4 zodii care vor fi mințite în dragoste în primăvara lui 2021!

Geamănul plătește o datorie karmică

Relația actuală ți-a adus multă satisfacție, chiar dacă a început într-un mod destul de stângaci. Poate că în trecut nu îți trecea prin minte că va trebui să plătești pentru propriile greșeli, dar acum karma îți pregătește o lovitură de toată frumusețea. Partenerul va începe să ascundă lucruri de tine, așa cum ai făcut și tu într-o relație anterioară, și vei fi tot timpul urmărit de sentimentul că ar putea să te înșele. Acumulezi multe frustrări și chiar dacă probabil nu vei reuși să aduci dovezi pentru scenariile tale, vei decide că nu poți trăi în acest fel și vei dori să îți continui singur drumul.

Racul nu a învățat din greșelile trecutului

Faptul că oferi prea mult înainte de a fi sigur că partenerul îți împărtășește aceleași sentimente te-a ți-a adus multă nefericire în viața personală. Universul îți pregătește o nouă lecție în primăvara lui 2021, dar care se bazează pe aceeași idee. Pe parcursul relației actuale ai observat diverse "steaguri roșii", însă vălul iubirii te-a orbit suficient cât să nu poți fi capabil de a lua o hotărâre radicală. Învață să îți protejezi sufletul și să nu îți menajezi partenerul, de teama că ai putea să îl rănești. La urma urmei, tu ești cel mințit, deci ar trebui să fii ceva mai egoist și să scapi de această legătură toxică pe care o aveți. 

Citește și: 2021 este anul iubirii pentru ele! 6 cupluri total imprevizibile care se pot forma în perioada următoare

Fecioara iubește omul nepotrivit

În ciuda firii tale suspicioase, legătura amoroasă în care ești implicat acum te-a făcut să lași garda jos și să consideri că nimic rău nu ți se poate întâmpla. În realitate, acele semnale pe care ți le-a oferit instinctul în urmă cu câteva luni încep să prindă contur în primăvară, iar tu vei realiza că ai trăit într-o minciună totală. Omul drag sufletului tău, cel alături de care sperai că vei rămâne alături mult timp, îți va recunoaște că nu ești singura persoană pe care o iubește și că a dus o viață în paralel. Vestea te va dărâma complet, însă natura ta ambițioasă te va ajuta să răzbești și să depășești cu brio acest episod nefericit. 

Săgetătorul iubește o iluzie

Ca un fluturaș social ce ești, adori faptul că partenerul actual ți-a îngăduit, încă de la începutul relației, să te bucuri de libertatea fără de care simți că nu poți să trăiești. Din păcate, nu ești singurul care profită de clipele singur. Sub influența astrelor vei avea ocazia de a vedea limpede realitatea situației în care te afli. Ați evoluat separat, iar tu nici măcar nu ai realizat că prin faptul că îți dorești să petreci timp fără partener l-ai îndepăratat din viața ta. Vei descoperi că el a mințit atunci când spunea că este fericit în relație, iar tu nu ai altă soluție decât să închei legătura amoroasă și să treci la o nouă etapă în sectorul amoros. 

Surse articol: Astorology-zodiac-signs / Cafeastrology / Tarot

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Ce cuvânt te definește în această primăvară?
Incepe quiz
Ce cuvânt te definește în această primăvară?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.