Horoscop
Înapoi la

4 zodii care vor însela in lunile următoare. Calcă în picioare inima partenerului

4 zodii care vor însela in lunile următoare. Calcă în picioare inima partenerului

Roxana Dumitrica

Toamna este sezonul în care hormonii o iau razna. Sunt nativi care vor uita că au parteneri care îi aşteaptă acasă şi vor găsi fericirea în braţele altora. Vezi dacă se află şi iubitul tău pe lista trădătorilor.

femeie care plange

Gemenii vor avea o aventură de o noapte

Vei avea o aventură pasională de o noapte cu cineva la care visai în secret. Vă veţi întâlni în club, iar după câteva pahare, nu vei renunţa până nu veţi pleca împreună acasă. Între voi nu va fi nimic mai mult decât o noapte pasională, dar vei gusta din plin această experienţă intensă. Partenerul de viaţă nu va afla niciodată despre asta, însă nu uita că nicio faptă nu rămâne neplătită.

Racii se întorc la o fostă iubire

Trecutul nu îşi dă pace şi vei să recucereşti ceea ce cândva era al tău. Deşi i-ai garantat actualului partener că ai trecut peste, inima îţi dictează altceva. Te întâlneşti cu fosta iubire şi sentimentele de nostalgie te cuprind, astfel sfârşiţi prin a petrece noaptea împreună. Pe lângă faptul că este dureros pentru partenerul actual, îţi vei face singur rău şi te vei adânci într-o stare de confuzie şi depresie. Încearcă să fii singur o perioadă, până îţi vindeci de tot rănile, pentru a nu răni şi mai mult persoana de langa tine.

Balanţele dezvoltă o obsesie bolnăvicioasă

Dacă ţi se pare că, o coincidenţă face ca o altă femeie să fie mereu acolo unde este şi iubitul tău, avem veşti proaste pentru tine. Acea femeie este obiectul pasiunii lui, cu care a avut numeroase aventuri. Tu nu vei afla asta prea curând, însă toţi din anturajul lui ştiu despre această aventură toxică fără de care partenerul tău nu poate trăi. Dacă vei dori să renunţi la relaţie, din acest motiv, se va opune, dar chiar şi aşa nu va putea renunţa la obsesia lui.

Peştii duc o viaţă dublă

Monotonia din relaţie te-a făcut să cauţi fericirea în altă parte, iar acum nu şti ce să alegi.  Nu vrei să renunţi nici la confortul unei relaţii de durată, nici la pasiunea pe care ţi-o oferă noua cucerire. Pentru că nu eşti în stare să iei o decizie, încerci să manipulezi şi să tragi de timp, fără a te gândi cât de mult răneşti. Renunţă la egoism şi gândeşte-te şi la suferinţa partenerului. Petrece timp cu tine şi pune-ţi ordine în gânduri, vezi care sunt priorităţile şi nevoile tale, apoi ia cea mai bună decizie. Uneori, doare mai puţin să o iei de la capăt decât să ţii de ceva ce nu mai merge.

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Cât de bătrână este inima ta?
Incepe quiz
Cât de bătrână este inima ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.