Horoscop
Înapoi la

4 zodii ghinioniste în toamna 2019

Redactor Andreea Baluteanu

Ghinion pe toată linia: așa sună cuvântul care le va răsări în minte zodiilor de mai jos atunci când se gândesc la toamna aceasta. E ca și cum astrele s-ar fi sfătuit să comploteze împotriva lor, atât de dramatică le e viața. Dragoste, profesie, sănătate, viață personală: peste toate se așterne un văl negru, de care zodiilor le va fi foarte greu să scape.

Descoperă mai jos care sunt cele 4 zodii ce o țin dintr-un ghinion într-altul în toamnă. Bucură-te cât mai poți preț de o ultimă lună de vară, deoarece de la toamnă lucrurile se schimbă pentru tine!

4 zodii urmărite de ghinion în această toamnă: se vor lupta cu nenorocirile

Dacă faci parte dintre zodiile de mai jos, nu te acuzăm în cazul în care vei începe să crezi cu tărie că există un complot universal împotriva ta. Vezi care sunt semnele ce au parte numai de ghinion în toamna 2019.

Rac

Ești genul de persoană profund influențată de circumstanțe, așa că e suficient ca afară să predomine o atmosferă mai sumbră sau cei dragi ție să se simtă triști și neînțeleși pentru ca tu să te scufunzi într-o stare asemănătoare depresiei. Și aceasta e cea mai bună definiție pentru toamna 2019: ești cuprinsă de o dispoziție întunecată din care nu mai ieși.

Și știi cum se spune: „atragi ceea ce gândești”. Legea atracției va funcționa brici pentru tine în această toamnă, dar deloc într-un sens pozitiv: te gândești la ce e mai rău și exact asta primești.

Va fi valabil în carieră, unde ratezi proiecte peste proiecte, în viața personală, unde o persoană care îți e peste măsură de dragă te părăsește, dar și în ceea ce privește starea ta de sănătate. Marte în retrograd contribuie și el la acutizarea acestor stări și îți va merge din rău în mai rău.

Scorpion

Nu ai avut tu momente strălucite nici în această vară, dar totul se duce de râpă acum. Viața ta va fi din ce în ce mai dificilă, iar ghinionul te-a ridicat la rang de persoană preferată.

Cel mai prost îți merge în dragoste. Tensiunile dintre tine și partenerul tău se aprind mai ales din cauza prezenței lui Marte, unul dintre semnele tale dominante, în Taur. Orice ai încerca să spui, el va înțelege pe dos, orice măruntă greșeală pe care o comite te va scoate pur și simplu din minți. Și tensiunea o refulezi la muncă, acolo unde faci praf proiecte importante și oportunități pe care le așteptai de mult. Vei avea impresia că ai involuat cu cinci ani, atât de ghinionistă se dovedește această toamnă.

Vărsător

Tu ești un caz unic printre zodiile din toamna 2019: astrele parcă nu se pot convinge dacă te avantajează sau nu. Cu o mână îți dau, cu alta îți iau. Influența lui Jupiter e puternică, ceea ce înseamnă că va ploua cu oferte extraordinare și perspective neașteptate: o poziție nouă și promițătoare e eliberată, ai șanse la un job bine plătit și, dacă ești single, un tip atrăgător îți face ochi dulci.

Dar marea problemă e că fiecare dintre aceste șanse îți scapă printre degete. De post afli prea târziu, la interviu nu mai ajungi și tipul se cuplează până la urmă cu amica ta. Nu ai cum să învinuiești decât ghinionul pentru tot ceea ce se petrece cu tine. Și tindem să îți dăm toată dreptatea din lume...

Pești

Dacă îți iubești partenerul cu frenezie sau ești pur și simplu dependentă de căldura familiei tale, poți sta liniștită: contextul astrologic aduce pace și liniște în aceste sectoare. Și cu sănătatea stai bine, dar aici se încheie veștile bune pe care le avem pregătite pentru tine în toamna 2019.

Ești atât de ghinionistă pe plan financiar și profesional, încât nici nu ne mirăm că în viața sentimentală o duci atât de bine; și astrele trebuie să te recompenseze cumva. În ceea ce privește banii, nu te așteaptă decât un fiasco: de la pierderi financiare la afaceri complet neinspirate și investiții care amenință să te lase lefteră, toate se adună în viața ta. Mai mult, renunți la un job promițător sau respingi o ofertă fenomenală, dar ai în schimb parte numai de dezastre la actualul loc de muncă, care pot culmina chiar cu demiterea ta. E musai să ai mare grijă!

Acestea sunt zodiile care vor avea parte numai de ghinioane în toamna 2019. Dacă te numeri printre aceste semne lovite de soartă, nu ne mai rămâne decât să îți ținem pumnii strânși și să sperăm că... te vei descurca.

Surse foto: iStock

Articolul urmator Top 3 zodii care nu cred în existența Lui Dumnezeu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.