Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

4 zodii opuse care se atrag ca un magnet

Otilia Geavlete

Din curiozitate sau poate datorită influențelor astrale, persoanele cu firi opuse tind să se atragă. Chiar dacă uneori ies scântei, pasiunile care se nasc între aceste semne zodiacale sunt intense și de durată. Iată care sunt zodiile opuse care se atrag intens.

semne opuse

Berbecul și Balanța

Berbecul este un semn de foc, extrem de pasional, iar atunci când se află în preajma Balanței, cu aerul ei regal, își pierde, pur și simplu, capul. Aceste două semne sunt opuse, dar atracția dintre ele este năvalnică. Când un Berbec și o Balanță se îndrăgostesc, fiecare reușește să scoată ce este mai bun din celălalt. Temperamentul mândru al Berbecului este contrabalansat de influența rece și calmă a Balanței.

Taurul și Scorpionul

Aceste două zodii, total opuse ca fire, au ceva important în comun. Ambele sunt semne caracterizate de fidelitate și de stabilitate în cuplu. Chiar dacă abordează diferit situațiile de viață, atât Taurul, cât și Scorpionul sunt foarte loiali, caută echilibrul și armonia în viață. Aceste două semne opuse, dacă se decid să formeze un cuplu, au toate șansele să traiască fericite până la adânci bătrâneți împreună.

Gemenii și Săgetătorul

Sunt semne care văd viața cu totul diferit, dar se atrag pentru că se simt bine împreună și au o manieră plină de umor de a privi lucrurile. Ambele sunt zodii cu o personalitate foarte complexă, dar care le imprimă un stil de viață lipsit de griji și orientat către trăirea vieții din plin. Gemenii și Săgetătorii sunt pe aceeași lungime de undă și se simt instantaneu atrași unii către ceilalți.

Racul și Capricornul

cuplu

Racul și Capricornul pot să pară semne foarte diferite, dar personalitățile lor sunt complementare. Racul este foarte sensibil, iar Capricornul împrumută din realismul și stabilitatea acestuia. Pe de altă parte, Capricornul este influențat de creativitatea și imaginația bogată a Racului. Aceste două zodii vor simți imediat conexiunea dintre ele, mai ales că împărtășesc valori tradiționale și au o natură adaptabilă.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (17)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Sâmbătă, 17 aprilie 2021

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!