Horoscop
Înapoi la

4 zodii pe care vara 2019 le face mai deștepte

Redactor Divahair.ro

Vara 2019 este aici și suntem, cu toții, cum nu se poate mai încântați de venirea ei! Suntem cu toții pregătiți, trup și suflet, de mult așteptatele zile de relaxare și leneveală la cote maxime la malul mării, petreceri interminabile până la zori de zi și iubiri fierbinți de-o vară, cel mai îndrăgit anotimp al anului are pregătite multe momente memoriabil pentru majoritatea semnelor zodiacale. Pentru 4 dintre acestea, însă, vara anului 2019 vine și cu multe lecții de viață, experiențe de impact și învățăminte care le vor face mai deștepte. Află despre care zodii este vorba, în cele ce urmează.

Gemeni

Aflați sub oblăduirea permanentă a lui Mercur, Gemenii sunt, probabil, cel mai însetat de cunoaștere semn zodiacal. Așa că, în loc să lenevească precum majoritatea celor din jurul lor, la malul mării, cu un cocktail răcoritor într-o mână și cu telefonul în cealaltă, Gemenii aleg ca în vara lui 2019 să se apuce de niște cursuri (cursuri, da, nu curs, că nu se pot mulțumi cu unul singur odată ce au prins gustul învățatului) de specializare pentru domeniul în care lucrează. Vor reuși, pe ici pe colo, să strecoare și câte un binemeritat weekend de relaxare, alături de prieteni. Căci, nu-i așa, nu ar mai fi vară fără câteva zile departe de muncă, petrecute în compania celor mai importanți oameni din viață, nu?

Leu

Leii au avut o primă jumătate de an plină de schimbări majore, mai ales pe plan profesional. Unii dintre ei și-au schimbat complet domeniul de activitate, alții au primit o ofertă de nerefuzat peste hotare, pe care au ales să o onoreze, alții au fost avansați în funcție. Astfel, vrând nevrând, intrând într-o nouă etapă profesională a vieții, indiferent de context, nativii acestei zodii se pun din nou cu burta pe carte. Finalul verii îi găsește mult mai deștepti și mai capabili, semn că n-au trândăvit nici măcar o secundă.

Fecioară

Dacă până acum s-au pus pe ele pe planul secund și au făcut tot ce le-a stat în putere să le fie bine celor din jur – indiferent că vorbim despre relațiile personale sau activitățile de la locul de muncă -, Fecioarele au o schimbare bruscă de atitudine. Contextul astral al verii le trezește din amorțirea în care stăteau de ani de zile, le deșteaptă mințile și le învață să își prioritizeze altfel lucrurile. Este cea mai înțeleaptă mișcare făcută de nativii acestei zodii în ultimii ani!

Scorpion

Nativii acestei zodii vor avea parte, în vara lui 2019, de niște experiențe negative care le vor zgudui întreaga existență. Din fericire, puternicii Scorpioni vor reuși, prin propriile puteri, să ia aceste momente de cumpănă și să le transforme în ceva pozitiv pentru ei, pe termen lung. Vara 2019 îi va transforma pe oamenii născuți sub acest semn zodiacal în ființe mult mai deștepte decât erau la începutul ei.

Surse foto: iStock

Articolul urmator Top 3 zodii care nu cred în existența Lui Dumnezeu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.7 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.