Horoscop
Înapoi la

4 zodii pentru care luna septembrie este cea mai bună din viața lor

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Un nou anotimp, noi provocări. Patru dintre nativii din zodiac vor avea parte de un început promițător, iar luna septembrie va fi presărată cu momente unice, neprețuite și lecții valoroase, care chiar le vor schimba traiectoria în viață. Lucrurile care se vor întâmpla în luna septembrie îi vor ajuta pe acești nativi să își creioneze diferit pașii de acum încolo și să îi vadă pe cei din jurul lor într-o altă perspectivă, mult mai interesantă.

Află care sunt cele patru zodii pentru care prima lună din toamnă este chiar cea mai bună din viața lor!

Fecioară. Luna aniversară vine cu multe schimbări benefice pentru nativul Fecioară. Îndârzeala cu care și-a dus planurile la bun sfârșit încă de la începutul anului l-a cam împiedicat să se dezvolte pe parte spirituală și astfel se simte imcomplet. Însă în luna septembrie, un simplu gest din partea unei persoane îl va face să realizeze că nu doar munca îl poate satisface în viață, ci și latura amoroasă. Așadar, nativul Fecioară își va deschide sufletul și va îmbrățișa sentimentul de iubire, poate pentru prima oară într-un mod sincer și autentic, așa cum nu a mai simțit până acum.

Balanță. Deși solitudinea nu îl caracterizează deloc pe nativul Balanță, el preferă mereu să facă lucrurile în stilul lui, fără să accepte prea mult ajutor sau sfaturi din partea celorlalți. În luna septembrie un eveniment mai puțin fericit îl va face să realizeze că are nevoie de susținere în viața lui, iar o persoană, deloc apropiată până atunci, va face eforturi mari să îl ajute în acea problemă. Acela va fi momentul când nativul va câștiga un prieten pe viață și va realiza că relațiile umane sunt importante și poate fi o ființă socială și comunicativă, chiar dacă nu a mai experimentat atât de intens aceste trăiri. Va fi o lună extraordinară pentru nativul Balanță.

Săgetător. Călător și libertin, nativul Săgetător va simți nevoia mereu să își intindă aripile, fără constrângeri sau angajamente. Dar va simți un fior plăcut când își va da seama că este chiar îndrăgostit de partenerul actual și, chiar se va gândi că este o persoană care merită toată atenția lui. Luna septembrie poate aduce chiar clopote de nuntă pentru nativul Săgetător, care este pregătit pentru o nouă etapă în viața lui și își va dori enorm să îi jure credință veșnică celui iubit, printr-o ceremonie frumoasă, alături de toate rudele și prietenii.

Pești. Unul dintre cele mai iubitoare și afectuoase semne ale zodiacului va simți din plin iubirea în luna septembrie și asta pentru că are șanse foarte mari să își întâlnească sufletul pereche. Destinul îl va aduce alături de acea persoană specială, pe care a căutat-o toată viața și cu care rezonează încă din primele clipe. Prima lună din toamnă este importantă pentru nativul Pești din punct de vedere al laturii amoroase pentru că este definitorie pentru relația lui viitoare. Nativul Pești are tendința mai mereu să fie cu capul în nori și visează chiar și atunci când este treaz, însă nu este cazul acum, pentru că în luna septembrie chiar va fi ca un vis devenit realitate. 

Surse foto: iStock

Articolul urmator Motive incontestabile pentru care Fecioara este cea mai bună din zodiac

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.