Horoscop
Înapoi la

4 zodii vor fi înjunghiate pe la spate în vara 2019

4 zodii vor fi înjunghiate pe la spate în vara 2019

Roxana Dumitrica

Din păcate, oricât ne-am dori, nu ne putem feri de trădare. Cel mai dureros este că trădarea vine exact din partea celor la care nu ne-am fi așteptat. Acești nativi vor avea parte de suferințe cauzate de trădarea unor persoane dragi. Iată care sunt zodiile care vor fi înjunghiate pe la spate fără milă.

Racii vor fi trădați de prieteni

Toată viața ți-a plăcut să fii înconjurată de prieteni, dar aceștia nu au mereu intenții nobile. Deși ți s-a atras atenția de nenumărate ori, ai preferat să crezi orbește în ce spun ceilalți. Vei afla că cea mai bună prietenă îi face avansuri iubitului tău. Mai mult, păstrează legătura cu toți foștii tăi iubiți și te bârfește când nu ești de față. Lumea este rea și invidioasă, iar tu va trebui să înveți să ai mai multă încredere în tine. Nu toți cei care sunt amabili îți vor binele, iar invidia este de multe ori prezentă, chiar și între cei pe care îi credeai prieteni pe viață.

Leilor li se vor pune bețe în roate

La locul de muncă ți se propusese un proiect în care credeai, însă vei avea parte de un șoc: colega cu care te înțelegeai cel mai bine ți-a furat ideile. Ești revoltată și vrei să demonstrezi cu orice preț că ideile îți aparțin, dar nimănui nu pare să îi pese. Vrei să îți confrunți colega trădătoare, dar ea te evită. În această situație, nu poți decât  să lași timpul să arate că tu meritai laurii. Dar nu-ți face griji, există karma, iar posibilități să evoluezi vor fi la fiecare pas. Le meriți și vei ajunge acolo unde ți-ai propus!

Scorpionii vor afla că au fost înșelați

Ți-ai pus toată speranța în partener și vei afla, după mult timp, că ai fost înșelată. Toate mesajele ascunse, toate ieșirile nejustificate erau pentru a se întâlni cu altcineva. Cel mai trist este că intuiția îți spunea asta, dar tu ai preferat să te încrezi orbește în cel de lângă tine. Deși vei suferi și vei dori să te răzbuni, astrele îți recomandă să lași trecutul în urmă și să îți vezi de drumul tău. Până la urmă, cel mai tare îl va durea să te vadă fericită alături de cineva care te tratează așa cum meriți.

Capricornii vor fi părăsiți fără vreo explicație

Ți-ai făcut planuri de viitor alături de partener și plănuiați chiar să faceți nunta anul acesta, însă el te părăsește fără să spună nimic. Vei afla că a fugit în lume cu o femeie mai tânără, de care s-a îndrăgostit fulgerător. Tu ai rămas cu greutățile casei, precum ratele și chiria. Mai mult, va trebui să anunți toată familia despre isprava celui care credeai că îți este partener de viață. Deși ești distrusă, nu dispera. Așa ai aflat pe cine ai lângă tine. Niciodată nu este prea târziu să o iei de la capăt și să ai alături pe cineva care nu se teme de angajamente.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Câți bărbați vor plânge după tine?
Incepe quiz
Câți bărbați vor plânge după tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.8 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.