Horoscop
Înapoi la

4 zodii vor pierde mulţi bani în luna Decembrie: Gemeni...

Cristina Gherghina

Luna decembrie vine cu veşti mai puţin bune pentru 4 zodii care vor ajunge să piardă sume importante de bani. Săgetătorii vor pierde sume foarte mari de bani la jocurile de noroc iar peştii vor învăţa să fie mult mai atenţi atunci când lucrează cu banii pentru a nu ajunge din nou la pierderi mari.

zodii care pierd bani

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii se numără printre zodiile care vor pierde mulţi bani în luna Decembrie. Sfârşitul anului aduce veşti mai puţin bune pentru aceştia în ceea ce priveşte domeniul financiar. Se pare că nişte datorii mai vechi vor lua amploare şi va fi nevoie să vindeţi câteva lucruri importante pentru a le achita. Va fi o perioadă stresantă în care va trebui să găsiţi mai multe soluţii pentru a face faţă situaţiilor neprevăzute. 

Astfel se vor pierde mulţi bani şi veţi fi nevoiţi să umblaţi la conturile din bancă. În acelaşi timp, nu veţi primi un ajutor foarte mare din partea celor apropiaţi şi veţi fi pe cont propriu. Sfârşitul anului se anunţă alarmant, vă va pune la încercare din acest punct de vedere şi va trebui să găsiţi singuri calea spre lumină. Ar fi de dorit să terminaţi cu datoriile până la venirea noului an, pentru a reuşi să începeţi o nouă etapă în care să fiţi mai chibzuiţi şi să nu mai pierdeţi sume importante de bani.

Leu: 23 iulie – 22 august

Pentru lei, luna decembrie vine cu aceleaşi veşti mai puţin bune în ceea ce priveşte situaţia financiară. Până acum, lucrurile mergeau strună la locul de munca, dar se pare că ultimele acţiuni pe care leii le-au făcut nu au avut rezultatul scontat iar cheltuielile au depăşit aşteptările. 

Citeste articolul complet pe horoscop Clair.ro 

Articolul urmator Lucruri pe care numai zodia Gemeni le înțelege

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.