Horoscop
Înapoi la

5 bărbaţi din zodiac care fură femeile altora

Violeta Ieremie

Un angajament într-o relaţie poate fi, pentru anumite persoane, ceva sfânt, însă sunt și oameni pentru care nu contează sentimentele cuva, ci luptă pentru a obține ce-şi doresc, chiar dacă trebuie să treacă peste principii și chiar dacă trebuie să se joace cu viața semenilor lor.

Este și cazul a cinci bărbaţi din zodiac care trec peste orice, pentru a avea femeia pe care şi-o doresc.

Iată cine este mai predispus să distrugă relaţiile altora.

Taur

femeie care are amant

În ciuda firii lui tăcute şi calme, bărbatul Taur este preseverent în a obţine ce-şi doreşte. Pe de o parte, are un simţ practic, realist, pe de altă parte, emană senzualitate şi blândeţe, adică exact ce-şi doreşte o femeie. Din multe puncte de vedere, Taurul poate fi partenerul perfect.

Fiind semn de pământ, atunci când întâlneşte persoana pe care o consideră potrivită pentru el, nu mai stă pe gânduri şi trece la acţiune, îndepărtând orice obstacol din calea lui cu forţa lui nemăsurată. Chiar dacă ulterior poate realiza că nu are gânduri serioase cu aceasta.

Balanţa

Bărbatul din Balanţă este perfecţionist şi găseşte răspunsuri pentru orice problemă. Deşi, la prima vedere, poate fi destul de ursuz, din moment ce ai fost prinsă de farmecul unui astfel de bărbat, cu greu mai ieşi, întrucât are pregătite toate argumentele la îndemână pentru a te face să rămâi lângă el cu orice preţ, chiar fiind într-o relaţie cu altcineva.

Comportamentul lui poate fi uneori destul de confuz şi sub comportamentul aparent rece şi practic se poate ascunde cea mai dulce fiinţă care te cucereşte fără să clipească. Pentru el, dragostea este mai presus de orice alt lucru şi se va folosi de orice truc pentru a te aduce lângă el.

Atunci când este atins de pasiunea pentru o femeie, poate fi un amant foarte bun care să te cucerească, deşi poate nu eşti disponibilă pentru o astfel de legătură în acel moment.

Scorpion

În zodiac, Scorpionul este sinonim cu pasiune. Scorpionii îşi manifestă pasiunea în orice, chiar şi în dorinţa lor de a avea o femeie care este lângă altcineva.

Excesele emoţionale ale nativului pot să te convingă, în cele din urmă, să i te alături, deşi poate tu iubeşti altă persoană.

Privirea Scorpionului este hipnotică şi pare de o putere nemăsurabilă. Deşi poate părea rezervat la început, sub această mască se află trăiri foarte intense, fiind preocupat de iubire şi de atingerea unei stări cât mai înalte în timp ce experimentează. Nu se dă în lături de la nimic, iar o conexiune cu o altă femeie care se află într-o relaţie nu-l sperie.

Are principiile lui şi nu este impresionat de părerea din jur, drept urmare nu va avea vreo remuşcare atunci când va avea de gând să fure femeia altuia.

barbat care fura femeia altcuiva

Săgetător

Săgetătorii, cu voinţa lor puternică atunci când îşi stabilesc un obiectiv, pornesc cu toată puterea la luptă pentru cauza în care cred. Nu este interesat de un cămin stabil, ci mai degrabă le place să se joace, preferă să experimenteze. Asta poate atrage o femeie în mrejele unui Săgetător plin de viaţă şi inteligent care îşi atinge visurile.

Este direct şi are o privire fermecătoare. Dacă te place, îţi va transmite că poţi fi femeia pe care bărbaţii şi-ar dori-o ca amantă. Deşi s-ar putea să fii indignată de această replică, Săgetătorul are o inteligenţă sclipitoare şi-ţi va face câteva complimente prin care să-ţi dea de înţeles că emani energie feminină şi că ar face orice să fii a lui.

Vărsător

Vărsătorii sunt prieteni cu toată lumea, chiar şi cu inamicii lui, iar asta nu-l face să dea înapoi atunci când vrea ca o femeie să fie alături de el, indiferent de ce ar trebui să facă. Vărsătorul trăieşte pentru a experimenta, având o fire mai excentrică şi o atitudine care se diferenţiază de mulţime.

Pentru el, tu reprezinţi un mister şi nu se lasă până nu-l dezleagă. Este fructul interzis pe care tu îl reprezinţi, iar el este interest de tot ce reprezintă dezlegarea unui mister. Dacă îi dai o carte cu foile lipite, va face orice îi stă în putinţă pentru a le desface şi a citi ce se află acolo. Acest lucru se transferă şi în latura relaţionării.

Aşadar, dacă un Vărsător te place, indiferent dacă eşti într-o relaţie sau nu, nu va lăsa niciun obstacol în cale până nu reuşeşte să te aibă alături.

Articolul urmator Topul vampirilor energetici din zodiac

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (61)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.