Horoscop
Înapoi la

5 femei care sunt sarea și piperul zodiacului

5 femei care sunt sarea și piperul zodiacului

Alexandra Dragoi

Fiecare om este special în felul lui și reprezintă o piesă importantă din puzzle-ul vieților celor din jurul său. Potrivit astrelor, 5 femei sunt sarea și piperul zodiacului. Sigur ai și tu o persoană fără de care nu ai putea trăi, care îți face zilele mai frumoase și viața mult mai suportabilă și plăcută. Și sigur se află în una din zodiile de mai jos! 

Orice om ar vrea să aibă lângă el aceste zodii! Descoperă în articolul de mai în jos care sunt motivele și, mai ales, care sunt acești nativi! 

Sarea și piperul zodiacului

fete vesele

Fecioară - Dacă ai o Fecioară în jurul tău nu ai cum să te plictisești. Găsește mereu ceva de făcut și are mereu chef de vorbă și distracție. Nu o să vezi niciodată acest nativ că este lipsit de chef sau că spune ”nu” unei petreceri sau unei ieșiri în oraș. 

Toată lumea îl invită la petreceri pentru că vine mereu cu idei noi și amuzante și menține atmosfera incendiară. Nativul Fecioară este sufletul oricărui tip de adunare, ce să mai! 

Balanță - Toți vor să aibă în grupul de prieteni un nativ Balanță. Nu face nimic special pentur a se face plăcut, doar reușește prin felul lui de a fi să fie popular. Din școala generală, până la liceu și apoi în echipa de la locul de muncă, această zodie a reușit să câștige admirația tuturor. 

Dacă ai prieten/ă o Balanță o să ai mereu statutul de ”prietena celei mai populare persoane”! 

Capricorn - Chiar dacă nu cunoaște pe nimeni, Capricornul reușește să se integreze foarte repede și în anturaje noi. Este foarte sociabil, adoră discuțiile lungi și amuzante și este o sursă inepuizabilă de voie bună.

Pe lângă asta, ar face orice să știe că cei din jurul lui îl apreciază și că poate să fie de ajutor atunci când cineva se află în nevoie. Este un prieten de nădejde și un camarad de drum lung! 

Taur - Deși este o zodie foarte încăpățânată și cu greu reușește cineva să mulțumească un Taur, această zodie se bucură la maximum de admirație celor din jur. Devotamentul și seriozitatea de care dă dovadă îl fac să fie foarte bine văzut de cei din jur. 

Dacă ai în cercul tău de prieteni un nativ Taur nu ai de ce să îți faci griji. Te poți baza mereu pe el atâta vreme cât îl răsplătești cu aceeași monedă. 

Gemeni - Indiferent de ce tip de persoană ești tu, Geamănul va reuși întotdeauna să te completeze perfect. Are un simț al empatiei foarte bine dezvoltat. Dacă se apropie de tine suficient de mult, o să te cunoască din priviri și o să te ajute chiar și fără să îi ceri să facă asta. 

Este cu atât mai bine pentru tine dacă partenerul tău de viață este născut sub acest semn zodiacal. Te va înțelege și te va aprecia mai mult ca oricine. 

Dacă te-ai regăsit între aceste zodii, vezi aici și dacă ești una dintre femeile geniale din zodiac! 

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Ce banc despre femei ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce banc despre femei ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (52)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.