Horoscop
Înapoi la

5 femei din zodiac care vor alege mereu pisica în locul bărbatului

5 femei din zodiac care vor alege mereu pisica în locul bărbatului

Redactor Divahair.ro

Animalul zodiei tale te poate face să te îndrăgostești de acesta și să îl iubești la nebunie. Deși este greu de explicat de ce unora le plac, de exemplu, caii sau iepurii, se pare că totul ține de influența astrelor. Din acest motiv, zodiile simt o conexiune instantanee cu o anumită vietate, fără a putea avea o explicație logică.

În astrologie, se pare că dragostea pentru animale apare firesc. Totuși, se pare că mai multe zodii preferă pisicile în detrimentul bărbaților. Ești curioasă despre cine este vorba și de ce se întâmplă acest lucru? Află mai jos!

femeie cu ochelari care tine o pisica in brate

Iată care sunt femeile din zodiac care vor alege mereu pisica în locul bărbatului!

Taur

Taurul se va înconjura întotdeauna cu cele mai bune lucruri: cei mai buni prieteni, cel mai confortabil pat, cele mai frumoase haine și cele mai cuminți... pisici. Taurul este un mare iubitor de animale, iar atunci când alege să aibă în casă o pisică, se va asigura că acel animal va avea toate condițiile. Totuși, Taurul va prefera pisica în locul bărbatului doar atunci când va fi prea leneș să iasă din casă. Va folosi pisica pe post de scuză și va alege să stea în pat, să se uite la seriale, în loc să ia cina în oraș.

Rac

Femeia Rac este una dintre acele persoane care își tratează felina ca pe propriul copil. Aceasta își va îmbrăca pisica în propriile creații și se va juca toată ziua cu aceasta. Va alege animalul de companie în locul unui bărbat deoarece va simți că are o mare responsabilitate față de acesta și pentru că îi place să își petreacă timpul în casă.

Leu

Pentru nativa din Leu, toate animalele sunt speciale. Aceasta are nevoie de afecțiunea pisicii ei mai ales seara, când ajunge acasă după o zi obositoare. Din aceste motive, va prefera să stea acasă și să doarmă cu pisica, în loc să meargă cu perechea sa la petreceri sau la întâlniri romantice.

femeie cu pisica in brate

Capricorn

Capricornul este unul dintre cei mai ambițioși nativi. Această femeie se va lupta mereu să ajungă în poziții de conducere și să ia decizii importante. Femeia Capricorn preferă pisica în locul bărbatului deoarece doar aceasta poate să îi înțeleagă planurile mărețe și dorința de putere. Din acest motiv, își tratează felina ca pe o persoană sau ca pe cel mai bun prieten și îi oferă afecțiune de care puțini oameni din jurul ei au parte.

Pești

Femeia Pești este genul de persoană căreia îi place să se relaxeze acasă și să stea printre perne pufoase și pături o zi întreagă. Atunci când pe perne se mai află și o pisică afectuoasă, femeia Pești se simte perfect! Dacă alege pisica în locul bărbatului, acest lucru se datorează faptului că doar în prezența acestei făpturi se poate simți în largul ei.

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Ce crede pisica ta despre tine?
Incepe quiz
Ce crede pisica ta despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (19)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.