Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

5 semne zodiacale care atrag energii negative. Îndepărtează-te de ele!

Vineri, 17.01.2020
Rac

Rac

Semnele de apă au cea mai pronunțată energie negativă, pentru că granițele dintre rațiune și lumea tenebroasă a subconștientului sunt mult mai subțiri în cazul lor. Racul este guvernat de Lună și, întocmai ca astrul nopții, trece prin faze de lumină, dar și de întuneric, în care energiile sale negative sunt maxime. Sensibil, iubitor și atașat de familie și prieteni, Racul poate fi o adevărată pacoste în zilele sale negre. Energia negativă pe care o degajă în astfel de momente este atât de mare, încât cei din jur nu îi pot face față. Adesea, Racul acumulează multă frustrare și anxietate, iar această combinație explozivă poate produce adevărate catastrofe relaționale. Atunci când se simte amenințat sau nu se poate adapta realității, când este nedreptățit sau ignorat, Racul transmite valuri de energie negativă, așa că este bine să stai cât mai departe de el.

Te simți prinsă într-un ciclu de întâmplări nefaste ce se repetă periodic sau ai numeroase gânduri negative care te copleșesc? Toți avem partea noastă întunecată, dar în cazul anumitor persoane, în funcție de zodia lor, aceasta este mult mai pronunțată.

Energiile negative și cele pozitive se transmit, pot fi trecute de la o persoană la alta și cresc pe parcursul acestui proces. Așa că este de la sine înțeles că semnele zodiacale care poartă mai multă energie negativă o transmit și în jurul lor, chiar dacă nu au această intenție.

Atunci când sentimentele negative, precum furia sau tristețea, ne copleșesc și le ținem închise în noi, energia negativă pe care o transmitem este mai pronunțată. Alteori, această energie este întreținută de anxietate, depresie și lipsă de speranță. De asemenea, persoanele foarte competitive, impulsive sau care au tendința să-i învinovățească pe cei din jur sunt un rezervor de energie negativă.

Influențele zodiacale au un rol important în ceea ce privește acumularea și transmiterea acestor energii oculte, pentru că anumite zodii sunt mai conectate cu partea lor de umbră și mai vulnerabile în fața propriului subconștient. 

Iată care sunt cele 5 semne cu cea mai mare încărcătură de energie negativă, de care trebuie să te ții departe atunci când au zile proaste.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!