Horoscop
Înapoi la

5 zodii care înșală fără să fie prinse

5 zodii care înșală fără să fie prinse

Lorena Teacă

De multe ori, femeile intră într-o relație din cauza singurătății sau doar de dragul de a avea pe cineva alături, cu care să împărtășească și bune, și rele. Relațiile formate pe baza acestor nevoi sunt destinate deseori eșecului, din cauza reproșurilor și certurilor aprinse.

Astfel, femeile ajung adesea nefericite și cu gândul la alți bărbați, care par mult mai buni decât cei de acasă. Dacă unele zodii nu știu să mintă sau să ascundă anumite lucruri, 5 dintre nativele zodiacului pot fi numite „Reginele înșelatului”, deoarece nu sunt prinse niciodată.

Iată clasamentul celor 5 zodii care înșală fără a fi prinse:

Bărbat care se uită în telefonul unei femei

Rac

Femeile Rac se găsesc adesea în postura de a se gândi la fostul iubit, lucru care poate fi extrem de dăunător pentru relația din care fac parte. Pentru a rememora momentele frumoase petrecute împreună, femeile apelează la rețelele sociale, unde petrec ore în șir, conversând siropos cu fostul partener. Pentru a nu fi prinse, acestea șterg fiecare mesaj sau comentariu, înainte ca actualul partner să ajungă acasă. În acest fel, nativele Rac obțin ceea ce își doresc, iar partenerii actuali trăiesc liniștiți alături de ele.

Scorpion

Nativele acestei zodii consideră că cel mai ușor și eficient mod de a te elibera de problemele relației actuale constă în aruncarea în brațele unui bărbat străin. Atât timp cât partenerul nu bănuiește nimic, femeile Scorpion pot ține ascuns secretul. Însă, în momentul în care se simt demascate, nu pot minți și dezvăluie tot șirul evenimentelor.

Pești

Femeile Pești nu doresc să le provoace durere celor din jur, dar, în momentul în care nu mai primesc atenția dorită din partea partenerului, acestea o caută în altă parte. Pentru a nu fi prinse, aceste femeie ascund identitatea amantului în agenda telefonului sub forma unor nume false, de genul „Andreea”, „instalator” sau „mecanic auto”.

 Femeie care se uită după un alt bărbat

Gemeni

Aceste femei adoră să-și petreacă timpul pe aplicațiile destinate întâlnirilor. Conversațiile și întâlnirile ascunse le fac să simtă că-și trăiesc viața la cote maxime, lucru pe care îl consideră esențial pentru o viață frumoasă și fericită. Pentru ca partenerul să nu-și facă griji cu privire la bunăstarea relației, acestea sunt foarte vigilente și șterg aplicația chiar și de 5 ori pe zi.

Balanță

În momentul în care Balanțele își invită tot mai rar partenerul la evenimente sociale, acestea simt nevoia de a socializa în tihnă cu diverse tipologii de oameni, pentru a se simți din nou apreciate și frumoase. Astfel, Balanțele flirtează cu cei mai arătoși bărbați, fac schimb de numere de telefon, dar dau totul uitării în momentul în care ajung acasă la iubit.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Care ar trebui sa fie urmatoarea ta destinatie de vacanta?
Incepe quiz
Care ar trebui sa fie urmatoarea ta destinatie de vacanta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (69)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.