Horoscop
Înapoi la

5 zodii care nu pot oferi afecţiune. Nu suportă să fie atinse

5 zodii care nu pot oferi afecţiune. Nu suportă să fie atinse

Roxana Dumitrica

Toată lumea tânjeşte după dovezi de afecţiune într-o relaţie. Dar dacă se întâmplă ca partenerul tău să facă parte dintre aceste zodii, ia-ţi adio de la manifestările romantice. Iată care sunt cele 5 zodii care nu suportă să fie atinse şi din partea cărora vei primi doar răceală.

cuplu care se saruta

Berbecii preferă singurătatea

Închis în sine, nativul Berbec va prefera să facă lucruri de unul singur, în care tu nu eşti implicată. Nu o face din răutate, însă acesta este felul lui de a se relaxa. Preferă să stea departe de discuţii şi neînţelegeri în timpul său liber. Dacă îl iei aşa cum este, vei avea parte de o relaţie de durată, dar dacă ai nevoie permanent de atenţie şi afecţiune, nu este partenerul potrivit pentru tine.

Leii se iubesc doar pe ei înşişi

Egocentrismul Leului îl va urca pe un piedestal, iar tu, dacă eşti suficient de norocoasă, vei avea şansa să îl adori de la distanţă. Se iubeşte cel mai mult pe sine, iar să ofere iubire altcuiva în afară de propria persoană pare imposibil. Va fi cu tine câtă vreme te vei lăsa condusă şi îi vei satisface nevoia de a fi adorat, dar nu aştepta acelaşi tratament în schimb. Dacă nu suporţi să fii pe locul doi, stai departe de acest nativ.

Scorpionii nu îşi arată emoţiile

Deşi este un iubit pasional, Scorpionul este extrem de rece şi închis în sine când vine vorba de manifestarea emoţiilor. Aşa că să nu te mire dacă după o noapte de dragoste... îţi va chema un taxi. Preferă să stea singur şi să nu fie deranjat, chiar dacă tu doreşti să staţi îmbrăţişaţi şi să vă spuneţi vorbe dulci. Dacă sunteţi într-o relaţie, cel mai probabil va adormi imediat după o partidă de sex. Totuşi, dacă prinde încredere în partener, ar putea deveni cel mai romantic și mai dedicat iubit, dar nu trebuie să te bazezi pe asta.

Săgetătorii vor să fie lăsaţi în pace

Dorinţa de independenţă îl face pe Săgetător să se izoleze. Ar putea trece zile în care să nu vorbiţi. Deşi pentru tine ar putea părea un capăt de lume, el vrea doar să nu fie deranjat. Nu încerca să te apropii şi să îi invadezi spaţiul, deoarece doar tu vei avea de pierdut. Ia-o ca pe o posibilitate de a petrece timp cu tine şi de a trăi şi în afara relaţiei. Faptul că îi acorzi spaţiu ar putea fi cea mai mare dovadă de dragoste pentru el.

Vărsătorii nu sunt romantici

În Vărsător vei găsi un prieten bun, dar nu te aştepta la gesturi de afecţiune din partea lui. Ia-ţi gândul de la săruturi pasionale în văzul tuturor sau de la declaraţii de dragoste. Totuşi, când vei avea nevoie de ceva, el va fi acolo şi va acţiona practic. Nu îl deranja când vrea să fie singur şi acordă-i spaţiul necesar. Vei găsi în el un partener de nădejde, dar nu un iubit pasional. 

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Care ar trebui sa fie urmatoarea ta destinatie de vacanta?
Incepe quiz
Care ar trebui sa fie urmatoarea ta destinatie de vacanta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (30)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.