Horoscop
Înapoi la

5 zodii care nu vor avea parte de iubire în 2019

5 zodii care nu vor avea parte de iubire în 2019

Lorena Teacă

Anul 2019 aduce cu sine noi începuturi, noi șanse și speranțe, însă de multe ori nu tot ceea ce ne dorim poate deveni realitate. Se pare că, pentru 5 dintre nativele zodiacului, anul acesta va aduce mult succes pe plan profesional, însă singurătate și dezamăgiri în dragoste.

Iată care sunt femeile zodiacului care nu vor avea pe cine să iubească în 2019:

Rac

Familiste convinse, iubitoare și grijulii, femeile Rac nu vor avea cu cine să împărtășească dragostea pe care o au de oferit. Anul 2019 le aduce mai mulți bani decât în anul precedent, noi oportunități pe plan profesional, însă nu și un iubit cu care să împărtășească atât bune, cât și rele. Acest lucru le demoralizează pe femei, însă nu atât de mult încât să înceapă să se plângă fiecărui cunoscut.

Femeie care stă pe pervaz

Fecioară

Se pare că anul 2019 aduce o despărțire în ceea ce le privește pe Fecioare. Din cauza spiritului critic exagerat de care dispun, partenerul de viață pune punct relației la începutul acestui an. Din păcate, în urma acestui eveniment, nu vor mai avea parte de alte relații pe parcursul anului, deoarece se axează prea mult pe dezvoltarea profesională.

Scorpion

În ciuda faptului că în mod normal sunt firi indiferente și reci, se pare că anul 2019 le aduce depresii, dezamăgiri și momente greu de trecut cu vederea nativele din Scorpion. Ele vor suferi enorm din cauza neîmplinirii pe plan sentimental și vor trece prin momente în care își vor dori cu ardoare un partener care să le fie alături.

Femeie care stă pe o bancă

Capricorn

Femeile Capricorn parcurg singure cele 12 luni ale anului, deoarece din cauza pretențiilor exagerate nu găsesc bărbatul care să le fie pe plac. Acest lucru nu le demoralizează, ci le oferă speranța că într-o zi bărbatul perfect va apărea și pentru ele.

Pești

Firi emotive, sensibile și iubitoare, femeile Pești suferă enorm din cauza lipsei unui partener de viață. De-a lungul anului, fac diferite sacrificii din dorința de a găsi un iubit, însă șansele nu sunt de partea lor. Sfatul astrelor în ceea ce le privește constă în răbdare multă și atenție sporită la persoanele din jurul lor, pentru că sufletul pereche s-ar putea afla chiar printre apropiați.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Câte iubiri vei avea în vara 2024?
Incepe quiz
Câte iubiri vei avea în vara 2024?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (33)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.