Horoscop
Înapoi la

5 zodii care prețuiesc loialitatea mai presus de orice altceva

5 zodii care prețuiesc loialitatea mai presus de orice altceva

Ramona Jurubita

O poveste de dragoste care se termină cu „au trăit fericiți până la adânci bătrâneți” începe întotdeauna cu promisiunea „la bine și la greu”, care de multe ori înseamnă să rămâi lângă persoana iubită, deși lucrurile nu sunt așa cum ai visat. Mulți oameni prețuiesc acest jurământ făcut în ziua căsătoriei și pun mare preț pe sprijinul reciproc și, mai ales, pe loialitate. Ce s-ar întâmpla dacă toți am fugi în brațele altcuiva când nu merge totul cum ne-am așteptat?

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Cinci dintre nativii zodiacului nu ar accepta niciodată să aibă o relație care nu se bazează, în primul rând, pe încredere și devotament. Sunt acei oameni care nu ar ierta în veci o infidelitate și care ar pune imediat punct unei conexiuni dacă ar afla că partenerul/a doar s-a gândit la altcineva. E suficient să fie înșelați cu gândul și totul s-a terminat.

Zodiile care pun loialitatea mai presus de orice

Leu
Acesta este cel mai loial semn din întreg zodiacul. Nu ar călca niciodată strâmb într-o relație, fiindcă merge pe principiul „ce ție nu-ți place altuia nu-i face”. Este conștient că ar suferi enorm dacă ar fi înșelat, mai ales că în joc este mândria sa și imaginea pe care și-a creat-o în ochii celor din jur. Vrea ca relația lui să fie un exemplu pentru toată lumea, așa că își alege întotdeauna un/o partener/ă care îi arată de la început că are aceleași valori.

Scorpion
Scorpionul vrea un/o iubit/a care să-i fie trup și suflet alături. Este genul de persoană care se ghidează după zicala „totul sau nimic”. Fiind o fire sensibilă, ar suferi prea tare dacă nu ar primi ce merită. Când formează un cuplu, face tot posibilul pentru a-și demonstra devotamentul și pentru a primi înapoi ceea ce oferă.

Bărbat care îți sărută partenera pe frunte într-un cadru nocturn, luminat de multe beculețe.

Taur
Are nevoie de timp pentru a-și cunoaște partenerul/a și niciodată nu se implică în relații dacă nu este sigur că persoana de alături este implicată 100%. Îi place să construiască treptat și este conștient că orice mic gest de infidelitate ar putea distruge totul într-o secundă. Prin urmare, nici nu vrea să audă de o astfel de greșeală ce-i poate destrăma relația. Deși reacționează uneori din impuls, face tot posibilul pentru a rămâne lângă persoana iubită și pentru a-i dovedi iubirea pe care i-o poartă. Bineînțeles, are așteptări mari de la cel/cea pe care îl/o pune pe primul loc și speră să nu-i rănească sentimentele.

Capricorn
Capricornul nu se apropie de cineva care nu îi inspiră încredere de la început, fiindcă are de gând să lupte până la capăt pentru iubire. Dacă simte că sentimentele sunt reciproce și că merită să se implice, o face din tot sufletul și nu se mai uită deloc la persoanele din jur. Pentru el există doar „acea persoană” pe care și-a ales-o pentru eternitate. Nu ar putea să ierte niciodată infidelitatea partenerului/ei, indiferent de cât de mare este dragostea pe care i-o poartă.

Pești
Pentru Pești, iubirea înseamnă totul într-o relație, așa că exclud din start posibilitatea de a înșela sau de a fi înșelați. Încă de la început, se asigură că partenerul/a se simte iubit/ă și nu duce lipsă de nimic în conexiunea specială pe care o au. Știe că dacă intervin nemulțumirile, pot apărea și alte persoane care le vor perturba liniștea din cuplu. În cazul în care, prin absurd, se ajunge într-o asemenea situație, orice legătură se încheie pe loc, fără discuții și explicații, fiindcă nu suportă să se simtă trădați.

Acum că ai văzut cât de mult se axează aceste zodii pe loialitate, știi cum ar trebui să le abordezi. Toate informațiile de mai sus îți vor fi de folos dacă vrei sau dacă ai deja o relație cu una dintre ele. Te-ai gândit vreodată că ai putea să le înșeli? Ei bine, încearcă și vei vedea cât de tare doare să nu fii iertat/ă.

Cum definesc zodiile iubirea într-o singură frază

Surse foto: PixabayPixabay

Surse articol: CollectiveTimesofindiaYourtango

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Cât de bine îți cunoști corpul? Testul pe care orice femeie ar trebui să îl facă
Incepe quiz
Cât de bine îți cunoști corpul? Testul pe care orice femeie ar trebui să îl facă

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (19)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.