Horoscop
Înapoi la

5 zodii care se lovesc constant de ghinion în dragoste

5 zodii care se lovesc constant de ghinion în dragoste

Lorena Pintilie

Dragostea vine cu tot felul de suișuri și coborâșuri, iar acestea sunt al naibii de imprevizibile. Uneori, nu poți să identifici cu exactitate ceea ce face ca o relație să meargă prost și ce ajunge să o și distrugă, în cel mai rău caz. Poate a fost doar ghinion, poate a fost neșansa, sau chiar nepotrivire de caracter. Dar oare te-ai gândit că relațiile tale se termină brusc din cauza felului tău de a fi? Mai exact, a personalității tale dictată în mare parte de caracteristicile definitorii ale semnului zodiacal sub care te-ai născut? Ei bine, da, un lucru care te poate ajuta să explici încercările tale nereușite de a găsi dragostea este semnul tău zodiacal.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Știm la ce te gândești: cum poate zodiacul să-mi spună dacă sunt ghinionist/ă în dragoste sau nu? Ei bine, este cât se poate de adevărat, iar „ghinionul” pe care îl experimentezi în iubire ar putea fi explicat de trăsăturile tipice de caracter ale anumitor semne zodiacale, care își pot pune amprenta asupra ta. Așa că, da, e mai mult decât clar că felul tău de a fi sub influențele zodiei sub care te-ai născut poate avea rol decisiv în viața ta amoroasă.

Revenind la subiectul nostru, am descoperit cinci zodii care au mai puțin noroc în dragoste, care trebuie să se străduiască puțin mai tare dacă vor să fie într-o relație de durată. Bineînțeles că nu e nimic bătut în cuie, dar dacă te numeri printre aceste zodii, sigur ne vei da dreptate. După cum spuneam, fiecare semn zodiacal are propriul set de calități caracteristice. De exemplu, unele persoane parcă l-au prins pe Dumnezeu de-un picior și au noroc în dragoste și nu numai, pe când alții, pare că s-au născut sub steaua ghinionului. Hai să descoperi despre cine este vorba! 

Pești

Reprezentanții acestui semn zodiacal de primăvară sunt „elevi” excelenți în viață. Mereu adună informații și sunt pregătiți să confrunte orice situație. Practic, aceștia ajung să-și atingă țelurile foarte repede, având în vedere că sunt atât de persuasivi. De exemplu, după ce se căsătoresc, se concentrează pe construirea unei vieți într-un mod foarte atent, meticulos și responsabil. Aceștia tind să rezolve repede problemele care pot apărea în cale și se bazează foarte mult pe stilul lor dibace de a trata lucrurile.

Dar, din păcate, chiar dacă pare o adevărată binecuvântare, acest stil foarte „profesional” de a fi poate să-i îndepărteze pe cei din jur. Adică serios, cine ar vrea să fie cu cineva care mereu se comportă ca un șef?! Acești nativi pot să ducă atât de departe „perfecțiunea” lor încât să le ceară și partenerilor lor să fie la fel, încercând să corecteze orice mici imperfecțiuni pe care le au aceștia. Nimic mai neplăcut pentru o persoană care își dorește doar să fie iubită sincer.

De multe ori, Peștii impun niște reguli atât de stricte încât îi pun pe partenerii lor în situația de a alege: ori se conformează, ori pleacă, iar asta clar este un mare semnal de alarmă când vine vorba de relații cu un astfel de om. Astfel, acești nativi pot avea ghinionul de a fi lăsați cu ochii-n soare când le este lumea mai dragă! 

Gemeni

Artistici și visători, nativii din Gemeni sunt aproape mereu cu capul în nori și se așteaptă să primească libertate și lejeritate de la partenerul de viață. O persoană care se află în „procesul de curtare” al unui Geamăn ar trebui să fie pregătit pentru orice, căci aceștia sunt extrem de imprevizibili. La început este nostim să fie mereu în mișcare, dar cu timpul, va deveni tot mai dificil să ții pasul cu stilul Gemenilor. Viața de familie implică și seriozitate, iar acesta nu e punctul forte al Gemenilor, oricât s-ar strădui! Acest semnal de angajament superficial îi/le îndepărtează pe cei/cele care vor o relație serioasă și stabilă cu un astfel de nativ.

Horoscopul dragostei, săptămâna 8 - 14 mai: zodiile se lasă purtate pe cele mai înalte culmi ale iubirii și nu-și mai încap în piele de fericire

Prin urmare, reprezentanții acestui semn zodiacal încep să se plictisească, să sufere și să-și deranjeze partenerii cu pretenții de genul: „Dar noi de ce nu facem nimic palpitant niciodată? Ți se pare normal să stăm numai în casă? Pe mine când mă duci să văd/să fac...? Ești plictisitor/plictisitoare, nu facem nimic niciodată” și așa mai departe. Nu este deloc plăcut să auzi asta zilnic după primii ani de relație, iar acest lucru clar îi pune pe gânduri pe viitorii/viitoarele pretendenți/pretendente pe care le are un nativ Geamăn.

Leu

Reprezentanții acestei zodii își cunosc valoarea, sunt încrezători în propria irezistibilitate și semnificație, de aceea trebuie să domine întotdeauna totul. Mereu vor presupune că alegerile lor sunt cele mai bune și se aplică tuturor celor aflați pe o rază de 5 kilometri. Când vine vorba despre partenerul/partenera lor, e clar că vor avea aceeași părere din oficiu, căci „doar Leii au mereu dreptate”.

Prin urmare, ei pot trăi fericiți cu persoana care acceptă să fie în umbra „regelui său/reginei sale” și să-i răsfețe capriciile. Nu e nimic mai înjositor pentru un om decât să se supună mereu voinței partenerului său/partenerei sale. Acest comportament poate fi trecut cu vederea de către persoanele extrem de altruiste la început, dar cu timpul, poate să devină atât de agasant și sufocant, încât partenerii acestor nativi ăși vor lua tălpășița, iar Leii vor rămâne, bineînțeles, cu impresia că ei au avut ultimul cuvânt de spus.

Scorpion

Cel mai închis și imprevizibil semn al zodiacului poate să ia multe forme atunci când intră într-o relație serioasă. În caracterul feminin, se amestecă un cocktail de componente incongruente: îndrăzneală, inocență, senzualitate neînfrânată și capriciozitatea. Adăugă la acest cocktail dorința de control și setea de putere și vei înțelege de ce bărbatului obișnuit îi este greu să găsească un limbaj comun cu o fată Scorpion. Odată ajuns sub vraja ei, la un moment dat, un bărbat se va sătura să-i rezolve ghicitorile și va da fuga spre o femeie mai simplă, mai puțin misterioasă.

Cât despre bărbații Scorpioni, aceștia au mereu un aer de superioritate care e greu de știrbit, mai ales dacă partenera lor este o femeie mai simplă, mai calmă și nu își impune punctul de vedere din când în când. Fie că e vorba de sexul feminin sau cel masculin, putem spune că e greu să trăiești lângă o persoană care pare că are mereu ceva de ascuns și care, prin senzualitatea ei te face să te simți inferior/inferioară.

Săgetător

O fată Săgetător este visul fiecărui bărbat. Este atractivă, inteligentă, interesantă și are un farmec natural. Sexul opus este atras de „Săgetătoare”, iar reprezentantele acestei zodii nu se deranjează să construiască o relație puternică, de durată, ci doar cu o singură condiție: alesul ei ar trebui să se debaraseze de ideea unei partenere gospodine, căci ea nu va face niciuna dintre treburile domestice de care se ocupă în mod clișeic femeile. Practic, dacă partenerul lor își doresc să aibă o relație tradiționalistă, bazată pe regulile sociale și culturale de „altă dată”, femeia Săgetător nu e cea potrivită, căci ea nu-și asumă responsabilitatea unei "femei de casă".

Pe de altă parte, bărbații născuți sub această zodie sunt extrem de copilăroși și neserioși, iar o femeie puternică nu ar putea rezista prea mult lângă un bărbat care se smiorcăie tot timpul. Tocmai de aceea sunt șanse extrem de mici să vezi doi Săgetători într-o relație, căci femeia e prea puternică și dominantă, iar bărbatul mult prea copilăros și neserios.

Ei bine, fie că e vorba de ghinion, de personalitate sau de caracter, cert este că unele persoane nu sunt făcute pentru a avea relații serioase, iar asta e perfect în regulă, atâta timp cât există iubire de sine!

Surse foto: Freepik

Surse articol: Cluber 

Articolul urmator
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cat noroc ai in dragoste?
Incepe quiz
Cat noroc ai in dragoste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.