Horoscop
Înapoi la

5 zodii care spun „te iubesc” înainte să simtă

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Te iubesc – două cuvinte aparent simple, dar cu o importanță extrem de dificil de măsurat. Spuse la momentul potrivit, la începutul unei relații, ele pot da naștere unei povești de iubire frumoase, liniștite și de durată. Spuse la momentul potrivit de-a lungul unei relații, fie ea cu o vechime de 2 sau de 20 de ani în spate, ele întrețin vie flacăra iubirii. Două cuvinte simple cu o putere atât de mare, pe care mulți oameni nu știu să le folosească deloc cum trebuie. Din această categorie fac parte și cei care le spun nesăbuit, înainte să le și simtă.

Cu toate că fiecare individ este unic, zodiile de care aparținem ne conferă niște trăsături de caracter comune. Pe deasupra, ne și ajută să ne citim mai bine între noi, să înțelegem de ce acționăm într-un anumit fel în unele situații. Este și cazul momentului în care primul „te iubesc” ne părăsește buzele. Mulți oameni fac această uriașă declarație înainte să și simtă acest lucru pentru partenerul de viață, iar astrologia ne spune că ei se află predominant în una din cele 5 zodii enumerate mai jos. Află care sunt acestea și ce le motivează să spună „te iubesc” înainte să simtă.

Zodii care spun „te iubesc” fără să simtă acest lucru

te iubesc

  • Gemeni

Că Gemenii sunt impulsivi... asta se știe. Acest lucru se aplică și când vine vorba de viața lor amoroasă. Dacă li se arată și cel mai mic semn de afecțiune și apreciere dintr-o anumită direcție, ei încep să fantazeze, să tragă concluzii nerealiste. Nu mai văd nimic în jur în afară de acea persoană! Încep să își facă tot felul de vise romantice și planuri de viitor împreună cu ea – fie că sunt realizabile sau nu. Investesc tot timpul și energia lor ca să transforme relația romantică în care sunt implicați în ceva perfect, desprins din basme. Și asta din cauza dorinței disperate de afecțiune, a dependenței lor de iubire. Gemenii se folosesc de „te iubesc” ca de o armă, pentru a-și asigura cumva fidelitatea partenerului și pentru a-l asigura de afecțiunea și de atașamentul lor sincer.

  • Fecioara

Cei din zodia Fecioară vor face întotdeauna tot ce le stă în puteri ca relația cu partenerul de viață să meargă mai mult decât bine bine, fără certuri, incidente sau momente de impas. Sunt loiali, atenți și implicați trup și suflet. Și normal că perfecționiștii zodiacului așteaptă același lucru din partea iubitului sau iubitei pentru a avea povestea de iubire perfectă la care visează încă din adolescență. Dacă întâlnesc pe cineva care pare să le întrunească cerințele ușor exagerate, calculatele Fecioare lasă deoparte raționalitatea și se aruncă orbește cu capul înainte, având senzația că țin la persoana respectivă mult mai mult decât o fac în realitate. Acesta este momentul în care „te iubesc”-ul le părăsește buzele, pe nesimțite…

  • Racul

Dacă ai cunoscut măcar un Rac, atunci știi bine ce ființe loiale, dedicate trup și suflet celor pe care îi iubesc sunt. Nativi acestei zodii vor ști mereu cum să îți exprime sincer, limpede și fără ocolișuri sentimentele. Întotdeauna vei afla ce trăiri are un Rac, ce simte, pe cine urăște, pe cine place, cât de obosit e, ce a mâncat ieri etc., cu lux de amănunte chiar – asta pentru că le stă în fire să împărtășească tot și toate. Sunt dependenți de oameni și sunt atrași de oameni care le împărtășesc această trăsătură de caracter. Când vor întâlni pe cineva care le va acorda atenție necondiționată și care va avea nevoie absolută de ei, Racii vor avea impresia – de multe ori falsă – că au găsit dragostea vieții. Astfel, nu vor ezita să facă declarații siropoase de dragoste chiar și unei persoane pe care au cunoscut-o cu numai o săptămână înainte.

  • Vărsătorul

Nimic nu își doresc mai mult Vărsătorii pe lumea asta decât să fie în centrul atenției, oriunde s-ar duce, orice ar face. Cu asta se hrănesc. Și, din păcate, de cele mai multe ori, cantitatea de atenție care i-ar face pe ei să fie satisfăcuți este mai mare decât ar fi omenește posibil. Cu cât le dai mai mult, cu cât cer mai mult. Așa că nu e mică mirarea că, atunci când găsesc pe cineva care se apropie cât de cât de idealul lor, care depune eforturi să-i ofere interesul de care au nevoie, încearcă să țină acea persoană cât mai aproape de ei. Și dacă asta înseamnă să spună „te iubesc” și dacă nu este cazul încă de așa ceva, o fac fără să ezite.

  • Pești

Toate cele 4 zodii mai sus menționate se pripesc atunci când spun „te iubesc”, am stabilit deja asta. Dar niciuna nu se compară cu Peștii. Când vine vorba de viața sentimentală, nativii acestei zodii nu știu să trăiască singuri. Pot să aibă cea mai frumoasă familie, cei mai buni prieteni din lume. Nu, Peștii nu își concep viața fără un partener de viață și punct. La cel mai mic semn de atenție din partea oricui, ei încep automat să se simtă confortabil cu acea persoană. Se mulțumesc cu relații care nu li se potrivesc doar „să fie”, să bifeze și asta, să le poată spună tuturor că au pe cineva. Cu toate că sunt conștienți că nu poate fi vorba de iubire, scapă „te iubesc”-ul de pe buze fără să regrete sau să se gândească la sentimentele celeilalte persoane.

Articolul urmator Top 3 zodii care nu cred în existența Lui Dumnezeu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.