Horoscop
Înapoi la
Nu Skin

5 zodii care vor termina luna august în lacrimi amare

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Se anunță vremuri tulburi pentru cinci dintre nativii zodiacului. Sfârșitul lunii august vine cu multe provocări pentru aceste zodii, iar tot ce pot să facă este să își adune forțele și să se îmbărbăteze. Gemenii și Capricornii nu stau bine deloc la capitolul dragoste, Balanțele vor suferi pierderi financiare, iar Scorpionii și Berbecii vor primi vești îngrijorătoare.

Gemeni. Ultimele luni au fost ca un carusel emoțional pentru tine și simți că ai ajuns în punctul în care nu mai știi pe ce drum să mergi. Partenerul este necooperant, iar susținerea din partea lui lipsește cu desăvârșire. La finalul lui august este posibil să fii trădat, mințit sau înșelat, iar acesta ar putea să fie motivul unei separări iminente. Sfărșitul verii este un moment de răscruce pentru tine și este timpul să iei cele mai bune decizii pentru tine și să renunți la oamenii care nu merită absolut deloc atenția și timpul tău. Aceasta este doar o lecție.

Capricorn. Oricât de mult ți-ai dori, el nu pare să își dorească o relație acum. Ați petrecut momente frumoase și te-ai îndrăgostit, însă tu ai nevoie acum de mai multă stabilitate în viața ta. Încercările tale de a-l face să vrea ceva serios au eșuat, iar la finalul lui august vei primi lovitura de "grație". Cel mai trist este că se va despărți de tine printr-un simplu SMS și nu față în față. Probabil că lipsa curajului a fost și unul dintre motivele pentru care nu a vrut să se implice total în relație și tu nu vrei un partener neasumat, nu-i așa?

Balanță. Ți-ai pus toate speranțele într-o afacere nouă și ai muncit mult pentru a-ți vedea visul împlinit. Însă astrele nu sunt deloc de partea ta, iar la finalul lunii august vei vedea cum totul se năruie. Vânzările vor scădea considerabil, iar toți banii pe care i-ai investit se vor duce pe apa sâmbetei. Analizează situația și cu siguranță vei găsi o cale să-ți revi pe plan financiar, dar trebuie să ai mare grijă la persoanele cu care te asociezi, nu toată lumea este de încredere. 

Scorpion. Te-ai cam neglijat în ultima perioadă și nu te-ai simțit deloc în formă. Un control de rutină va dezvălui faptul că ai o problemă de sănătate pe care trebuie neapărat să o tratezi. Vestea va veni ca un trăznet pentru tine, dar poate e un semnal de alarmă să ai mai multă grijă de tine pe viitor. Poate că este mai bine să analizezi gravitatea situației, înainte de ale spune celor dragi, pentru a nu-i speria fără motiv. 

Berbec. Ai petrecut multe zile plănuind un eveniment important, dar veștile nu sunt deloc bune. Vei avea parte de o dezamăgire foarte mare, iar cel alături de care ai crezut că îți vei petrece restul zilelor te va părăsi chiar înainte ca viața voastră de cuplu să înceapă. Încearcă să gândești la rece și să vezi și partea bună a situației, poate nu erați potriviți unul pentru celălalt, iar o despărțire se producea la un moment dat. Vezi ce a lipsit și ce nu din relație și ce ai tu de învățat din toată această experiență, chiar dacă pare foarte greu la început, vei vedea, va răsări soarele și pe strada ta. 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta