Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

5 zodii de femei care știu să tapeze bărbații de bani!

Otilia Geavlete

Îți dorești lux, confort, o casă de vis, vacanțe exotice, cele mai scumpe accesorii, într-un cuvânt bogăție? Una dintre cele mai simple modalități ca să le ai pe toate este să-ți fie oferite pe tavă de un bărbat galant, cucerit de farmecul tău. Dar, deși pare la îndemâna oricui, a tapa bărbații de bani este o adevărată artă. Nu toate femeile din zodiac au ușurința de a se apropia de un tip cu nonșalanță și a cere acces nelimitat la portofelul său. Dar unele zodii sunt foarte pricepute în acest domeniu. Nativele acestor semne zodiacale pot da adevărate lecții novicelor, despre cum poți obține bani de la un bărbat, fără prea multe eforturi.

Femeie imbracata in rochie din dantela neagra

1. Femeile Taur sunt magneți pentru bani

Nu este un secret că zodia Taurului are o slăbiciune pentru tot ce este material și pământesc. Femeia Taur este înnebunită după confort, își dorește bijuterii scumpe și să aibă un cont nelimitat în bancă, pentru a cheltui grămezi de bani în magazine, saloane și restaurante. Ideal este, însă, ca banii să nu fie obținuți cu sudoarea frunții, mai degrabă cu vorbe dulci și cu farmecul personal. Dar femeile Taur nu se mulțumesc cu bărbați care stau temporar lângă ele și le fac hatârurile o perioadă. Ele trebuie să pună mâna pe comoară definitv, astfel încât nimic să nu stea în calea dorințelor lor dezlănțuite. Iar cel mai simplu mod în care pot face acest lucru este...căsătoria! Iată de ce Tăuroaicele vor face tot posibilul să găsească un bărbat cu posibilități financiare și gata de însurătoare. Dacă este naiv și gata să le pice în plasă, cu atât mai bine. Sentimentele joacă și ele un rol important, dar nu-i așa că dragostea este mai puternică, atunci când vine însoțită de o zestre considerabilă? Iar pentru că ne-am emancipat, cel care trebuie să aducă zestrea este bărbatul.

Cuplu pe iaht

2. Femeile Rac obțin bani de la orice bărbat

Puterea de a-i convinge pe bărbați să le facă daruri costisitoare și să le dea pe mână carduri bine alimentate face parte din farmecul personal al femeilor din zodia Racului. Lumea le bârfește, adesea, că sunt profitoare și flușturatice, dar realitatea este că banii bărbaților se lipesc, pur și simplu, de ele. Femeia Rac dă o senzație de fragilitate și sensibilitate, care îi aduce pe bărbați la picioarele ei. Nici măcar nu trebuie să ceară, este de ajuns să ofteze sugestiv privind o anumită gentuță sau o haină scumpă și imediat primește tot ce vrea. Măiestria ei constă în faptul că îi face pe bărbați să se simtă favorizați, atunci când le solicită bani sau lucruri. Spre deosebire de Taur, femeile Rac vor să ia bani din mai multe surse în același timp, așa că nu au gânduri de căsătorie. Pot ieși în același timp cu mai mulți bărbați și chiar au talentul să nască adevărate întreceri între pretendenți, de tipul: ”Cine dă mai mult?”. Cu toate acestea, femeile Rac sunt alunecoase și ascunse, dau speranțe tuturor, dar numai pentru a avea acces la toate resursele posibile.

Femeie blonda, in camasa alba

3. Femeile din zodia Săgetătorului au ca țintă bogăția

Pentru nativele acestei zodii, siguranța financiară este esențială. Își doresc să fie libere, să se bucure de viață din plin și să aibă cât mai multe și mai prețioase experiențe. Au puterea de a atrage bărbații în mreje și de a-i vrăji, făcându-i să-și desfacă baierele pungii. Spre deosebire de Taur, o femeie Săgetător nu-și caută neapărat un soț, ci un protector. Nici nu aleargă după mai mulți iepuri, ca femeile Rac, ci se mulțumește cu acea persoană care –i oferă confort și sume de bani, de câte ori are nevoie. Pentru Săgetător, aceasta este cea mai convenabilă variantă: să aibă o sursă nesecată de bani, dar să-și păstreze independența. Femeia Săgetător se pricepe de minune să se lipească de domni mai în vârstă, dar foarte generoși ori de bărbați deja căsătoriți, care caută o relație paralelă, pe termen lung.

4. Femeile Capricorn sunt fascinate de avere

Capricornul este vestit ca o zodie foarte pragmatică, care poate scoate bani din piatră seacă. Fără a se da înapoi de la muncă, femeile Capricorn nu au nimic împotrivă ca un bărbat-sau mai mulți- să le facă ”donații” consistente, în bani sau în obiecte. În cazul lor, funcționează o adevărată atracție cosmică față de bogăție: nu fac eforturi de seducție, precum Racii și nu se agită prea tare să pună mâna pe un bărbat bogat,  precum Taurii sau Săgetătorii. Totuși pot determina bărbații din viața lor să le ofere sume mari de bani, ba chiar să le întrețină pe termen lung, dacă este cazul. Un mijloc eficient de a tapa bărbații de bani este de a le propune un parteneriat de afaceri sau o investiție, din care ele pot scoate mai târziu profit. Modul lor de a obține bani de la bărbați este mai extins și mai rafinat decât al celorlalte zodii, pentru că nu folosește doar interesele romantice. Femeile Capricorn utilizează orice mijloc pentru a pune mâna pe resursele de care au nevoie: de la mici escrocherii până la jocuri periculoase, în dragoste sau în afaceri, Capricornii nu se dau înapoi de la nimic când vine vorba de bani.  

femei bogate

5. Femeile Pești nu pot trăi în lipsuri

Pentru femeile din zodia Peștilor, banii înseamnă confort și siguranță. Felul lor delicat de a fi are nevoie de permanentă protecție, iar un bărbat care vrea să le cucerească, trebuie să-și permită să le scoată la masă, la un restaurant de lux, să le ducă la teatru sau să le ofere o vacanță scumpă, atunci când își doresc acest lucru. Femeile Pești nu suportă sărăcia și nici nu vor să se roage prea mult de cineva să le ajute. Din fericire, mulți bărbați sunt seduși de aerul lor inocent și sentimental. Femeia din zodia Peștilor poate părea un prototip de vulnerabilitate și gingășie, acel tip de femeie- copil care trezește instinctele ocrotitoare ale bărbaților.  Iată de ce nativele acestei zodii nu duc niciodată lipsă de bani. Fie că cer să fie sprijinite, fie că se arată complet neajutorate, femeile Pești au toate șansele să ducă o viață fără griji, datorită unor bărbați impresionabili și generoși.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (72)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Joi, 5 august 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (64627 vizite)
  2. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (46761 vizite)
  3. 3 zodii pentru care luna august va fi cu totul și cu totul de aur (44701 vizite)
  4. Horoscopul lunii august: zodiile sunt în acord total cu Universul (43584 vizite)
  5. Horoscopul dragostei al lunii august: ultima lună din vară stă sub semnul provocărilor pe plan amoros (23202 vizite)
  1. Mama l-a aruncat la tomberon imediat ce l-a născut, iar el a devenit milionar, inventând tehnologii care salvează vieți! (nota 5)
  2. "Îmi iubesc fata, dar urăsc să fiu mamă!" Reacția dureros de sinceră a unei mame a devenit virală (nota 5)
  3. Secretul unui zâmbet ca de revistă. Ce produse trebuie să folosești vara asta (nota 4.6)
  4. Smiley a împlinit 38 de ani pe 27 iulie! Ce mesaj emoționant a postat cu ocazia aniversării sale (nota 4.6)
  5. Alertă în București! Un bărbat agresează sexual femeile la metrou! (nota 4.5)
  1. Luna Nouă în Leu: moment intens de creativitate și fertilitate spirituală. Orice plan pe care îl setezi acum are mari șanse să devină realitate! (0 comentarii)
  2. De ce data de 8 august este una dintre cele mai norocoase zile ale anului (0 comentarii)
  3. Meghan Markle a împlinit 40 de ani. Cum a fost marcat momentul și cum a ajuns ducesa să-și sărbătorească ziua de naștere (0 comentarii)
  4. Horoscop mâine, 10 august: Berbecul se îndrăgostește de prietenul său cel mai bun (0 comentarii)
  5. Ce tragedie! Hugh Jackman este suspect de cancer pentru a șaptea oară. Îndrăgitul actor trece prin clipe cumplite (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!