Horoscop
Înapoi la

5 zodii înșală la începutul toamnei. Distrug relații de ani întregi

5 zodii înșală la începutul toamnei. Distrug relații de ani întregi

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Majoritatea oamenilor spun că nu este în regulă să-ți înșeli partenerul sau partenera, dar, pentru unele zodii, aceasta nu este o regulă. Acești nativi sunt mai deschiși către flirturi și aventuri și nu se consideră prea vinovați dacă își înșală partenerii.

Fie că nu sunt satisfăcute complet de relația prezentă, fie că vor mai multe experiențe, aceste zodii cad mult mai ușor pradă tentației, chiar și atunci când știu că și-ar putea distruge legături de durată. 

Iată care sunt semnele zodiacale care își vor înșela partenerii la începutul toamnei, chiar și cu riscul de a se despărți de aceștia.

Berbecul înșală din curiozitate

Nativul Berbec nu intră într-o relație cu gândul de a-și înșela partenerul. Poate fi chiar extrem de devotat și de statornic, dar are o fire foarte curioasă și își dorește mai multe experiențe. Toamna aceasta, unii Berbeci se vor avânta într-o poveste paralelă de dragoste, poate fiindcă relația actuală nu le oferă tot ceea ce își doresc ori vor, pur și simplu, să trăiască mai intens. Cert este că Berbecii își vor asuma riscul unei despărțiri, pentru o noapte de pasiune cu altă persoană.

Gemenii înșală de plictiseală

În general, Gemenii au o natură dublă și le este dificil să-și ia un angajament total față de o altă persoană. Unii nativi ai zodiei înșală frecvent și se despart de mai multe ori pe parcursul vieții. Iar toamna aceasta va fi o dovadă clară a naturii lor schimbătoare. Plictisiți de rutina unor zile mohorâte, Gemenii au toate șansele să se dedea unor plăceri vinovate. Atunci când începi o relație cu o persoană din zodia Gemenilor, trebuie să știi că îți asumi să te trădeze la un moment dat. Nu neapărat fiindcă plănuiește asta, dar nu se poate abține. Toamna aceasta, unii parteneri nu vor mai suporta faptul că au fost înșelați (din nou), iar Gemenii s-ar putea să suporte consecințele și să renunțe la o relație care dura de multă vreme.

Fecioarele înșală fiindcă se simt îndreptățite

Fecioarele tind să înșele când simt că partenerul le-a greșit cu ceva sau când relația actuală nu le satisface pe deplin. Principiul lor este că poți face tot ce dorești, dar numai să ai un motiv suficient de bun. Dacă o Fecioară își pune în gând să înșele, nimic nu o poate opri. Nu este genul de persoană care să umble cu jumătăți de măsură. Iar dacă partenerul nu i se dedică în totalitate, Fecioara va considera că trebuie să-și caute mulțumirea în altă parte. Atunci când înșală, o Fecioară se va justifica încercând să învinuiască pe toată lumea, în afară de sine. Este vina ta că te înșală, pentru că nu o faci fericită. Fecioara găsește mereu scuze, dar toamna aceasta s-ar putea să nu-i mai meargă și să fie părăsită de partenerul sătul de justificările ei.

Balanța înșală din răzbunare

Atunci când ai o relație cu o Balanță, trebuie să știi că este totul sau nimic. Balanțele sunt foarte implicate și serioase în legăturile lor, dar așteaptă ca partenerii să fie la fel de fideli și să li se dăruiască complet. Dacă ai greșit cândva unei Balanțe, trebuie să știi că nu uită și nu iartă. Așteaptă doar momentul potrivit ca să se răzbune. Atunci când înșală, Balanțele au în minte faptul că partenerii nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor lor. Chiar și un flirt sau o privire după o altă persoană le face pe Balanțe să se simtă înșelate. Iar când au senzația că nu ai răspuns cum trebuie nevoilor lor emoționale, Balanțele sunt gata să trădeze, indiferent de consecințe.

Săgetătorii înșală ca să se simtă liberi

triunghi

Săgetătorului nu-i place să se simtă legat de o singură persoană, așa că trădarea vine natural la această zodie. De multe ori nici măcar nu consideră că înșală, ci doar că își exercită libertatea și își păstrează cât mai multe opțiuni deschise. Justificarea principală a Săgetătorului este că trăim numai o dată și trebuie să avem parte de tot ce este mai bun. Îți poate explica faptul că te-a înșelat pentru că se simțea închis în relație sau pentru că nu este suficient de bun pentru tine, dar, în realitate, nu se simte niciodată vinovat când înșală.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.